Henrik Nielsen
TILMELD NYHEDSBREV

henrik-nielsenJeg er en professionel erfaren job- og virksomhedskonsulent med over 10 års erfaring indenfor HR og rekruttering og personaleledelse. Jeg har bred erfaring indenfor Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats og har haft succes med at få ledige i arbejde. Endvidere har jeg kendskab til og arbejdet med forskellige overenskomster – bl.a. industriens og Funktionærloven, hvorfor jeg er vant til at arbejde i administrative IT-systemer.

Derudover er jeg aktiv på flere sociale netværk og har undervist i synlighed og tilgængelighed og salg på de sociale medier – med fokus på LinkedIn.

 

Min blog her på Jobfisk.dk skal handle om det at være jobsøgende, skrive en god ansøgning, et godt CV og i det hele taget være synlig og tilgængelig. Derudover vil jeg også blogge lidt om HR og Ledelse. Hvordan ses din ansøgning bedst?

 

Du er velkommen til at kontakte mig via LinkedIn.

 


 

 

Det at være jobsøgende

Skrevet af Henrik Nielsen     01. August 2013     7438   0

Mit navn er Henrik Nielsen og jeg er utrolig glad for at være kommet med på blogholdet her på Jobfisk.dk. Jeg har mere end 10 års erfaring med HR, Rekruttering og Ledelse, og har i det hele taget prøvet meget i min erhvervskarriere. Også at være jobsøgende.....

Det at være jobsøgende - om brancheskift

Skrevet af Henrik Nielsen     11. August 2013     12872   0

For at kunne forstå, hvor vanskelig et brancheskift kan være har jeg valgt at indlede dette blogindlæg med min egen indgang til konsulentbranchen. En ikke nem vej, men sådan et skifte tager tid og koster kræfter.

Min blog her på Jobfisk.dk skal handle om det at være jobsøgende, skrive en god ansøgning, et godt CV og i det hele taget være synlig og tilgængelig. Henrik Nielsen er en professionel erfaren job- og virksomhedskonsulent med over 10 års erfaring indenfor HR og rekruttering og personaleledelse.