Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager
TILMELD NYHEDSBREV

Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager

morten-ballisager-direktor-konsulenthuset-ballisagerMorten Ballisager er direktør og stifter af Konsulenthuset ballisager. Morten har på egen krop oplevet behovet for kvalificeret sparring i forbindelse med hans egen ledighed som nyuddannet cand.scient.pol. Morten fik arbejde i først det daværende AF (jobcenteret) og sidenhen i et privat rådgivningsfirma. En fyreseddel i 2007 satte ild til drømmen om at bygge et af de mest seriøse og anerkendte konsulenthuse i Danmark op. Det lykkedes og i dag har Konsulenthuset ballisager afdelinger i hele landet og beskæftiger sig med karriererådgivning, rekruttering og outplacement.

Morten vil blogge med udgangspunkt i det, der driver Konsulenthuset ballisager nemlig noget så essentielt som matchet mellem mennesker og jobs.

 

 


 

 

Søger du egentlig job i de 246.162 små private virksomheder?

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     14. Februar 2017     6328   0

Der findes 271.725 private, danske virksomheder med knap 1,36 mio. ansatte. 246.162 er små virksomheder med 1-49 ansatte, der beskæftiger 661.062 mennesker.
3.468 er mellemstore og store virksomheder med 50+ ansatte. De beskæftiger 698.938 mennesker i den private sektor (Kilde: Danmarks Statistik). Men hvor søger du egentlig job?

Du mangler erfaring

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     24. Maj 2016     9664   0

Det føles som et plaster, der bliver revet af igen og igen og igen, når afslagsmailen uge efter uge ticker ind med standard-glosen over dem alle: "Vi har valgt at gå videre med andre kandidater med mere relevant erhvervserfaring".
"Ja, tak for kaffe, " har du måske tænkt.

Sommerferie = Er jeg happy ??

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     16. Juli 2014     4753   0

Jeg reviderer to gange om året min egen job-trivsel. Jul og sommerferie. Sommerferie-tjekket plejer at være rigtig godt, fordi jeg er i tilpas på afstand af ”den daglige drift”.

Netværk er vildere end sex, drugs and rock’n’roll

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     15. Februar 2014     4624   0

I hvert fald hvis man spørger Google, hvor sex + drugs + rock’n’roll samlet giver 907 millioner hits, mens network alene giver 998 millioner hits.

Som jobsøger kan man ikke undgå at få tudet ørerne fulde med, at netværk kan være genvejen gennem jobsøgningsjunglen.

Mere vi, mindre jeg

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     13. Januar 2014     5478   0

Der er nærmest tale om et paradigmeskifte indenfor jobsøgning – jobsøgerne skal ud af jeg-terminologi og ind i en vi-terminologi.

Bruger du tiden rigtigt?

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     13. November 2013     4878   0

I årets rekrutteringsanalyse spurgte vi arbejdsgiverne (mere end 600), hvad de synes, at jobsøgerne generelt skal blive bedre til. Kan du gætte svaret?

Kære jobsøger – lyt til Sokrates og Nike

Skrevet af Morten Ballisager | Direktør Konsulenthuset ballisager     07. Oktober 2013     7687   0

Velkommen til min blog. Målet med min blog et give ny inspiration og refleksion til jobsøgere – og en smule til arbejdsgiverne. Min ballast er, at jeg er arbejdsgiver, chef for karriererådgivere og ikke mindst tidligere jobsøger.

Morten Ballisager er direktør og stifter af Konsulenthuset ballisager. Morten Ballisager blogger om noget så essentielt som matchet mellem mennesker og jobs.