Henriette Toxdorf
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Blog Jobsøgning Henriette Toxdorf Men i det mindste har jeg da mit gode helbred...

Men i det mindste har jeg da mit gode helbred... Populær

Skrevet af Henriette Toxdorf     31. Januar 2012     3569  

Forleden blev jeg gjort opmærksom på, at en tidligere kollega netop er død - blot 55 år gammel. Jeg har ikke haft kontakt med ham i mange år, så det kom som lidt af et chok. Ifølge dødsannoncen tilbragte han sine sidste dage på hospice, så det er formentlig en grim sygdom, der har kostet ham livet i utide. Jeg ved, at han efterlod sig et par børn, og jeg har den dybeste sympati for de stakkels unger, som nu må undvære deres far for altid.

Jeg er selv mor til to, så jeg krammede mine unger en ekstra gang, da jeg kom hjem, og tænkte i mit stille sind, at min gamle mor jo nok har ret, når hun - i tide og utide - siger "Du skal være glad for dit gode helbred og for at du har to sunde og raske piger!" For selvom livet og hverdagen kan være fuld af frustrationer, problemer og besværligheder, ikke mindst når man står og mangler et job og en indtægt, så er det trods alt ikke andet end overkommelige detaljer. Jeg har i bund og grund ingen problemer, som ikke kan løses med penge! Så næste gang jeg forfalder til at hænge lidt med næbbet over at være ledig, så vil jeg huske min mors vise ord, og minde mig selv om, at jeg i det mindste har mit gode helbred. Og det samme gælder mine skønne piger. Det er trods alt det vigtigste.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.