Tonny Mikkelsen | Jobcentret Ikast-Brande kommune
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Tonny Mikkelsen | Jobcentret Ikast-Brande kommune

tonny mikkelsen.jpgKort om mig, jeg hedder Tonny Mikkelsen og arbejder til dagligt i Jobcenter Ikast-Brande som Rekrutterings- og Virksomhedskonsulent, hvor jeg primært rekrutterer arbejdskraft til alle virksomheder, på alle stillingsniveauer. Derudover underviser jeg jobsøgere i Linkedin som jobsøgningsredskab og som jobcoach.
Min baggrund er primært indenfor områderne HR udvikling/rekruttering og ledelse.

Jeg vil i striben af indlæg beskrive hvilke tanker vi har i vores jobcenter, hvad vi allerede har gjort, og har planer om at gøre. En del af disse tanker er bl.a. udsprunget af de indlæg/diskussioner jeg har deltaget i på Linkedin, og jeg håber derfor også at du vil deltage her med gode indlæg og ideer, som kan inspirere mig yderligere til at gøre jobcentret til en professionel samarbejdspartner.


Jobcenter som rekrutteringskanal - nu med opskrift

Skrevet af Tonny Mikkelsen     28. August 2012     6449   0

 

Det er en fantastisk positiv respons, vi har fået på mit første blogindlæg! Og hvad kan du som læser så bruge det til? Hvis du hører til dem, der tænker, at vi, med de tanker vi gør os i Jobcenter Ikast-Brande, har fat i den lange ende, så bliver du sikkert glad for at høre, at vi er blevet kontaktet af flere med henblik på videndeling.

At rykke tankegangen, fra aktivering til rekruttering i et Jobcenter!

Skrevet af Tonny Mikkelsen     29. Juli 2012     6457   0
Omdrejningspunktet på min blog vil være hvordan jeg tænker, at ledige jobsøgere og virksomheder kan bruge et jobcenter som professionel samarbejdspartner!

Det er min opfattelse, at der bliver brugt megen tid/kræfter/økonomi på at aktivere frem for at rekruttere. Det er min intention, at sprede tankegangen fra aktivering til rekruttering til samtlige jobcentre i Danmark. Jeg vil i senere indlæg fortælle om, hvordan jeg vil gøre det, og hvad jeg allerede har gjort.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.