Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk
TILMELD NYHEDSBREV

suzann-rye-stifter-af-superkandidaterne-dkSuzann Rye er CEO/ejer/stifter af Superkandidaterner.dk, som specialiserer i effektiv jobsøgning. Suzann er en erfaren underviser, foredragsholder, coach og forfatter/skribent, som har arbejdet intensivt indenfor jobsøgning og karriereudvikling siden 2010 i både privat og offentligt regi.

SuperKandidaterne tilbyder en unik, personlig service, og er ledende på markedet indenfor skræddersyede, målrettede ansøgninger, CV'er og LinkedIn-profiler på bestilling. Superkandidaterne tilbyder desuden intensive jobsøgningsforløb for hold samt individuel (en til en) vejledning/rådgivning og coaching ift. jobsamtaler, netværk, "personlig markedsføring/branding," motivation, afklaring mm.

For mere information, inklusiv standardpakker og priser, besøg venligst Superkandidaterne.dk 

 

 


 

 

Hvad skal jeg skrive i min jobansøgning?

Skrevet af Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk     04. April 2017     9674   0

Hvad vil potentielle arbejdsgivere/virksomheder gerne høre om i din ansøgning – og hvad gider de absolut ikke høre om?!

Ift. til at skrive effektive ansøgninger er den største udfordring, jeg oplever hos langt de fleste mennesker, at de ganske simpelt ikke aner, hvad de skal skrive.

Myten om den ”for lange” ansøgning…

Skrevet af Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk     17. Oktober 2015     17909   0

Som jobsøgende render man ind i mange velmenende mennesker og instanser, som hver har deres bud på, hvordan en god ansøgning og et effektivt CV skal se ud. Den jobsøgende har ofte rådført sig med A-kasse eller jobcenter, eller måske de har været på kursus hos en af den utallige udbydere på markedet – de såkaldte "anden aktører."

At ringe eller ikke ringe på jobopslaget…?

Skrevet af Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk     15. April 2015     29357   0

Gode spørgsmål til chefen kan få din ansøgning øverst i bunken!

Det er altid en rigtig god idé at kontakte virksomheden, før du skriver sin ansøgning. I de fleste opslag gives der et tlf. nr. og navnet på en eller flere ansvarlige personer, som er er velkommen til at kontakte for yderligere information. Hvis der ligefrem opfordres til at du kan ringe, bør du absolut gøre det – de har selv opfordret til det!

Den Perfekte Ansøgning – den hellige gral i jobsøgningsprocessen

Skrevet af Suzann Rye | Stifter af SuperKandidaterne.dk     26. Februar 2015     24993   0

Selvom ansøgninger ikke nødvendigvis er den hurtigste eller sikreste vej til drømmejobbet, så kommer vi ikke udenom dem – de SKAL bare skrives.

Men for mange udgør den skriftlige ansøgning en stor udfordring, specielt hvis de i forvejen ikke er vant til at arbejde med sproget på skrift.

Suzann Rye, stifter af Superkandidaterne blogger her om effektiv jobsøgning og karriere.