Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Hit med jobbet

hit med jobbetDen 30 årige gamle skabelon for den gode ansøgning virker ikke. I stedet skal du sætte din professionelle personlighed i spil for at score jobbet.

Det er baggrunden for bogen Hit med jobbet, som Steen Kræmer Rasmussen har skrevet.

 

Annonce 

Køb bogen hos Saxo.com 

 Køb bogen hos Bog & idé 

 

Bogen HIt med jobbet tager fat på og har sit omdrejningspunkt om den skriftelige jobansøgning. Det er altså ikke en bog, der giver dig råd og vejledning til alle dele af arbejdet som jobsøgende. I stedet giver den et grundigt indblik i hvordan du skriver en rigtig god skriftelig jobansøgning.

Steen Kræmer Rasmussen giver i bogen mange let anvendelige råd til din næste skriftelige jobansøgning. Han kaster om sig med brugbare eksempler, som gør hans råd levende og letforståelige. Eksemplerne rammer mange forskellige jobtyper og derfor vil der ofte være et eksempel som lige passer dig, uanset hvilket job du søger.

Steen Kræmer Rasmussen kommer også omkring de mest gængse spørgsmål, som man kan have til sin jobansøgning som: Skal jeg aflevere i PDF- eller wordformat? Skal min alder fremgå? Skal jeg skrive fritidsinteresser på? Og flere af disse spørgsmål, som man som ny jobsøgende gerne vil have svar på.
Følger man flere af rådene og tilpasser til sin egen situation er det helt sikkert at mange jobsøgere vil stå med en bedre jobansøgning efter at have læst Hit med jobbet.

Så vil du være den næste til at sige Hit med jobbet på en skriftlig jobansøgning, så er bogen helt sikkert et kig værd. Og med et supplement der dækker de andre aspekter af jobsøgningen vil man stå stærkt i sin jobsøgning.

Du kan læse mere på www.hitmedjobbet.dk. Her finder du skabeloner, tips og trick og kan læse mere om forfatteren.

 

Hit med jobbet

- skriv den ansøgning der får dig til samtale


er skrevet af Steen Kræmer Rasmussen.
Den er på 179 sider og koster 199 kr. (vejl.)
Udkommet 30. juni 2015

 

Annonce

Køb bogen hos Saxo.com

 Køb bogen hos Bog og Idé 

 

 

Den 30 årige gamle skabelon for den gode ansøgning virker ikke. I stedet skal du sætte din professionelle personlighed i spil for at score jobbet.