Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Blog Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk Det har ikke stået stille

Det har ikke stået stille Populær

Skrevet af Henrik Rygaard Jensen | Jobfisk.dk     01. August 2012     5755  

Blandt jobsøgende hører man ofte at sommeren er en dårlig tid i forhold til jobsøgning: At virksomhederne ikke slår job op, at de ikke er til at komme i kontakt med, og hvis de endelig er der, så gider de ikke tale med en.

Med hensyn til de to sidste så er det min erfaring, at det kommer meget an på den enkelte virksomhed, og at der ikke kan laves en generel regel for dette.

Når det gælder annoncerede job, så har jeg fulgt lidt med på Jobindex og Ofir hen over sommeren, og generelt har der ikke været en nedgang i antallet af annoncerede jobs - måske har der endda været en lille stigning i forhold til måneden tidligere. Og det er faktisk det samme billede som viste sig sidste år, så måske det er en ny tendens (tidligere var det korrekt at man kunne se et fald i annoncerede job i sommerperioden).

Hvordan har du oplevet det?

Og har du brugt muligheden for måske at søge, mens konkurrencen har været bare en smule mindre?

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.