Jobrettede Kurser & Uddannelser
TILMELD NYHEDSBREV

Jobrettede Kurser & Uddannelser

 • Professionel hjælp til jobsøgning, ansøgning og CV

  Jobsøgning og ikke mindst skrivning af jobansøgning og CV og jobsamtalens udfordringer fylder en rigtig stor del af den jobsøgendes hverdag.

  Niveauet og kravene til den gode ansøgning og CV bliver stadig større, og derfor kan professionel hjælp være nødvendigt - enten for at komme godt i gang, finde inspiration eller for kort og godt komme øverst i den rigtige bunke.

   

   

   

   

  For den karriereinteresserede    For den professionelle
  Leder du efter personlig rådgivning i form af karrierecoaches eller karriererådgivere så kig her...   Leder du som a-kasse, jobcenter, anden aktør eller virksomheder efter undervisere og foredragsholdere inden for karriererelaterede emner, så kig her...

   

   


   

   

  Læs artiklen: Hvordan skriver jeg det perfekte CV

   

   

  Få nye kompetencer på CV'et ved hjælp af et 6 ugers selvvalgt kursus for ledige

   

   

   

  Artikel antal:
  5
  • Karriererådgivere

   Her finder du individuel hjælp til din karriere og/eller jobsøgning.

    

   Brug nedenstående kategorier til at finde den helt rette sparring og hjælp til dig.

    

    

   Karrieresparring   LinkedIn   CV & Ansøgning

    

    

   Artikel antal:
   3
   • LinkedIn

    Brug for hjælp til at blive skarpere på LinkedIn?

    Find hjælpen her.

     

     

    Artikel antal:
    2
  • Jobsøgning & Karriere: Undervisere og foredragsholdere

   Kurser, foredrag & workshops inden for job og karriere

   Giv dine medlemmer, medarbejdere, kandidater og borgere den rette inspiration og motivation med den rette undervisning/workshop eller foredrag.

    

   Her finder du en række undervisere og foredragsholdere som inden for hvert af deres faglige ekspertise giver dine medlemmer, medarbejdere, kandidater og borgere motivation en at arbejde videre i deres karriere eller med deres jobsøgning.

   Der er kurser, workshops og foredrag inden for karriere og jobsøgning for både ledige og karriereinteresserede der er i arbejde.

    

   Skulle der mangle lige netop det, I søger, så skriv på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 6128 7010, så vil vi gøre hvad vi kan, for at hjælpe jer.
   Vi er i kontakt med flere undervisere og foredragsholdere, end dem du ser her.

    

    

    

   LinkedIn

          

    

    

   Artikel antal:
   0
   • LinkedIn: kurser, workshops og foredrag

    LinkedIn: kurser, workshops og foredrag.

    Find dem her. Det er muligt at finde LinkedIn -kurser, -foredrag og -workshops for både begyndere og øvede.

    Og LinkedIn for både den ledige og den karrierebevidste der er i arbejde.

     

     

    Morten Vium 2        
    Morten Vium        

     

     

    Artikel antal:
    2
  • Hjælp til CV og jobansøgning

   Her finder du professionel hjælp til din jobansøgning og CV.

    

   Artikel antal:
   1
 • Jobmesse

  Jobmesse

  Artikel antal:
  2
 • Bøger
  Artikel antal:
  0
 • Virksomhedsprofil
  Artikel antal:
  0
  • Virksomhedsprofil

   Her har du mulighed for at blive meget klogere på en række af de jobdatabaser, vikarbureauer, rekrutteringsvirksomheder, fagdatabaser, sites med studiejobs og sites med elevstillinger, der er på Jobfisk.dk

    

   Vi beklager de problemer, der er med visningen af denne side.
   Vi håber og forventer, at de vil blive løst hurtigt.

    

   Artikel antal:
   14
  • Kurser
   Artikel antal:
   12
 • A-kasser | akasser | arbejdsløshedskasser

  Hvad er en a-kasse?

  I lovens forstand er formålet med a-kasserne, at de skal udbetale dagpenge til arbejdsløse medlemmer som kompensation for tabt arbejdsfortjeneste. A-kasserne skal også forvalte andre ordninger - som fx efterløn - og a-kasserne skal rådgive og vejlede medlemmerne.

  A-kasserne er samtidig medlemsdrevne organisationer, der selv fastlægger service- og kvalitetsniveau.

  A-kasserne løser fx opgaver i beskæftigelsesindsatsen - og Velfærdsreformen fra 2006 betyder, at a-kasserne desuden skal yde en egentlig jobformidling til sine ledige medlemmer, ofte i samarbejde med fagforeninger, AF, kommuner og virksomheder.

  Dagpenge og andre ydelser finansieres af medlemmerne gennem kontingentet (cirka 25 procent) og via lønmodtagernes indbetaling af arbejdsmarkedsbidrag. Desuden betaler medlemmerne selv administrationen.

  For at kunne udbetale dagpenge og andre ydelser skal a-kassen være statsanerkendt og opfylde krav til vedtægter, organisation, personale og it. Pr. 1. januar 2008 er 29 a-kasser anerkendt af staten.

  A-kasserne har været anerkendt i loven siden 1907. Før den tid udbetalte a-kasserne understøttelse til arbejdsløse af de opkrævede kontingenter.

  I modsætning til forsikringsselskaber er a-kasserne ikke profitgivende virksomheder, men demokratiske medlemsorganisationer, hvor medlemmerne har sluttet sig sammen for at sikre sig økonomisk dækning i tilfælde af arbejdsløshed.

  Kilde: AK-Samvirke - brancheorganisation for danske a-kasser

   

  HUSK: Du kan godt skifte A-kasse selvom du pt. er ledig.


   

   

   


   

  Find din næste A-kasse på listen her

   

  Artikel antal:
  27
 • yvcomment
  Artikel antal:
  0
 • Blog
  Artikel antal:
  1
  • Gæsteblogger

   Jobfisk.dk vil løbende invitere interessante personer til dele deres mening om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv, arbejdsmarked, karriere eller noget helt andet.

   Herunder finder du deres indlæg.

   Du må gerne deltage i debatten, give dem et ord med på vejen. På forhånd tak for din deltagelse.

    


   Artikel antal:
   38
  • Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk

   henrik-rygaard-jensen-jobfisk-dkMed denne blogdel vil jeg gå i dialog med dig som bruger af Jobfisk.dk. Jeg vil stille spørgsmål, som jeg håber, du vil besvare, diskuttere aktuelle emner og generelt høre din mening om Jobfisk.dk.

   Jeg håber meget, at du vil deltage i dialogen, så Jobfisk.dk kan blive endnu bedre.

    

   De bedste hilsner

   Henrik Rygaard Jensen
   Jobfisk.dk

    

    


    

   Artikel antal:
   20
  • Jobsøgning

   Blogs om jobsøgning

   Jobsøgning, ledighed, CV, ansøgning. ledighedsstress m.m. er emner man altid kan diskuttere. Følg med i blogsene og deltag i debatten. Du vil blive inspireret, motiveret og til tider provokeret.

    


   De mest aktive bloggere

    

   morten-ballisager-direktor-konsulenthuset-ballisager   helle-alsted-stressradgiver   finn-larsen-ejer-coach-konsulent-receptor
    Morten Ballisager    Helle Alsted    Finn Larsen

    

    


    

   Nyeste blogindlæg om jobsøgning, ledighed m.m.

    

   Artikel antal:
   0
   • Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager

    Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager

    morten-ballisager-direktor-konsulenthuset-ballisagerMorten Ballisager er direktør og stifter af Konsulenthuset ballisager. Morten har på egen krop oplevet behovet for kvalificeret sparring i forbindelse med hans egen ledighed som nyuddannet cand.scient.pol. Morten fik arbejde i først det daværende AF (jobcenteret) og sidenhen i et privat rådgivningsfirma. En fyreseddel i 2007 satte ild til drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark op. Det lykkedes og i dag har Konsulenthuset ballisager afdelinger i hele landet og beskæftiger sig med karriererådgivning, rekruttering og outplacement.

    Morten vil blogge med udgangspunkt i det, der driver Konsulenthuset ballisager nemlig noget så essentielt som matchet mellem mennesker og jobs.

     

     


     

     

    Artikel antal:
    7
   • Henriette Toxdorf

    henriette-toxdorfJeg er et sprogmenneske med mange facetter. Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.mag. i engelsk og internationale studier, og jeg har arbejdet med kommunikation, marketing og administration i mange år, bl.a. som tekstforfatter, marketingkoordinator og indkøber.

    Titler interesserer mig ikke, det er arbejdsopgaverne og de mennesker, jeg omgiver mig med til daglig, der er vigtige. Og jeg elsker, når jeg gør en forskel.

    Det er min hensigt at bruge bloggen til at skrive om emner, der vedrører arbejdslivet: Ledighed, jobsøgning, jobskifte, balance mellem job og privatliv, konflikter på jobbet og hvad der ellers falder mig ind. Jeg håber, at du har lyst til at læse med...

     

    Se også min LinkedIn-profil her: http://dk.linkedin.com/pub/henriette-kjeldgaard-toxdorf/0/692/48a


    Artikel antal:
    13
   • Tonny Mikkelsen - Jobcentret Ikast-Brande kommune

    tonny mikkelsen.jpgKort om mig, jeg hedder Tonny Mikkelsen og arbejder til dagligt i Jobcenter Ikast-Brande som Rekrutterings- og Virksomhedskonsulent, hvor jeg primært rekrutterer arbejdskraft til alle virksomheder, på alle stillingsniveauer. Derudover underviser jeg jobsøgere i Linkedin som jobsøgningsredskab og som jobcoach.
    Min baggrund er primært indenfor områderne HR udvikling/rekruttering og ledelse.

    Jeg vil i striben af indlæg beskrive hvilke tanker vi har i vores jobcenter, hvad vi allerede har gjort, og har planer om at gøre. En del af disse tanker er bl.a. udsprunget af de indlæg/diskussioner jeg har deltaget i på Linkedin, og jeg håber derfor også at du vil deltage her med gode indlæg og ideer, som kan inspirere mig yderligere til at gøre jobcentret til en professionel samarbejdspartner.


    Artikel antal:
    2
   • Stefania Bisconti

    stefania bisconti175.jpgNavnet er Stefania og, hvis du undrer dig over det, ja: jeg er italiener.
    Dansk gift, flyttede jeg til Danmark i 1993 for at give min bror en hjælpende hånd med hans forretning og øge min mands chancer for en fastansættelse. I Italien har arbejdsmarkedet været op ad bakke selv for italienere så langt tilbage, jeg husker.
    I 2000 traf jeg så beslutningen om karriereskifte og påbegyndte den rejse, der førte mig til den finansielle sektor. Der skulle finanskrisen og en konkurs til at standse mit karriere-tog.
    Så her er jeg nu, sidder fast i mellemstationen, jobsøgende på det værst tænkelige tidspunkt: i et arbejdsgivers arbejdsmarked. Og det blæser på perronen... stiv modvind!

    Meget omkring jobsøgning er anderledes i dag, så her har jeg min omstillingsparathed at takke. Jeg har taget de sociale medier til mig og sat gang i "festen". Der er også plads til traditionel jobsøgning, men Linkedin, Facebook og de mange private initiativer (som Jobfisk.dk jo også er en del af) har åbnet en langt større verden af muligheder, skabt kontakt med mange inspirerende mennesker, og givet min jobsøgningsproces en energi-boost, som er ellers svær at finde, når en massefyring tager tæppet under én.

    Bloggen her har jeg tænkt meget over, og jeg er taknemmelig for, at jobfisk.dk giver muligheden for at sætte skub i tankerne. Derfor håber jeg på at kunne bidrage til denne side med lidt inspiration og - hvorfor ikke - underholdning. Jeg ved ikke, om det vil være muligt at finde en rød tråd i mine indlæg, men jeg håber da på, at du vil holde mig i selskab, når jeg herigennem sætter ord på mine tanker.

    Så, vel mødt! Jeg er glad for, at du kiggede forbi ;o)


    Artikel antal:
    3
   • Lotte Hvilsom

    lotte-hvilsomJeg hedder Lotte Hvilsom og bor i Slagelse, alene i en andelsrækkehus som jeg købte sidste sommer. Jeg er oprindeligt fra Kolding.
    Jeg har 2 voksne børn og er papfarmor til et par skønne tvillinger som jeg desværre ser for sjældent da de bor langt væk, men hurra for skype Smiley
    Lige nu er jeg mellem job, men er sikker på at mit drømmejob snart dukker op.
    Mit motto er: "gennem modstand vokser vi som mennesker" og "det uperfekte er perfekt".
    Min nye ynglingsfilm er: De urørlige og jeg elsker at læse og se gysere.
    Er jeg i dårligt humør hører jeg 2 sange - "Killing in the name" med Rage against the machine og "Thunderstruck" med AC/DC - så har jeg fået afreageret.
    Jeg er en proffesionel "hygge"roer og elsker at være ude på vandet også selvom der er høje bølger.

    Jeg vil med denne blog dele lidt af mig selv og de oplevelser jeg haft gennem årene
    for at fortælle at man kommer langt i livet ved at have positive tanker om sig selv og andre.


    Artikel antal:
    3
   • Thor Brønsvig

    silhouette

     


    Artikel antal:
    41
   • Henrik Nielsen

    henrik-nielsenJeg er en professionel erfaren job- og virksomhedskonsulent med over 10 års erfaring indenfor HR og rekruttering og personaleledelse. Jeg har bred erfaring indenfor Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats og har haft succes med at få ledige i arbejde. Endvidere har jeg kendskab til og arbejdet med forskellige overenskomster – bl.a. industriens og Funktionærloven, hvorfor jeg er vant til at arbejde i administrative IT-systemer.

    Derudover er jeg aktiv på flere sociale netværk og har undervist i synlighed og tilgængelighed og salg på de sociale medier – med fokus på LinkedIn.

     

    Min blog her på Jobfisk.dk skal handle om det at være jobsøgende, skrive en god ansøgning, et godt CV og i det hele taget være synlig og tilgængelig. Derudover vil jeg også blogge lidt om HR og Ledelse. Hvordan ses din ansøgning bedst?

     

    Du er velkommen til at kontakte mig via LinkedIn.

     


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Helle Alsted | Stressrådgiver

    Stressrådgiver Helle Alsted

    helle-alsted-stressradgiverJeg er kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i stress og relationer, certificeret stresscoach og forfatter til bogen "Ledig uden stress". Sådan skaber du trivsel som ledig", der udkom i februar 2011.


    Jeg arbejder med stress i et helhedsperspektiv, hvor jeg ikke kun ser på psyken og det enkelte menneske, men arbejder med at se på de omgivelser og menneskelige relationer, som personen indgår i. Jeg møder hvert enkelt menneske, der hvor det er, med de udfordringer han eller hun har, for at jeg kan hjælpe det. Jeg arbejder ud fra, at stress sætter sig både i psyke og i kroppen, og derfor skal der i behandlingen af stressede ske et arbejde med begge dele.


    Jeg mener, at alle mennesker har ret til et liv med trivsel og mindst muligt stress. For at hjælpe de mange ledige med jobsøgningsstress og understress, skrev jeg den første bog med konkrete stresshåndteringsværktøjer til ledige. Stresshåndtering og –forebyggelse arbejder jeg med både i form af undervisning, workshops og individuelle samtaler. Derudover har jeg hjemmesiden www.LedigUdenStress.dk, samt www.hellealsted.dk , hvor du blandt andet kan finde en guide med anbefalinger til forskellig litteratur om stress.

     

    Jeg håber, du vil følge og finde min blog interessant.

     


     

     

    Artikel antal:
    10
   • Arkiv

    Her kan du finde indlæg fra tidligere bloggere på Jobfisk.dk.

    Selvom indlægget ikke er helt nyt, kan der stadig være megen hjælp og inspiration at hente.

     

     


     

    Anja Olesen

     

    Ole Nielsen

     

    Artikel antal:
    0
    • Ole Nielsen

     silhouette

      


     Artikel antal:
     8
    • Anja Olesen

     silhouette

      


     Artikel antal:
     2
    • Bjørn Johansen

     bjoern-johansen.jpgJeg hedder Bjørn Johansen og er 44 år. Udover at skrive her på Jobfisk, har jeg et fuldtidsarbejde som jobsøgende. Jeg leder efter en spændende marketingstilling, hvor jeg kan udnytte og udbygge mine erfaringer og kompetencer.

     Frem for at sætte mig hjem og vente aggressivt på, at nogen ringer til mig med jobbet, gør jeg mit bedste til at være synlig og forblive skarp. Derfor er jeg medlem af Powerjobsøgerne, involveret i et hav af grupper på LinkedIn, har min egen blog på www.bjoernjohansen.dk/blog/, skriver satiriske nyheder på www.andeposten.dk og meget mere.

     Mine indlæg vil bære præg af, at jeg har kompetencer inden for både marketing, coaching og it. For mig at se, skal vi - hver især - markedsføre os som var vi vaskepulver eller noget i den dur. Når vi gør det tydeligt for vores potentielle arbejdsgivere, hvordan de forbedrer deres resultater ved at ansætte os, så gør vi det nemmere for dem at ansætte os. Og derved nemmere for os selv at blive ansat.

     Følg min blog her nedenunder.

      


     Artikel antal:
     3
    • Klaus Hansen
     Artikel antal:
     17
    • Dorthe Holm-Sørensen

     silhouette

      


     Artikel antal:
     2
    • Antoinette Kordic

     silhouette

      


     Artikel antal:
     8
    • Michaela Krigsager

     silhouette

      


     Artikel antal:
     71
   • Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor

    Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor

    finn-larsen-ejer-coach-konsulent-receptorFinn Larsen er indehaver af Receptor, der primært arbejder med karriererådgivning/outplacement og rekruttering/search.
    Finn har erfaring med en bred vifte af brancher og funktioner. Eksempelvis som sælger, forretningsudvikler, skolelærer, marketingchef og coach. Udover et stort og bredt netværk, så giver den brede baggrund en god forståelse for de udfordringer, som man møder i såvel offentlige som private virksomheder – og på stort set alle niveauer. Receptors tre nøgleord er: Energi, struktur,motivation

     

    Besøg Finn på LinkedIn, hvis du vil vide mere.

     

    På Receptor.dk kan du læse mere om, hvordan selskabet arbejder. Følg også Receptor på linkedin eller facebook, så bliver du opdateret med gode råd, tilbud og ledige stillinger.

     

     


     

     

    Artikel antal:
    5
   • Simon Bauer, Kommunikationschef i Min A-kasse

    simon-bauer-kommunikationschef-i-min-a-kasseSimon Bauer, Kommunikationschef i Min A-kasse

    Simon Bauer er blandt andet stifter af Projekt Respekt og initiativtager til skabelsen af Verdens Største Bog, der indeholder det samlede lovgrundlag, som a-kasserne i Danmark administrere efter: http://www.min-a-kasse.dk/stop-bureaukratiet

     

    Simon blogger her om arbejdsløshed, a-kasser, job med meget mere...

     

     

     


     

    Artikel antal:
    3
   • Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk

    suzann-rye-stifter-af-superkandidaterne-dkSuzann Rye er CEO/ejer/stifter af Superkandidaterner.dk, som specialiserer i effektiv jobsøgning. Suzann er en erfaren underviser, foredragsholder, coach og forfatter/skribent, som har arbejdet intensivt indenfor jobsøgning og karriereudvikling siden 2010 i både privat og offentligt regi.

    SuperKandidaterne tilbyder en unik, personlig service, og er ledende på markedet indenfor skræddersyede, målrettede ansøgninger, CV'er og LinkedIn-profiler på bestilling. Superkandidaterne tilbyder desuden intensive jobsøgningsforløb for hold samt individuel (en til en) vejledning/rådgivning og coaching ift. jobsamtaler, netværk, "personlig markedsføring/branding," motivation, afklaring mm.

    For mere information, inklusiv standardpakker og priser, besøg venligst Superkandidaterne.dk 

     

     


     

     

    Artikel antal:
    4
   • Halfdan Timm

    halfdan timmHalfdan Timm er partner i bureauet Obsidian Digital. Samlet har han ansat et tocifret antal mennesker i nærværende og tidligere virksomheder og modtaget mange hundrede ansøgninger. Halfdan blogger bl.a. om tips til jobsamtale og jobansøgning samt om, hvordan internettet bliver en hjælp og ikke en hindring, når du søger efter arbejde.

    Følg hans blog her.

     


     

     

    Artikel antal:
    8
   • Erik Back | ekspert i blogging

    erik-back-ekspert-i-bloggingErik Back er ekspert i blogging. Han hjælper dig og små virksomheder med at blive set online. Det handler om personlig branding gennem blogging og sociale medier. Erik er cand.merc suppleret med filosofi og digital markedsføring. Han tager gerne ud til virksomheder for at undervise eller give oplæg. Du er velkommen til at hente mere inspiration på erikback.com. Følg også Erik på Facebook, Twitter og LinkedIn.

     

     


     

    Artikel antal:
    4
   • Diana Lund Andersen

    diana-lund-andersenDiana Lund Andersen, podcaster og blogger på jobeksperten.dk - Hun hjælper jobsøgende med gode råd til at komme videre og finde deres drømmejob. Diana's mission er at hjælpe med at gøre jobsøgningsprocessen til en positiv oplevelse for den enkelte. Uddannet Cand.merc. i brand and communications management.
    www.jobeksperten.dk 

     

     

     

     


     

     

    Artikel antal:
    5
   • Malene Gregaard | Ekspert i Jobsøgningsnetværk og Jobsøgningsglæde

    malene-gregaard-ekspert-i-jobsogningsnetvaerk-og-jobsogningsglaedeMalene er stifter af Powerjobsøgerne og er i dag sekretariatschef/motivator samme sted. Powerjobsøgerne har i dag afdelinger flere steder i landet, og flere er på vej. Malene har tidligere arbejdet som inspirator og kundeserviceleder hos INCO og som distributionschef hos Forbruger Kontakt.
    Hun er uddannet skuespiller og har taget en projektlederuddannelse og en diplomlederuddannelse.
    Fritiden består bl.a. af udendørstræning løb/styrke i hendes eget koncept Powerfit.

     

    Besøg www.powerjobsøgerne.dk 

     

     


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Giovanni Niese

    giovanni-nieseGiovanni Niese har mere end 20 års erfaring indenfor salg, heraf mange år som leder. Han har mange uddannelser indenfor ledelse og digital marketing.

    Det centrale i hans tilgang til arbejdslivet har altid været centreret omkring én læresætning – mennesker først!

    Han er stor LinkedIn entusiast og har gennem de sidste mange år rådgivet såvel jobsøgende, som folk der ønsker en skarpere LinkedIn profil. Han har stor indsigt i moderne jobsøgning gennem de sociale medier, primært LinkedIn, hvor hans fokus er på den personlige branding og networking.

    Han vil primært bruge video som formidlingsform for, at vise sin tilgang til jobsøgningsprocessen.
    "Det er gennem den værdi du bringer for dit netværk, at du vinder momentum. Når du kan inspirere, motivere og udfordre, skaber du værdi og styrker dit personlige brand."

    Heldigvis er Giovanni ikke nærig med sin viden om personlig branding og LinkedIn, og i podcasten "Spinnaker Nordic - Personlig branding med Giovanni Niese" deler han glædeligt sine erfaringer med at brande sig selv. 

     

    Følg hans blog her.


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Steen Kræmer Rasmussen

    Steen-Krmer-Rasmussen-Hit-med-jobbet-portrt-jobsgning-ansgning-jobansgning-400x400Steen er forfatter til 'Hit med jobbet' om den moderne jobansøgning. Bogen er har fået en overvældende modtagelse af både anmeldere og læsere. Steen blogger om jobsøgning på bogens hjemmeside http://www.hitmedjobbet.dk og på LinkedIn. Han er uddannet cand.merc. og journalist og har 11 års erfaring med undervisning i, foredrag om og rådgivning af jobsøgere i emnet.

    Steen blogger om den gode jobsøgning.

     


     

     

    Artikel antal:
    3
  • Karriere
   Artikel antal:
   0
   • Jakob Nørgaard Nielsen | Corporate Engagement

    jakob nrgaard nielsen3 beskaaretJakob Nørgaard Nielsen er Chefkonsulent & Coach hos Corporate Engagement og områdeansvarlig for Jylland og Fyn. Han har arbejdet med Ledelse og Uddannelse siden 1990, og bevæger sig ubesværet på henholdsvis strategisk, taktisk og operativt ledelsesniveau.

    Jakob har en ledelsesmæssig baggrund som oversergent fra forsvaret, som løbende suppleres med relevante uddannelser og certificeringer. Han har efter forsvaret beskæftiget sig med henholdsvis rådgivning af ledige samt afholdt kommunikationskurser for iværksættere.

     

    Hos Corporate engagement beskæftiger han sig med Talent Test og Talent Udvikling, Han er certificeret i Talent Test TT 38 © og er ligeledes Certificeringstræner.

     

    Corporate Engagement bistår virksomheder med følgende.

     

    1. Ansættelser & jobrolledefinitioner, succesprofiler samt optimal jobopstart.
    2. Udviklingssamtaler, Lederudvikling Teamsammensætning og konflikthåndtering.
    3. Organisations og Kulturudvikling, Ledelsesrådgivning
    4. Coaching & Mentoring gennem udvikling og forandringer.

     

    Lige meget hvilket talentfokus i har i jeres organisation, så er Talent Test TT 38 © det bedste og mest valide værktøj i kan bruge til at understøtte dette.

     

    http://www.corporateengagement.eu/#!

     

    På jobfisk vil han oplyse om Talent Fokus og hvilke forståelser der ligger til grund for disse, samt hvad dette kan bibringe af værdi for såvel enkeltpersoner som organisationer.

     


    Artikel antal:
    17
   • Dorte Peary - karrierecoach

    dorte_peary.jpg
    Jeg er Karriere Coach og Executive Coach, og jeg er ekspert i, hvordan du kan udvikle din karriere og dig selv i den. Jeg er coach, mentor og vejleder for mennesker, der interesserer sig for deres karriere og for deres personlige udvikling, og jeg er konsulent, coach og rådgiver for mange af Danmarks store og mellemstore virksomheder og organisationer.

    Jeg har arbejdet med karriereudvikling og udvikling af medarbejdere i over 20 år. Jeg er Certified Executive Coach og systemisk og narrativ proceskonsulent. Derudover har jeg studeret ledelse, psykologi, organisationsteori, kommunikation, filosofi og meget mere.

    Jeg har en kommerciel økonomisk baggrund og har i min over 30 år lange karriere arbejdet i linjen, heraf peary logoca. 20 år som leder. Jeg har flyttet mig rundt mellem mange forskellige brancher fra revision over fagbevægelsen til erhvervsudvikling, arbejdsmarkedspolitik, airline og IT-branchen. Jeg har primært arbejdet i det private, men har også besøgt det offentlige, det halvoffentlige og organisationsverdenen. Og så er jeg også iværksætter.

    Læs mere på www.peary.dk 

     


    Artikel antal:
    11
   • Katrine Gilberg - Business Coach & Forretningsudvikler, OnlinePower.dk

    Katrine GilbergKatrine har flere års erfaring med salg, forretningsudvikling samt coaching af medarbejdere, ledere og iværksættere, og har dagligt kontakt med folk i- og uden beskæftigelse, der ønsker at skabe en ny og bedre tilværelse.

    Katrine fokuserer på at få det unikke frem ved din person, så dine værdier kan mærkes, og det står klart, hvad dit sande potentiale er. Ved hjælp af professionel vejledning og hendes unikke spørgeteknik, kan Katrine hjælpe dig med at opnå de resultater, DU ønsker dig af livet.

     

    Følg hendes blog her...

     

     

     

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Uffe Just | CEO Brand Universe

    uffe-just-ceo-brand-universeUffe Just har 25 års både international og national erfaring med forretningsudvikling og branding-, marketing- og reklamekampagner for stærke brands som Miele, Pfizer, GE Money Bank, Disney Channel, Remy Martin, PricewaterhouseCoopers, Børsen, Dell, Deloitte, Roche og Statoil. Hans løsninger har høstet international anerkendelse fra såvel forbrugere som ved en lang række kreative prisuddelinger. Således har Uffe Just været med til at sætte agendaen i den danske og internationale reklameverden i en årrække. Han ejede I 17 år det prisbelønnede reklamebureau Just/Kidde, som var leadbureau I ICOM. ICOM er verdens største uafhængige bureaunetværkskæde. Uffe Just var således ansvarlig for det nordiske samarbejde og styring af 140 medarbejdere I København, Stockholm, Helsinki og Oslo. Desuden sad han i en årrække I ICOMs internationale bestyrelse.

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Henrik G. Qvottrup | LinkedIn rådgiver

    henrik-g-qvottrup-brandofficeHenrik G. Qvotttrup er strategisk rådgiver indenfor branding, digital markedsføring og iværksætteri. Han har arbejdet med udvikling og implementering af personlig branding for både erhvervsfolk, atleter og ledige.
    Han har hjulpet nye iværksættere som mentor, sparringspartner og lige nu er han projektleder på Projekt IdéFabrikken, der hjælper ledige til at blive selvstændige.
    Han har siden 2010 blogget aktivt, både på egen blog og som gæste/ekspertblogger på en række blogsider for iværksættere, ledige og fagfolk indenfor kommunikation og branding.

     


     

    Artikel antal:
    6
   • Rikkemaj Thauer fra Om-Tanke

    rikkemaj thauer - om-tanke1.jpgRikkemaj Thauer er en erfaren karriererådgiver og underviser. Hun har tidligere været regionschef for et privat jobcenter og har et stort professionelt netværk, som bruges aktivt i jagten på nye jobs til kandidaterne. Rikkemaj har uddannelser inden for kommunikation, ledelse og forandringspsykologi og er coach fra Anthony Robbins Mastery University i USA.

    Om-Tanke arbejder resultatorienteret for kandidater, der ønsker nyt job. Vores primære fokus er, at gøre op med traditionel jobsøgning og inspirere og træne dig til at blive en eftertragtet ansøger, der bemærkes.

    Om-Tanke´s motto er; " Du har ikke prøvet alt - hvis du ikke har fundet en løsning" og det gælder for alt, hvad vi laver. Vi tror

    På bloggen vil Om-Tanke's konsulenter sætte fokus på, hvordan du som jobsøger kan styrke dine personlige kompetencer og komme hurtigere i nyt job.

    Besøg Om-Tanke på deres website: www.om-tanke.nu


    Artikel antal:
    1
   • Anna Nyboe | Annaway
    anna nyboe2.jpg
    ANNAWAY er en nytænkende og effektiv metode til at hjælpe ledige akademikere i job. Vi ved, at mennesket er virksomhedens vigtigste aktiv, og derfor fokuserer vi på individets passion som fundamentet til succesfuld jobsøgning.

    Vores spidskompetence er at få ildsjælen i dig til at blomstre. Vi hjælper dig med at definere det rette job, og vi giver dig redskaberne til at få virksomheden til at forstå din værdi. Netop denne kombination er nøglen til at komme i mål.

    Vi kan hjælpe dig til det helt rigtige job på kurset Annaway:

    • Et intenst 6-ugers kursus efterfulgt af personlig sparring i helt op til 12 måneder
    • Du skaber dit eget job i stedet for at kæmpe om opslåede stillinger
    • Du betaler kun en mindre opstartspris - og derfra betaler du kun såfremt du kommer i job

     

    Nysgerrig? ... se mere på www.annaway.dk!

     

    Følg Anna Nybos videoblog om jobsøgning her under...


    Artikel antal:
    2
   • Gitte Houmand | Coach & Motivator

    Gitte Houmand | Coach & Motivator

    gitte-houmand-coach-motivatorMit navn er Gitte Houmand og jeg arbejder med personlig udvikling i forhold til de 3 livsområder her:

    • Karrieren
    • Privatlivet
    • Det Personlige liv

     

    Min faglige baggrund
    Jeg er certificeret life- & business coach fra Manning Inspire og stress coach fra Axept. Jeg har en del andre kurser. Du kan se hele mit CV her: http://www.gittehoumand.dk/om-gitte-houmand/profil/ 
    Jeg uddanner mig løbende indenfor mit fag og pt. er jeg i gang med Konfliktmægleruddannelsen, som jeg forventer afsluttet januar 2014.

     

    Mit arbejde – mit kald – min glæde

    Jeg coacher og støtter individuelle mennesker i håndtering af store som mindre personlige forandringsprocceser. Det kan være mange forskellige temaer:

     

    • Opsigelser
    • Skilsmisse
    • Selvværd
    • Selvtillid
    • Kommunikation
    • Fra offermentalitet til ejerskabsvejen
    • Omstruktureringer
    • Omorganiseringer
    • Flytninger (arbejde og privat)
    • Fra kollega til leder
    • Fra leder til chef
    • Arbejdsglæde
    • Trivsel
    • Stress

     

    Den røde tråd i alt mit arbejde er personlig AUTENCITET og EJERSKAB. At forstå hvor meget magt vi som individer har, for at skabe os et fantastisk liv.

    Jeg selv er et levende bevis og eksempel på hvad der sker, når vi tager skeen i den anden hånd og begynder at tage personligt ansvar for egen indre fred, ro og balance og ansvar for karrierevejen! I en alder af 42 sadlede jeg om og i dag beskæftiger jeg mig (endelig) med mit indre kald, nemlig at inspirere, booste, motivere, coache, støtte, guide, hjælpe mennesker på vej i den, for dem, rigtige retning! Jeg lever i dag udelukkende af at coache enkeltpersoner i at være den allerbedste udgave af sig selv!

     

    Mit håb her på Jobfisk.dk
    Som blogger her på Jobfisk vil jeg inspirere og måske kærligt provokere lidt – til dig som tager din karriere seriøst og søger tips og gode råd fra mig, som arbejder med mennesker, der er aktive jobsøgende. Har du et tema eller et emne, du ønsker, jeg blogger om, vil jeg gerne høre om det. Skriv endelig!

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Julie Pi | Direktør Pi Talentakademi

    julie-pi-direktor-artful-punchJulie Pi er direktør for Pi Talentakademi. Virksomheden udbyder læringsforløb, der realiserer menneskeligt uforløst potentiale
    Julie har gennem hele livet haft fokus på, at mennesker skal have ret til at være sig selv og at udfolde sit potentiale. Og hun har gennem sin karriere haft et skarpt øje for at identificere og udvikle individuelle og organisatoriske potentialer.
    Hun har 15 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i private og offentlige virksomheder. Ligesom hun har stor erfaring med etablering og udvikling af virksomheder, som Idékartellet, Creative Mindescape og Copenhagen Humanities. Hun har desuden været udviklingschef i Væksthus Sjælland og er uddannet klassisk fløjtenist fra det Kongelige Danske Musik Konservatorium.

     

    Følg hendes blog her...

     


     

    Artikel antal:
    4
   • John Harmsen | Trivselsekspert

    John Harmsen2John Harmsen er en af Danmarks mest benyttet foredragsholdere, og holder blandt andet inspirerende foredrag om arbejdsglæde, medarbejdertrivsel, kollegaservice og om at håndtere forandringer på arbejdspladsen. Herudover afholder han både kurser og workshops med fokus på at løfte trivselsniveauet på de danske arbejdspladser.

     

    John Harmsen blogger fast om arbejdsglæde på her på Jobfisk.dk og på gomandag.dk.

     

    Læs mere om John Harmsen på johnharmsen.dk.

     


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Lene Værge

    lene-vaergeLene Værge er indehaver af kursus – og konsulentvirksomheden JobEdu. Hun udvikler og designer lærings-og kompetenceudviklingsforløb, metoder, modeller med videre. Lene underviser dygtige medarbejdere indenfor uddannelses – og beskæftigelsesområdet på korte og lange efteruddannelsesforløb og er kendt som en underviser, der kender og forstår praksis. Hun bliver brugt som ekspert i menneskelig motivation og forandring i forskellige sammenhænge. Desuden har hun udgivet en række fagmaterialer i forskellige formater.


    W: www.jobedu.dk 
    E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    T: 25 21 89 35 

     

    Lene blogger bl.a. om

     

    • Menneskelig motivation
    • Forandring og forvandling
    • Det gode og meningsfulde arbejdsliv
    • Læring – og kompetenceudvikling

     


     

     

     

    Artikel antal:
    2
   • Kristoffer Sjølander

    Kristoffer Sjølander

    kristoffer-sjoelanderNår jeg skal sælge mig selv allermest skamløst, plejer jeg at sige, at jeg har en kandidatgrad i Kommunikation (der handler om at kunne forstå og skrive til en konkret målgruppe) og Pædagogik & Uddannelsesstudier (der handler om kompetencer og hvad det egentlig er vi lærer på uddannelser og i virkeligheden).

    Det er præcis det, jobsøgning handler om; at vise et andet menneske, at du kan det, som den anden gerne vil have.

    Jeg har arbejdet med jobsøgning og jobrådgivning siden 2005, både hos Anden Aktører og A-kasser. Siden 2009 har jeg arbejdet i Institut for Karriereudvikling A/S, hvor jeg dag er Udviklingschef.

    Det gør jeg, fordi jeg ELSKER det fag, som vi har til fælles, (næsten) lige så meget som jeg elsker at se smilet i øjnene hos dem, der går i job. Der er nemlig et fag i det, vi som rådgivere gør, selvom det nogle gange er svært at se.

    Dét vil jeg gerne være med til at ændre. Derfor blogger jeg på jobfisk.dk.

    Jeg kommer til at blogge om alt lige fra teorier bag rådgivningen, over undersøgelser, der viser hvad der virker.

    Jeg blogger også om konkrete metoder, opgaver og spørgsmål, der hjælper dig i job, men det gør jeg fra Institut for Karrieudviklings hjemmeside.

     


     

     

    Artikel antal:
    4
   • Carina Heckscher | iCHECK.dk

    Carina Heckscher | iCHECK.dk

    carina-heckscher-icheckCarina Heckscher er foredragsholder, forfatter og networkingekspert. 

    Carina holder foredrag, workshops, rådgivning og er konferencier. Hun har skrevet flere bøger bl.a. Networking - den del af min hverdag og Jobsøgende VS Mulighedssøgende - inspiration til Mindset, Personlig Branding & Networking. 

    Carina har dømt 'Janteloven - so last season' og som foredragsholder inspirerer hun til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er. 

     

    Carinas motto er: Bliv heldig med vilje.

     

    www.icheck.dk 

     

    Carina blogger om #Karriere #Netværk #Networking #PersonligBranding m.m

     


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Pernille Marott | Journalist og kommunikationsrådgiver

    pernille-marott-journalist-og-kommunikationsradgiverPernille Marott er journalist og kommunikationsrådgiver og laver blandt andet workshops og foredrag om karriere- og organisationsudvikling – herunder relationsopbygning og netværk for jobsøgende og folk i arbejde.

     

    www.marottk.com 

     


     

    Artikel antal:
    2
   • Karsten B. Vester | Relationsnetværket

    karsten-b-vester-relationsnetvaerketKarsten B. Vester er leder af RelationsNetværket – et uafhængigt netværk af private og offentlige virksomheder. I netværket har virksomheder en fællesskab om HR, Ledelse, Trivsel, Sundhed, Social ansvarlighed og Forretning.

    RelationsNetværket afholder netværksmøder, hvor virksomhederne kan få ny viden, nye relationer og skabe sig nye forretninger.

    Karsten B. Vester har en lang baggrund indenfor det offentlige, hvor han har arbejdet med beskæftigelsesområdet. Han har diplomuddannelser i ledelse og økonomi. I mere end 10 år har han arbejdet som professionel netværker, og har derigennem en stor erfaringer og indsigt i, hvordan man kan arbejde med sit netværk, sine relationer og få en masse positivt ud af det. Han er endvidere initiativtager til CSR-initiativet "Virksomheder adopterer skoleklasser" der er mødet mellem virksomhedernes sociale ansvar og den åbne skole. Det er samtidig en unik mulighed for virksomheder til at gøre børn og unge interesseret i deres virksomhed og branche.

     

    Web: www.relationsnetvaerket.dk 

    Karsten blogger blandt andet om:

    #Netværk
    #Relationer
    #HR
    #Ledelse
    #Trivsel
    #Virksomhedernes sociale ansvar.

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Sara Bahr | Betterwork

    sara-bahr-betterworkbetterwork er en konsulentvirksomhed med fokus på arbejdsmiljøet mellem generation X, Y og Z i relation til deres arbejdsglæde og trivsel i hverdagen. Dette drejer sig om at få dannet bro mellem generation X, Y og Z, så erfaringsudveksling og vidensdeling bliver en naturlig del af hverdagen.

    Jeg tilbyder individuel arbejdsmiljørådgivning, workshop og foredrag alt efter behov og varighed. Hvor jeg bl.a. berør emner omkring trivslen både for det enkelt menneske og i teams. Fordi jeg er viden om at værdien af et velfungerende samarbejde, hvor åbenhed og regelmæssig kommunikation samt involvering er en nødvendighed og nøglentil vækst og udvikling for enhver virksomhed.

    Fundamentet og interessen for ovenstående er fremkommet gennem et længere karriereforløb, hvor jeg har bevæget mig kommunikativt og mellem mennesker på mange niveauer. Desuden har jeg skærpet min viden og kompetencer med et længere uddannelsesforløb omkring HR, kommunikation og ledelse.
    Være nysgerrig, bliv klogere og læs meget mere på: www.better-work.dk der linker til FB og LinkedIn med små artikler om arbejdsmiljøet.

     

    Artikel antal:
    2
   • Nanna Agerlin

    nanna-agerlinNanna Agerlin arbejder med karriererådgivning:
    "Jeg tror på at verden bliver et bedre sted at være, når vi alle har dybt meningsfulde arbejdsliv. Resultatet er bedre arbejdspladser, mere innovation og succes, hvis vi alle arbejder med noget, som vi finder dybt meningsfuldt. Vi skaber resultater til glæde for både for andre og os selv.

    Jeg har en talentpakke som gør, at det er nemt for mig at spotte andre menneskers særlige talenter og evner. Jeg forstår, hvad der motiverer andre mennesker. Derfor kan jeg hjælpe med at omsætte udfordringer til fordele og finde deres unikke genizone.

     

    Læs mere på www.nannaagerlin.com 

     

     


     

     

    Artikel antal:
    2
   • Else Gammelgaard Madsen | Full Circle Image

    else-gammelgaard-madsen-full-circle-imageFilosofi

    Betydningen og vigtigheden af det enkelte menneske er en hjertesag for mig, som er dybt forankret i mine egne værdier. Jeg tror på det unikke i enhver person, og på, at ved at anerkende og værdsætte forskelle kan personer, teams og hele organisationen styrkes.

     

    Tilgang

    Else har en passion for coaching og udvikling og er kendt for sin holistiske, positive og anerkendende tilgang og sin evne til at inspirere, begejstre og engagere folk. Hun er et sandt bidrag til alle, der ønsker høj kvalitet, pålidelighed og konsistens i leveringen af opgaven. Hendes styrke er evnen til at konfrontere problemerne på en positiv, praktisk og engagerende måde, og at muliggøre en positiv, varig ændring for enkeltpersoner og organisationer. Else trives med at hjælpe enkeltpersoner, ledere og teams med at skabe gennembrud ved at bevæge sig ud over de udfordringer, der kæmpes med, uanset om det er konflikter, personlig effektivitet, ydeevne, ledelsesændring, store arbejdsbyrder, eller bare mangel på ideer. Else har også specialiseret sig i virtuel coaching og image management og hjælper enkeltpersoner og organisationer med at opbygge et positivt og autentisk image og præsentere sig på den bedst mulige måde.

     

    Erfaring

    Else har 23 års professionel erfaring som træner, facilitator, business-og image coach Else grundlagde sin egen Coaching og Image Management virksomhed i 1993. Hendes kunder er ledere og medarbejdere, der er villige til at opnå:

     

    • Bedre lederevner.
    • En øget forståelse af egne styrker og svagheder
    • Et bedre grundlag for udvikling af frugtbare relationer.
    • Specifikke værktøjer til at øge bidraget til teamet og virksomheden.
    • Praktiske og nyttige redskaber til mere effektiv kommunikation.
    • Inspiration til at skabe arbejdsglæde og trivsel i hverdagen.

     

    Brancheerfaring

    Udover fem års teamleder erfaring, har Else en solid erfaring fra erhvervslivet indenfor en bred vifte af brancher og jobfunktioner lige fra service, salg, HR, administration og produktion. Hun har i seks år været trænerassistent og co- træner på ICC coaching uddannelsen og er derud over censor i coaching i organisationer, coaching og konflikthåndtering og ledelse i praksis.

    Else har desuden arbejdet på frivillig basis for KVINFO, et mentorordningsnetværk, der forbinder kvinder med flygtninge-og indvandrerbaggrund med kvinder, der er aktive i det danske samfund.

     

    Kvalifikationer

    Else er ICC International Certificeret Coach og har en PGD i Coaching & Development ( Portsmouth University) - Akkrediteret Licensed Insights Discovery og Insights Sales Effectiveness Konsulent - Stress Management Konsulent - Integration Konsulent - Appreciative Inquiry facilitator og Image Management Coach .

    Else har været medlem af bestyrelsen for EMCC i flere år og har deltaget i EQA / EIA Assessor workshop i Danmark i 2010.

     

    Kontaktnavn Else Gammelgaard Madsen – tlf. 50 50 24 58 - www.full-circle-image.dk 

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Jakob Kaae | Markedsdirektør, Garuda

    jakob-kaae-markedsdirektor-garudaJakob Kaae er markedsdirektør hos den aarhusianske HR-virksomhed Garuda, der arbejder med personprofiler og logiske test indenfor HR områderne rekruttering, onboarding samt fastholdelse og udvikling. Jakob Kaae har selv læst en MBA i forretningspsykologi og har de seneste 10 år arbejdet med HR og ledelse.

     

    Jakob blogger om rekruttering, karriere og jobsøgning.

     

    Følg hans blog her.

     

     


     

     

    Artikel antal:
    5
   • Kristoffer Hjerrild

    kristoffer-hjerrildMit navn er Kristoffer Hjerrild. Jeg er den stolte ejer af både Winkwink og et Magento-orienteret webbureau, hvilket Winkwink selvfølgelig også er bygget i. Til dagligt skriver jeg selv en blog omkring netop iværksætteri og hele den verden, men har som virksomhedsejer en del erfaring med både rekruttering og desværre også afskedelse af personale igennem en årrække og de udfordringer det kan medføre.

    I kan følge min blog her på siden.

     


     

    Artikel antal:
    3
   • Mette Egebæk | Fremtidsforsker

    Mette Egebæk – Fremtidsforsker, forfatter og rådgiver

    mette-egebaek-fremtidsforskerMette hjælper virksomheder – især ledere - med at blive klædt på til fremtidens krav og bygge bro mellem generationerne. Hun er især optaget af hvordan den teknologiske udvikling påvirker os som mennesker og hvordan vi øger vores bevidsthed, så vi kan følge med udviklingen. Herudover har hun flere år erfaring med karriererådgivning og hvilke trends der rører sig på arbejdsmarkedet. Hun har desuden skrevet bogen "Intuition og ledelse med maven".

     

    Følg Mettes blog her.

     


     

     

    Artikel antal:
    1
  • Rekruttering
   Artikel antal:
   0
   • Nyt-job.nu blogger

    nytjob_banner150.jpgI NYT-JOB.NU skaber vi succeshistorier, du kan læse nogle af dem på vores site. Vi er ekstremt engagerede i at sikre, at flest mulige får de stillinger, der bedst muligt modsvarer personernes ønsker. Mange har slet ikke indsigt i, hvad der gør dem til unikke mennesker - til 1 ud af 8 milliarder - og de oplever ofte jagten på jobbet som nedværdigende og som en kamp op af bakke. Vi vil på Jobfisk bloggen gøre hvad vi kan for at rejse spørgsmål og problemstillinger, hvor svarene er helt afgørende for den enkeltes succes.

    Se Nyt-job.nu's virksomhedsprofil her

    Venlig hilsen Birgitte & Jess Lottenburger-Lausen.


    Artikel antal:
    4
   • Elevrekruttering
    Artikel antal:
    1
   • Totem & Partners

    Totem & Partners

    torsten-miland-adm-direktor-totemTorsten Miland er indehaver af Totem Search & Selection, der startede i 2000 og som igennem årene har haft et væld af rekrutteringsopgaver i både danske og udenlandske virksomheder. Totem har primært fokus på specialist- og lederstillinger og arbejder med de nyeste metoder til at finde kandidater. Totem består i dag af 7 partnere med industrifokus på blandt andet ingeniørområdet, den finansielle sektor, IT, Healthcare, Biotek, Medcare og Pharma.

     

    Torsten er uddannet i den finansielle sektor og har haft stillinger som Salgschef, Internetbankchef, HR-Chef og Underdirektør. Torsten har en længerevarende finansiel uddannelse bag sig og er herudover Exam. Psykoterapeut og har en MBA med fokus på teknologiledelse.

     

    På Jobfisk.dk skriver Torsten og de øvrige partnere i Totem om blandt andet rekruttering, jobsamtaler, psykologiske test og generelt om emner indenfor rekruttering.

     


     

    Artikel antal:
    3
   • Finn Havaleschka | Stifter Garuda

    Finn Havaleschka | Stifter Garuda

    finn-havaleschka-stifter-garudaStiftede i 1982 Garuda AS, Ledelse og Udvikling og har siden udviklet test og metoder til HR-aktiviteter.

    Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne profilværktøjer, inkl. en række unikke personlighedstests. Garuda tilbyder personprofiler til alle opgaver inden for rekruttering samt til medarbejder- og lederudvikling – herunder udvikling af personlige kompetencer og talentudvikling – og til udvikling af grupper og organisationer.

    Læs mere om Garuda på www.garuda.dk 

     


     

    Artikel antal:
    3
   • Ole Holdgaard

    ole-holdgaardOle Holdgaard er ekspert i rekruttering, Employer Branding og onboarding.

    Med et stort erfaringsgrundlag inklusiv: De unge, og helt op til specialiststillinger, vejleder han dagligt danske og internationale virksomheder.

    Her på sitet giver Ole tips og tricks til, hvordan du sparer tid og penge, men også hvordan du undgår de værste faldgruber. Vil du gerne læse flere artikler af Ole Holdgaard, kan du få mere inspiration på hans blog om blandt andet: Employer Branding.

     

    Følg Oles blog her...

     


     

     

    Artikel antal:
    1
   • Camilla Høholt Smith | Direktør work-live-stay southern denmark

    camilla-hoholt-smith-direktor-work-live-stay-southern-denmarkCamilla Høholt Smith er direktør og underviser i ledelsesudvikling.

    Camilla står som direktør i spidsen for foreningen work-live-stay southern denmark der i al sin enkelhed er sat i verden for at sikre optimale rammer for vækst i Syddanske virksomheder. Det indebærer et fokus på tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af den højtkvalificerede arbejdskraft.

    Camilla er netværks og relations orienterer og deltager gerne i debatten omkring det at skabe en mere mobiliseret og globaliseret forståelse af arbejdsmarkedet.

    I ledelsesudvikling handler det om at sætte lederen i stand til at bedrive ledelse. At give den enkelte leder mod til at være sin titel.

    Camillas motto er: Sammen er vi stærkere.

     

    Besøg work-live-stay southern denmark her

     

     


     

     

    Artikel antal:
    1
  • Arbejdslivet

   Blogs om arbejdslivet og hverdagen med arbejde og fritid (familieliv).

   Artikel antal:
   0
   • Pia Henningsen

    pia-henningsenPrivat bor jeg i Tåstrup, er alene - og får fritiden til at gå med rejser og fotografering. Jeg er frivillig på Danmarks ældste lokalradio i Sengeløse - og så læser jeg gerne en god bog.

    Karrieremæssigt er jeg oprindeligt bankuddannet - har en BA i tysk og engelsk erhververvssprog (en underlig kombination - jeg ved det) - og har en samfuld karriere på ca. 23 år i banksektoren. Siden jeg forlod den, har jeg arbejdet i - andre store - internationale virksomheder som chefsekretær/direktionssekretær/management assistent - og er p.t. ansat i et datterselskab af Novo Nordisk.

     

    På Jobfisk blogger jeg om stort og småt i arbejdslivet.

     


     

    Artikel antal:
    5
 • Karriere
  Artikel antal:
  1
 • B to B
  Artikel antal:
  1
 • Anden Aktør
  Artikel antal:
  1
 • Nyheder

  Aktuelle historier og nyheder om arbejdsmarkedet, karrieren og jobbet

  Herunder også sidste nyt om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv og ledighed med mere.

   

  Har du en nyhed eller historie der er relevant for os, så send os meget gerne et tip eller din pressemeddelse på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

   

  Seneste nyt

  Artikel antal:
  36
 • Artikler
  Artikel antal:
  0
  • Artikler Rekruttering
   Artikel antal:
   25
  • Artikler om Jobsøgning, CV og Ansøgning

   Jobsøgning

   Artikler om jobsøgning og hvordan du skriver et godt CV og en god jobansøgning.

    

    

   Artikler on jobsøgning


    

    

   Artikel antal:
   72
  • Artikler Karriere
   Artikel antal:
   30
   • Karriereportrætter

    Portrætter af spændende, interessante, almindelige ualmindelige mennesker og deres job.

    Artikel antal:
    4
   • Job i udlandet

    Mange danskere søger hvert år ud i verden for at prøve jobmulighederne under andre himmelstrøg. Nogle af dem som en del af deres karriere og for en kortere årrække - andre finder drømmejobbet og flytter aldrig tilbage til Danmark igen. Uanset om folk tager job i udlandet for karrierens skyld, for udfordringens skyld eller fordi der er et større formål, der ligger til grund, så har de en ting til fælles: De elsker deres job og de udfordringer, deres karriere bringer.

     

    Læs her om en række danskere og deres job i resten af verden.

    '

     

    Arbejder du selv i udlandet og vil deltage med din historie, eller kender du en der gør, så giv os gerne et tip på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

     


    Artikel antal:
    1
   • Økonomi

    Artikler om økonomi i sammenhæng med job, karriere, ledighed m.m.

    Artikel antal:
    2
   • Uddannelse

    Uddannelse, kurser og videreuddannelse er vigtigt i forhold til karrieren og mulighederne på arbejdsmarkedet. 

    Artikel antal:
    1
  • Artikler om HR og Ledelse
   Artikel antal:
   10
  • Artikler Arbejdsliv
   Artikel antal:
   14
  • Forfattere
   Artikel antal:
   10
 • Inhold
  Artikel antal:
  1
 • General
  Artikel antal:
  1
 • Databaser
  Artikel antal:
  0
  • Outplacement og Genplacering

   Her finder du virksomheder der tilbyder outplacementforløb.

   Outplacement er et tilbud, som nogle virksomheder giver til deres opsagte medarbejdere. Et outplacementforløb indeholder ofte bl.a. hjælp til jobsøgningen og hjælp til at finde den næste jobmæssige sti, man som opsagt medarbejder skal til at betræde. 

   Outplacement er også kendt under betegnelser som genplacering og newplacement.

    

   Interesseret i en udvidet profil, med bl.a. logo. placering øverst og uddybende beskrivelse, så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mangler der en outplacementvirksomhed på listen, eller er der oplysninger, der skal opdateres, så send os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 


    

   Outplacement, genplacering, newplacement

    

   Artikel antal:
   61
  • Jobdatabaser | Jobs til alle

   Jobdatabaser i Danmark - Jobs til alle

     Virksomhedsprofiler

   Her får du oversigt over de almene jobdatabaser I Danmark. De favner som regel alle faggrupper og jobtyper. Derfor vil mange jobs, der findes under en af de andre kategorier, også kunne gå igen i de almene jobdatabeser.

   De listede jobdatabaser kommer i alfabetisk rækkefølge, og der er ikke foretaget nogen kvalitetsvurdering af dem. Det er derfor op til dig selv at vurdere relevansen af den enkelte jobdatabase. Værdien af den enkelte jobdatabaser afhænger fx af hvilke job og inden for hvilen branche du søger job inden for - eller hvilken medarbejder, du skal rekruttere.

    

   logo.png

   jobindex_logo150.jpg

    

   logo_120x60.giffrivilligjob150x40_roed.gif

      

    Jobdatabaser i Danmark

    

     CV-database Jobagent
   Artikel antal:
   38
  • Fagdatabaser og fagspecifikke jobsites

   Fagdatabaser og fagspecifikke jobsites

   Her finder du de fagspecifikke jobsites, der henvender sig til en bestemt faggruppe eller jobtype.

   De listede websites kommer i alfabetisk rækkefølge, og der er ikke foretaget nogen kvalitetsvurdering af dem. Det er derfor op til dig selv at vurdere relevansen af det enkelte website.

   it-jobbank_logo_sort_no_tagline150.png

    

    

   CV-database Jobagent
   Artikel antal:
   53
  • Vikarbureauer --> Et samlet overblik over vikarbureauer i Danmark

   Vikarbureau & Vikar

   Vikarbureauer i Danmark. 

   Vil du arbejde som vikar eller rekruttere vikarer til din virksomhed, finder du her listen over vikarbureauer .
   Udover muligheden for at blive skrevet op i vikarbureauernes cv-database, har hovedparten af vikarbureauerne også deres egen jobdatabase med ledige stillinger, som det kan være en idé at besøge i jagten på et job.
   Vikarbureauerne er beskrevet med det fagområde, de hovedsageligt beskæftiger sig med.
   Det er også beskrevet, hvor de enkete vikarbureauer har kontorer. Dog skal man være opmærksom på, at mange af bureauerne ikke er begrænset til den eller de byer, hvori de har kontor. 
   Er du ledig og jobsøgende kan vikarburauerne være et godt sted at starte. Mange vikarstillinger har med tiden udviklet sig til et fast job.

    


    

   Vikarbureauer

   Profilerede Vikarbureauer. Klik på billedet og læs mere om det enkelte vikarbureau. 

    

   Personalegruppen logo2   Logo-Personale-match-stor-blomst200    Vikar-online logo2
            

    

    

    

   Vikarbureauer i Danmark

   Vikarbureauerne her under er listet i alfabetisk rækkefølge


    

    

   Artikel antal:
   155
  • Rekrutteringsbureau | Rekruttering | Search & Selection | Headhunting

   Her finder du rekrutteringsbureauer, der opererer i Danmark.

   Udover muligheden for at blive skrevet op i deres cv-database, har hovedparten af rekrutteringsbureauerne også deres egen jobdatabaser med ledige stillinger.

   De listede rekrutteringsbureauer kommer i alfabetisk rækkefølge.

    

    Annonce

   Modtag 3 gratis tilbud p din nste rekruttering 

    

    


    

   Rekruttering, Search & Selection og Headhunting

   Profilerede rekrutteringsbureauer. Klik på billedet og læs mere om det enkelte rekrutteringsbureau.

    

   Logo-Personale-match-stor-blomst200   nordic search group meget lille   Pointshare Logo lille
            

    

    

   Rekrutteringsbureauerne i Danmark i alfabetisk rækkefølge. 

   Her følger alle de listede rekrutteringsbureauer i almindelig alfabetisk rækkefølge. Kig listen igennem og find det næste rekrutteringsbureau, som du skal samarbejde med. 

    

   Er du rekrutteringsbureau og mangler på listen, så send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

   Er der rekurtteringsbureauer på listen, som ikke længere eksisterer, så modtager vi også gerne en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

   På denne måde hjælper vi hinanden med at holde listen opdateret. På forhånd tak for din hjælp.

    

    

   Rekrutteringsbureauer


    

   Artikel antal:
   172
  • Elevstillinger og traineestillinger

   Elevstillinger og traineestillinger

   Virksomhedsprofiler

   Her findes sites, hvor det er muligt at finde en elevstilling eller en traineestilling.

   De listede websites kommer i alfabetisk rækkefølge, og der er ikke foretaget nogen kvalitetsvurdering af dem. Det er derfor op til dig selv at vurdere relevansen af det enkelte website.

   logo.png

    

   jobindex_logo150.jpg

    


   CV-database
   Jobagent
   Artikel antal:
   36
  • Studiejob og fritidsjobs

   Studiejob og fritidsjobs

   Virksomhedsprofiler

   En samlet oversigt over sites hvor det er muligt at se opslåede studiejobs og fritidsjobs. Det er også på disse jobsites, du kan finde sommerjobs, feriejobs og andet fritidsarbejde.

   De listede jobdatabaser kommer i alfabetisk rækkefølge, og der er ikke foretaget nogen kvalitetsvurdering af dem. Det er derfor op til dig at vurdere relevansen af det enkelte website.

   logo.png

   jobindex_logo150.jpg

   frivilligjob150x40_roed.gif

    

    

    

   CV-database Jobagent
   Artikel antal:
   24
  • Teambuilding & firmaevents

   I Danmark vandt teambuilding først rigtig frem i løbet af 1980erne, og i dag er markedet indenfor teambuilding nærmest eksploderet. Du kan finde alt lige fra brætspil og gastronomiske oplevelser til klatre eventyr, kapsejlads og meget mere.

    

   Her har vi samlet en liste med fimaer, der tilbyde teambuilding & firmaevents. 

   Gå på opdagelse og lad jer inspirere til jeres næste firmarrangement. 

    

   Teambuilding og Firmaarrangementer


    

    

   Artikel antal:
   57
 • Ledig og syg

  Ledig og syg

   

  Her finder du artikler, hjælp og inspiration til din jobsøgning, hvis du er ledig, syg og/eller fleksjobber.

   

  Forskellige bidragsydere

  Artiklerne her vil komme fra forskellige bidragsydere. Du kan se de enkelte bidragsydere her under.

   

  KomIgen logo

   

   


   

  Ledig og syg - få information og inspiration

   

  Artikel antal:
  4
 • FAQ

  FAQ om jobsøgning og karriere

  Artikel antal:
  1
 • Produkter
  Artikel antal:
  3
 • Ordbog
  Artikel antal:
  10
 • Jobcenter

  Jobcentre i Danmark

   

  Find dit lokale jobcenter her. 

   

  Jobcentrene i Danmarks 98 kommuner. 

   


   

   

  Artikel antal:
  95
 • Podcast

  Bliv klogere på din jobsøgning og karriere ved at lytte til forskellige podcasts.

   

  Podcast om jobsøgning og karriere tilbydes i samarbejde med eksterne bidragsydere.

   

  Læs mere og lyt her. 

   


   

   

  Artikel antal:
  4
Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse, når du bruger den. For at finde ud af mere om de cookies, vi bruger, og hvordan man sletter dem, se vores Vilkår og Betingelser.

Jeg accepterer cookies fra dette dette site.

EU Cookie Direktiv