Steen Kræmer Rasmussen
TILMELD NYHEDSBREV

Steen Kræmer Rasmussen

Steen-Krmer-Rasmussen-Hit-med-jobbet-portrt-jobsgning-ansgning-jobansgning-400x400Steen er forfatter til 'Hit med jobbet' om den moderne jobansøgning. Bogen er har fået en overvældende modtagelse af både anmeldere og læsere. Steen blogger om jobsøgning på bogens hjemmeside http://www.hitmedjobbet.dk og på LinkedIn. Han er uddannet cand.merc. og journalist og har 11 års erfaring med undervisning i, foredrag om og rådgivning af jobsøgere i emnet.

Steen blogger om den gode jobsøgning.

 


 

 

Du er FOR forsigtig. Basta!

Skrevet af Steen Kræmer Rasmussen     16. August 2017     7435   0

"Jamen jeg er ikke ret god til at sælge mig selv." Vi hører den hele tiden – du er måske en af dem, der siger det et par gange om dagen? Og når en løgn bliver gentaget ofte nok, bliver den til sandhed.

5 nemme måder at fremstå professionelt

Skrevet af Steen Kræmer Rasmussen     04. Juli 2016     7149   0

Alt for mange overser, at jobsøgning også handler om branding. Fagligt – det er indlysende – men også som person. Og her kommer din professionelle fremtræden i din kommunikation for alvor ind i billedet. Når du vælger at virke uprofessionel, risikerer du at efterlade et indtryk af en person, som man ikke har lyst til at ansætte.

Din timing kan gøre hele forskellen i jobsøgningen

Skrevet af Steen Kræmer Rasmussen     18. August 2015     9796   0

Indtil for få år siden var det fuldstændig ligegyldigt, hvornår du sendte din ansøgning – bare den kom afsted inden for tidsfristen. De tider er forbi. I hvert fald når det drejer sig om ansøgninger til stillinger i den private sektor. Nu gælder det i mange tilfælde om at være tidligt ude. Forklaringen følger her.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.