Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Det fedeste CV Populær

Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     12. Oktober 2009     7370  

Når man søger job, kommer man sjældent uden om CV'et. I mange jobansøgninger er CV'et faktiske den vigtigste del. Men hvordan ser det fedeste og mest lækre CV ud?

CV'erne kommer i mange mere eller mindre kreative udformninger og i større eller mindre længder. Og der findes ingen regler for hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Det ene CV kan skaffe dig et jobinterview í den ene virksomhed men forhindre det i den anden.

Jeg synes derfor, det kunne være sjovt at fremvise nogle af de mange gode bud, der er på CV'er. Både de traditionelle og de mere kreative. Så hvis du sidder derude med et godt CV, og hvis du har lyst til at dele det med brugerne af jobfisk.dk, så send det til mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så vil jeg samle dem sammen og lave et lille galleri eller lign. af de indkomne CV'er.

CV'erne vil naturligvis blive vist i en anonymiseret form. Det er mere form end indhold, der er interessant lige i denne sammenhæng. Jeg håber meget, at nogle af jer vil sende mig jeres CV på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

De bedste hilsner

Henrik Rygaard Jensen
Jobfisk.dk

Når man søger job, kommer man sjældent uden om CV'et. I mange jobansøgninger er CV'et faktiske den vigtigste del.