Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Kanon karriere

- Få dit drømmejob og gør en forskel

kanon karriere.jpg
Hvis du kunne lide Stephen R. Covey's banebrydende 7 gode vaner, så vil du også synes om denne bog.
Uanset om du er aktivt på jagt efter nyt job, eller om du er midt i din karriere, så vil du få noget ud af at læse Kanon karriere - Få dit drømmejob og gør en forskel.

Det handler ikke nødvendigvis om højtprofilerede stillinger med kæmpe lønninger, men om at finde/udvikle det job, som man selv finder meningsfyldt.

Rigtig mange mennesker synes ikke, deres karriere rykker som ønsket. Rigtig mange mennesker har svært ved at finde meningen i deres daglige arbejde. Rigtig mange mennesker sender talløse ansøgninger afsted for at finde et bedre job end det, de har (eller et job overhovedet) - uden at det nytter!

Stephen R. Covey og Jennifer Colosimo deler rundhåndet ud af redskaber og personlige beretninger, der kan hjælpe dig i jagten på det næste job eller gøre dig uundværlig i det nuværende.

Ved første øjekast og gennemlæsning vil nogle af redskaberne virke (for) simple og banale. Men når man tænker over det, hvor mange af os har så aktivt sat os ned og tænkt over, hvad vores bidrag til et job og virksomhed skal være.

Udgangspunktet i bogen er ligesom med de 7 gode vaner, at vores resultater (og det at finde næste job) allermest afhænger af vores egen indstilling til tingene, og vores egen interesse i at gøre en forskel for os selv og andre.

Stephen R. Covey giver råd og redskaber til, hvordan du gør dig selv til specialist inden for et bestemt område, hvordan du gør din nuværende eller kommende chef opmærksom på dine resultater, hvordan du bruger nettet aktivt i denne proces og måske vigtigst: hvordan finder du det job, hvor du vil finde tilfredshed i at gøre en forskel.

Læs bogen, lav øvelserne, besvar spørgsmålene og kom tættere på din egen kanonkarriere.
Hvad skal dit bidrag være?


AF Stephen R. Covey og Jennifer Colosimo
144 SIDER
1. UDGAVE
  

Bogen er desværre udsolgt, men kan lånes på biblioteket

 

Hvis du kunne lide Stephen R. Covey's banebrydende 7 gode vaner, så vil du også synes om denne bog. Uanset om du er aktivt på jagt efter nyt job, eller om du er midt i din karriere, så vil du få noget ud af at læse Kanonkarriere - Få dit drømmejob og gør en forskel.