Bøger om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Jobsøgning

Her finder du bøger om jobsøgning, jobansøgningen og CV'et. Måske er du blevet træt af, at læse artikler på nettet om jobsøgningens svære kunst. Så kunne en bog om jobsøgning, ansøgning eller det gode CV måske være en ide.

 

Find mere inspiration til din jobsøgning her... 

 

Vi håber de vil hjælpe dig på vej på dit næste job. Held & lykke med jobsøgningen!

 

Bøger om jobsøgning

Jobbet er dit

Jobbet er dit lilleSådan veksler du samtalen til et job

Bogomtale
De færreste kommer til at opleve sådan rigtig mange jobsamtaler som jobsøgende.
Derfor er det sjældent en situation man bliver helt tryg i. Hvad skal der ske denne gang? Hvad forventer de af mig? Hvordan skal jeg opføre mig? Hvad vil de gerne vide? Hvordan sælger jeg mig bedst til jobsamtalen? osv.

Scor jobbet til samtalen

SCOR jobbet forside lilleForbered dig på at blive forpustet. Aldrig har du fået så meget information om et enkelt aspekt af jobsøgningen, som du får med denne bog. Fra side 1 til side 239 bliver du blæst bagover med viden, tips og gode råd, som du slet ikke vidste, du manglede. Om ét emne: jobsamtalen.

Tak for din ansøgning

tak for din ansgning"Tak for din ansøgning..." af Anne Marie Valentin (indehaver af intojob) er bogen til ALLE jobsøgende.

Bogen giver dig de nødvendige jobsøgningsredskaber, så du kan tage action og skabe en meningsfyldt karriere og arbejdsliv.

Ønsker du at få arbejdsglæden tilbage og skabe en spændende karriere, handler det ifølge Anne Marie mere om dit mindset og mod end om ansøgninger og CV'er. Om modet til at stå ved dig selv, lytte til din indre stemme og finde ud af, om du er på rette vej.

 

Køb bogen hos Saxo.com her 

Køb bogen som e-bog hos Saxo.com her 

 

Køb bogen hos Bog & idé

Overhal jobkøen – ny bog

overhal jobken55Med spænding modtog jeg bogen eller måske rettere hæftet "Overhal jobkøen – sådan får du din ansøgning øverst i bunken. Sådan sælger du dig selv i jobsamtalen! Spil dine kort rigtig i jobsamtalen."
Bogen ligger godt ud med at fortælle at det er en manual med en klar instruktion til hvad man skal gøre, hvorfor og hvordan man skal gøre det. Skridt for skridt som der står.
Men herfra går det kun ned af bakke. Desværre.

Hit med jobbet

hit med jobbetDen 30 årige gamle skabelon for den gode ansøgning virker ikke. I stedet skal du sætte din professionelle personlighed i spil for at score jobbet.

Det er baggrunden for bogen Hit med jobbet, som Steen Kræmer Rasmussen har skrevet.

 

Annonce 

Køb bogen hos Saxo.com 

 Køb bogen hos Bog & idé 

 

Moderne Jobsøgning

Moderne jobsgningModerne Jobsøgning er jobsøgningshåndbogen, der griber fat i dig fra starten af og guider dig gennem hele jobsøgningsprocessen – fra du først er ledig (eller begynder at overveje at søge nyt job) til du står med jobbet i hånden. Bogen tager fat i den praktiske jobsøgning uden unødvendig brug af teori. Moderne Jobsøgning kan bruges af alle uanset uddannelses- og karriereniveau, og uanset om du pt. er ledig eller er i job og overvejer nye jobmuligheder.

 

Køb Moderne Jobsøgning hos Saxo.com

 

Bøger om jobsøgning, CV og jobansøgningen.