Thor Brønsvig
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Thor Brønsvig

Jeg har fået job.

Skrevet af Thor Brønsvig     17. Januar 2010     10470   0

Forord

Jeg skriver dette efter jeg er færdig med at skrive selve blogindlægget og jeg synes helt ærligt ikke det er vildt godt. Men sagen er den, at jeg har fået job, og mit fokus ligger et helt andet sted. Så kan man diskuterre om jeg overhovedet skulle lægge noget ud på min blog, men jeg har valgt at lægge det her ud alligevel. Fordi at jeg for det første gerne vil sige pænt tak og  pænt farvel for denne omgang (håber ikke der kommer flere omgang, men det er jeg jo ikke selv herre over). For det andet fordi at der måske er noget, som nogen kan bruge.

Sådan skal det gøres

Skrevet af Thor Brønsvig     17. Januar 2010     11654   0

Jeg har et par gange her på bloggen fortalt hvordan jeg mener man ikke skal gøre, når det kommer til rekruttering, jeg har også gerne villet fortælle hvordan det ser ud når jeg mener den sidder lige i skabet. Og det har jeg heldigvis fået mulighed for i denne omgang.

Hvad laver du – dilemmaet

Skrevet af Thor Brønsvig     11. December 2009     18092   0

For nogle uger siden var jeg til en fødselsdag, og sammenfaldet af flere ting fik mig til at tænke tilbage på en af de ting, der af en eller anden grund har hængt fast i min hjerne fra de utallige forelæsninger inde på handelshøjskolen.

Opskrift på et jobopslag

Skrevet af Thor Brønsvig     02. December 2009     26832   0

 

Nu skal det hele ikke altid handle om mig. Denne gang vil jeg bruge lidt tid på at fortælle, hvordan jeg synes et jobopslag skal se ud, og hvad der skal være med.

Status opdatering – 18. november 2009

Skrevet af Thor Brønsvig     18. November 2009     4883   0


Så har jeg igen lidt at fortælle fra livet som arbejdsløs, og jeg har også et par ting som jeg lige vil følge helt til dørs.

Erfaring

Skrevet af Thor Brønsvig     10. November 2009     7638   0

Nu slår jeg stregen i sandet, og siger nu er det nok med at tale om erfaring.
Jeg er så træt af, at høre på at jeg ikke har så meget erfaring og bla bla bla blah. Af en eller anden grund er erfaring blevet accepteret som et gyldigt argument på højde med ”fordi de voksne siger det”.

Til jobsamtale med lidt selvtillid

Skrevet af Thor Brønsvig     03. November 2009     6740   0

I min sidste statusopdatering skrev jeg blandt andet om, at jeg mente at min tjans hos krohns.dk oveni at give mig noget at lave, også havde givet mig lidt selvtillid tilbage, hvilket jeg godt kunne tænke at se, hvordan ville påvirke min præstation i en jobsamtale.

Burde virksomheder have en ombudsmand?

Skrevet af Thor Brønsvig     27. Oktober 2009     6690   0

For et stykke tid siden hørte jeg et podcast med Bill Simmons som er krummeskribent for ESPN (sports kanal i USA) og forfatter. I det podcast interviewede / snakkede han med ESPNs tidligere ombudsmand, om hvad deres ombudsmand eller i det her tilfælde kvinde egentlig lavede. Og den korte version var, at hun var ansat til at være seernes / kundernes kvinde hos ESPN. Samtidig kunne hun lige som "rigtige" ombudsmænd selv tage sager op, hvor hun mente at ESPN var gået over stregen i dækningen, af en historie.

Status opdatering

Skrevet af Thor Brønsvig     20. Oktober 2009     6178   0
Det er ved at være lidt mere end en måned siden, at jeg sidst opdaterede på hvordan det går med min jobsøgning. På den ene side er der ikke sket så meget, forstået på den måde, at jeg ikke har fået job endnu, og jeg har heller ikke været til nogen samtaler siden sidst. På den anden side så har jeg sendt masser af ansøgninger, og pt. har jeg 28 ansøgninger ude, som jeg burde kunne forvente at få svar på.

Hvad betyder det?

Skrevet af Thor Brønsvig     12. Oktober 2009     6527   0

I sidste uge sende jeg nogle ansøgninger ud, og nu har jeg så modtaget bekræftelser. Der er et par ting der undre mig, og som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal tyde, og som jeg ikke helt kan finde ud af hvad jeg synes om.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.