Stefania Bisconti
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Stefania Bisconti

stefania bisconti175.jpgNavnet er Stefania og, hvis du undrer dig over det, ja: jeg er italiener.
Dansk gift, flyttede jeg til Danmark i 1993 for at give min bror en hjælpende hånd med hans forretning og øge min mands chancer for en fastansættelse. I Italien har arbejdsmarkedet været op ad bakke selv for italienere så langt tilbage, jeg husker.
I 2000 traf jeg så beslutningen om karriereskifte og påbegyndte den rejse, der førte mig til den finansielle sektor. Der skulle finanskrisen og en konkurs til at standse mit karriere-tog.
Så her er jeg nu, sidder fast i mellemstationen, jobsøgende på det værst tænkelige tidspunkt: i et arbejdsgivers arbejdsmarked. Og det blæser på perronen... stiv modvind!

Meget omkring jobsøgning er anderledes i dag, så her har jeg min omstillingsparathed at takke. Jeg har taget de sociale medier til mig og sat gang i "festen". Der er også plads til traditionel jobsøgning, men Linkedin, Facebook og de mange private initiativer (som Jobfisk.dk jo også er en del af) har åbnet en langt større verden af muligheder, skabt kontakt med mange inspirerende mennesker, og givet min jobsøgningsproces en energi-boost, som er ellers svær at finde, når en massefyring tager tæppet under én.

Bloggen her har jeg tænkt meget over, og jeg er taknemmelig for, at jobfisk.dk giver muligheden for at sætte skub i tankerne. Derfor håber jeg på at kunne bidrage til denne side med lidt inspiration og - hvorfor ikke - underholdning. Jeg ved ikke, om det vil være muligt at finde en rød tråd i mine indlæg, men jeg håber da på, at du vil holde mig i selskab, når jeg herigennem sætter ord på mine tanker.

Så, vel mødt! Jeg er glad for, at du kiggede forbi ;o)


Don't fear failure

Skrevet af Stefania Bisconti     30. April 2013     4253   0

Fear not being given the chance to try...

Og så kom jobbet, endelig... og trods et meget målrettet arbejde med jobsøgning, kom det via netværket.
De mange måneders forbedring af CV'er og ansøgninger er dog ikke gået til spilde.
Det er kun et spørgsmål om at sætte tingene i det rigtige perspektiv.

Har du styr på din økonomi?

Skrevet af Stefania Bisconti     30. April 2013     9313   0

Jobsøgende? Det har vi alle været fra tid til anden. Uanset årsagen...

Hvis overgangen fra A til B er uden mellemstationer, oplever man ikke nødvendigvis en ændring i ens økonomiske situation. Jeg vil næsten påstå, at ens økonomi i dette tilfælde er enten uændret eller forbedret. Men når man er kastet ud af arbejdsmarkedet på grund af opsigelse fra arbejdsgiverens side, er økonomien noget, som skaber usikkerhed og utryghed, fordi overførselsindkomsten - om end det er tale om dagpenge eller kontanthjælp - er ofte lavere end lønindkomsten. For nogle endda MEGET lavere.

Goddag! Mit navn er Stefania, og jeg er jobsøgende!

Skrevet af Stefania Bisconti     13. Februar 2013     8730   0

Dette lille udsagn, kendt fortrinsvis fra amerikanske film om AA møder, er bare rammende :o)

"Jeg er desværre nødt til at opsige dig!"

Sådan lød det på en solrig sommerdag i juni 2012... 8 små ord, og ens verden vendes på hovedet.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.