Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Blog Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk Når jobannoncen rammer målgruppen

Når jobannoncen rammer målgruppen Populær

Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     08. Maj 2015     6140  

NNIT opslagDet er ikke så tit, at jeg ser en stillingannonce, der virkelig er målrettet både virksomheden, der søger og de kandidater, de ønsker at få fat i. Men her er i mine øjne et godt eksempel.

 

 

NNIT opslag

 

 

Se hele opslaget her: http://nnit.easycruit.com/vacancy/1386300/60413?iso=dk Herfra har du også mulighed for at søge jobbet.

NB. Fristen er d. 25. maj 2015.

Jeg synes, at NNIT formår at gøre noget anderledes i denne jobannonce. De rammer lige netop den målgruppe de er ude efter, og sorterer alle andre fra. Det skulle flere virksomheder turde prøve.

Jeg tror på at en skarp jobannonce, som sorterer nogle fra allerede når de læser den, på den anden side også kan være med til at tiltrække kandidater, som ellers ikke ville søge jobbet. Måske fordi de allerede er i job. Men netop den gode stillingannonce kan få nogle af de ikke aktivt søgende kandidater til at flytte sig. Alligevel virker de fleste jobannoncer i dag som enten en gentagelse af den sidst brugte annonce, eller noget hurtigt venstrehåndarbejde.

I min optik tages jobannoncens sjældent alvorligt nok i virksomhedernes rekrutteringsproces. Ærgerligt da det kan tiltrække flere spændende kandidater og samtidigt er et værdifuldt redskab i employer brandingen.

Spørgsmålet er om det ændrer sig, når der igen bliver mangel på kvalificeret arbejdskraft. Det må tiden vise... Jeg håber det.

 

Hvis du kender til andre jobannoncer, som på samme måde forstår at brande virksomheden og tiltrække de helt rigtige kandidater til jobbet, så hører jeg gerne om dem. Du kan skrive dem i kommentarfeltet her under indlægget eller sende mig en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Jeg ville rigtig gerne kunne tage ansvaret for denne annonce, men det kan jeg desværre ikke. Nogle vil sige, at det er nemt at gøre det på en IT-stilling som denne.

 

Jeg har selv haft chancen for at skrive en jobannonce, der gerne skulle tiltrække den helt rigtige til jobbet. Her ser du det eksempel: https://jobfisk.dk/images/stories/jobannonce-referencer/jobannonceeksempel/Agera%20-%20SEO%20medarbejder.pdf 

 

 

Det er ikke så tit, at jeg ser en stillingannonce, der virkelig er målrettet både virksomheden, der søger og de kandidater, de ønsker at få fat i. Men her er i mine øjne et godt eksempel.