Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Tag stikket hjem

- Få dit næste job via netværk  

tag stikket hjem.jpgI Danmark er der hvert år ca. 700.000 mennesker, der starter i et nyt job. Kun omkring 1/3 af disse stillinger bliver slået op - resten bliver besat via netværk.

Henrik Enegaard Skaanderup tager på baggrund af sine egne erfaringer med netværksbaseret jobsøgning læseren i hånden gennem de mange faser, der skal til for at arbejde med netværk og netværkssamtaler. Han gør ikke arbejdet for én, men han giver overblik, værktøjer, fif og gode pointer til at tage med, når man selv skal i gang. På den måde får man hjælp til at springe ansøgningsbunkerne over og gå en helt anden vej.

 

Køb bogen hos Saxo.com

 Køb bogen hos Bog & idé 

For hvordan forbereder man sig egentlig, før man ringer og spørger nogle, om de vil tage en netværkssamtale? Og hvad er en netværkssamtale egentlig? Hvem kan man egentlig ringe til? Og hvad skal man tale med dem om - ud over "jeg søger job"? Er min nabo med i mit netværk - og er han relevant at netværke med? Svar på disse spørgsmål (og på mange flere om netværk) finder man i bogen.

Det fungerer for alle uanset alder, køn, uddannelse, geografi, stillingsniveau. Hvad enten man søger det næste job i den offentlige sektor eller på det private arbejdsmarked. Det giver bogens cases også indtryk af. Læseren får indsigt i metoder, systematik og processer, som alle kan lære sig, og som alle kan anvende - uanset hvor de er jobsøgende, og uanset hvilket job de går efter.

 

AF Henrik Enegaard Skaanderup
192 SIDER

 

Annonce

Køb bogen hos Saxo.com lige nu
Køb bogen hos Bog & idé 

 

 

 

Bøger om jobsøgning, CV og jobansøgningen