Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Blog Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk Giv en rekrutteringsansvarlig et godt råd

Giv en rekrutteringsansvarlig et godt råd Populær

Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     19. Januar 2015     5608  

FeedbackHar du et godt råd til hvordan de rekrutteringsansvarlige i virksomhederne kan blive endnu bedre i deres rekrutteringsprocesser? Mange virksomheder er interesseret i feedbak om rekrutteringprocessen, men har ikke fået det sat i system. Lad os hjælpe dem lidt på vej.

 

Jeg hører fra jobsøgende, rigtig mange historier om hvordan rekrutteringsprocesserne kører godt eller mindre godt i virksomhederne. Desværre tror jeg ikke, at særligt mange virksomheder er opmærksom på de steder i processen, hvor det går galt. De har jo ikke prøvet, at søge job hos dem selv for nylig (og hvis de har, så fik de jobbet, og så glemmer man ofte, hvor processen ikke helt gled, som den skulle).

en verden af usikkerhedHvor kan virksomhederne blive bedre i rekrutterings-processen?
Derfor kunne det være interessant at høre fra jer, der søger job: hvilke udfordringer oplever i som jobsøgende? Hvor mener du, at rekrutteringsprocessen kan professionaliseres? Giv dit bud her.

Det kan være alt fra bedre jobannoncer, til de svar man får, til jobsamtalen eller noget helt fjerde.


Hvis vi ikke fortæller virksomhederne, hvor de kan blive bedre, hvordan skal de så nogensinde få chancen for at forbedre sig?

 

Det starter med jeres feedback. Jo mere saglig jeres feedback er, jo bedre kan den bruges. Og giv endelig dit eget syn på sagen, også selvom andre har skrevet noget, der minder om den.


Jeg håber, at I vil dele jeres oplevelser. Jeg ved at flere virksomheder, faktisk er interesseret i denne feedback, men mangler at sætte det i system i forhold til dem selv. Lad os hjælpe dem lidt på vej.

 

Giv din feedback i kommentarfelte herunder. 

 

Opdateret 25. januar 2015:

 

På opfordring har jeg lavet et spørgeskema, som I finder her:
http://goo.gl/forms/6QwFlnxPK7 

 

Spørgeskemaet er tildels baseret på de svar, I allerede har givet. Alligevel håber jeg, at I også vil besvare spørgeskemaet. Jo flere besvarelser jo større værdi i forhold til at formidle budskabet til de rekrutteringsansvarlige.

 

Så har I lyst, så del endelig spørgeskemaet i jeres netværk.


Flere rekrutteringsansvarlige har allerede vist interesse for undersøgelsen.

Tak for jeres deltagelse.

 

Dbh
Henrik Rygaard Jensen

Stifter, Jobfisk.dk

 

Hvor mener du, at rekrutterings-processen i virksomhederne kan blive bedre? De mangler din feedback - giv den her.