Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Moderne Jobsøgning

Moderne jobsgningModerne Jobsøgning er jobsøgningshåndbogen, der griber fat i dig fra starten af og guider dig gennem hele jobsøgningsprocessen – fra du først er ledig (eller begynder at overveje at søge nyt job) til du står med jobbet i hånden. Bogen tager fat i den praktiske jobsøgning uden unødvendig brug af teori. Moderne Jobsøgning kan bruges af alle uanset uddannelses- og karriereniveau, og uanset om du pt. er ledig eller er i job og overvejer nye jobmuligheder.

 

Køb Moderne Jobsøgning hos Saxo.com

 


Glemt er al fornemmelse for hvordan man tror, at virksomheder rekrutterer. Bogen Moderne Jobsøgning bygger på Konsulenthuset ballisagers mange års erfaring inden for jobsøgning, outplacement og rekruttering. Konsulenthuset ballisagers årlige rekrutteringsanalyse byder ind med fakta, i forhold til hvad virksomhederne lægger vægt på og vil have. Løbende suppleres fakta med gode, konkrete råd fra 17 HR-chefer i store danske virksomheder.

Ud over de hårde fakta tager bogen også fat om motivationen – en altafgørende faktor i forhold til en succesfuld jobsøgningsproces. Og til tider den sværeste del som jobsøgende. Denne del af bogen suppleres med bidrag fra sportsstjernerne Tom Kristensen og Mette Bloch.

Bogen er pga. af sin lavpraktiske og lige til tilgang til jobsøgningen klart en bog som mange jobsøgende og professionelle, der arbejder med jobsøgende, vil have gavn af at læse.

Bogen er skrevet af direktør Morten Ballisager og chefkonsulent Stine Munch Andersen fra Konsulenthuset ballisager og bygger på deres og hele konsulenthusets erfaring med jobsøgning gennem de sidste mange år.

 

Jyllands Posten giver den 5 ud af 6 stjerner og siger
"... nu er den her – og tak for det; for bogen er en fremragende håndbog i jobsøgning, onduleret på en velskrevet måde og understøttet af gode illustrationer. Enhver kan have fornøjelse af den uanset uddannelsesniveau. De to skribenter viser stor respekt over for de jobsøgende de er i øjenhøjde med dem, der lige nu har "job-timeout..."

 

Køb Moderne Jobsøgning hos Saxo.com

 

 

 

 

Moderne Jobsøgning er jobsøgningshåndbogen, der griber fat i dig fra starten af og guider dig gennem hele jobsøgningsprocessen