Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Jobbet er dit

Jobbet er dit lilleSådan veksler du samtalen til et job

Bogomtale
De færreste kommer til at opleve sådan rigtig mange jobsamtaler som jobsøgende.
Derfor er det sjældent en situation man bliver helt tryg i. Hvad skal der ske denne gang? Hvad forventer de af mig? Hvordan skal jeg opføre mig? Hvad vil de gerne vide? Hvordan sælger jeg mig bedst til jobsamtalen? osv.

Jobbet er ditTankerne der kører rundt i hovedet, kan være mange. Ikke nødvendigvis fordi man er nervøs (det kan man selvfølgelig også være) men fordi man er spændt, gerne vil have jobbet og derfor gerne vil gøre det så godt som muligt.

Heldigvis er jobsamtalen ikke raketvidenskab. Det er faktisk meget lige til. I bogen 'Jobbet er dit', tager headhunter Trine Sangill og karrierecoach Dorthe Albæk jobsamtalen under kærlig behandling. Fra starten af mærker du tydeligt, at de to forfattere ved hvad de taler om. Gennem mere end 10 år har de henholdsvis hjulpet virksomheder med rekrutteringer og kandidater med sparring inden jobsamtalen.

Du bliver guidet igennem alle aspekter af jobsamtalen, og ser den fra både kandidat og interviewers side: Hvad er baggrunden for at de stiller netop det spørgsmål, og hvordan skal du agere på det – nogle gange endda konkrete svarmuligheder. Hvad er det fx du skal svare, når intervieweren spørger ind til dine svage sider. Dette og andre svære spørgsmål til jobsamtalen får du svar på i 'Jobbet er dit'.

Er du ude efter at se hvilke andre spørgsmål, du kan blive stillet til jobsamtalen, eller hvilke spørgsmål du selv kan stille, så indeholder bogen ovenikøbet 10 sider med de mest anvendte spørgsmål til jobsamtalen.

Som noget af det første får du at vide, at god research er fundamentet for en god jobsamtale. Og din research kan lige så godt starte med denne bog...

 

 

 

Bogen kan købes hos Saxo.com

 

 

 

Skrevet af Trine Sangill og Dorthe Albæk
Sideantal: 164

Spørgsmål til jobsamtalen. Hvad er det, de spørger om og hvad skal jeg svare. Find gode svar og spørgsmål til jobsamtalen her