Halfdan Timm
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Jobsøgning Halfdan Timm 4 måder at få mere ud af din løn

4 måder at få mere ud af din løn Populær

Skrevet af Halfdan Timm     09. Maj 2017     2469  

money-1885540 640 1lille Det kan nogle gange være svært at få lønnen til at række hele måneden ud. Derudover kan ekstra fornøjelser ligeledes være svære at få plads til i ens budget. Derfor kan det være relevant at kigge på, hvordan du får mere ud af dine penge på sigt, og hvordan du kan spare penge hver måned. Der er nogle helt basale områder, hvor det kan være gavnligt at gå på sparejagt, da der her hurtigt kan falde nogle ekstra penge af om måneden.

 

Tjek mulige fradrag for fagforening og a-kasse

Det er vigtigt at være medlem af en fagforening og/eller a-kasse, da det kan sikre dig i usikre tider. Dette koster dig penge, og hver eneste måned skal du af med et fast beløb. Der er dog ingen grund til at betale for meget, og det er derfor relevant at kigge, hvad du giver for din nuværende fagforening og a-kasse samt se på dine fradragsmuligheder, når du er medlem af en fagforening og en a-kasse.

En oversigt over reglerne kan hjælpe dig med at få overblikket over, hvilke muligheder, du har inden for dette område.

 

Skift til en bedre og billigere forsikring

Måske har du haft din nuværende forsikring i lang tid og har derfor ikke tjekket, hvor meget du reelt giver, og hvad du er dækket for. Derudover kan det være, du har flere forsikringer i forskellige selskaber, hvilket blot gør forsikringsjunglen endnu mere besværlig for dig. Der kan dog være mange penge at hente på dette område.

Først og fremmest tilbyder mange selskaber en slags "samlerabat", hvor du betaler en del mindre, hvis alle dine forsikringer er samlet hos det givne selskab. Samtidigt kan du få mere for dine penge, hvis du bruger noget tid på at undersøge priser, dækning, selvrisiko samt nogle af de andre betingelser. Det kan være, du i flere år har betalt alt for mange penge for en for dårlig dækning.

 

Artiklen fortsætter efter billedet

4 mder at f mere ud af din ln p

 

Invester i teknologi med lavt energiforbrug

 Diverse maskiner og hårde hvidevarer som eksempelvis køleskab og vaskemaskinen, kan være dyre poster at skulle betale på én gang. Hvis du samtidigt investerer i en nyere model, der har en lavt energiforbrug, kan det samlet endda løbe op til et højere beløb. Dog kan dette ofte betale sig i længden. Har varerne et godt energimærke og derfor også et lavt strømforbrug, kan der være penge at spare på elregningerne.

 

Udnyt konkurrencen på mobilmarkedet

Engang var der kun få spillere på telefonimarkedet, men dette har bestemt ændret sig. I dag er situationen anderledes, idet at der er utrolig mange forskellige selskaber at vælge i mellem. Det betyder også, at markedet er en del mere uoverskueligt. Bruger du dog noget tid på at finde frem til det billigste selskab og abonnement i forhold til dine behov, kan du spare penge månedligt.

Nogle har behov for udenlandsdata, andre foretrækker at have meget data til rådighed. Få styr på hvad du reelt bruger og undersøg derefter forskellige tilbud. Derudover tilbyder nogle selskaber også adgang til forskellige tjenester som eksempelvis Spotify, og bruger du derfor allerede nogle af disse tjenester, kan du spare penge ved at få adgang igennem dit mobilabonnement.

Mange penge kan altså spares hver måned, og årligt kan det løbe op i større beløber. Disse penge kan eksempelvis lægges til side på en opsparingskonto, eller du kan vælge at bruge dem til diverse investeringer, du tror kan gavne dig på sigt.

 

Få mere ud af din løn med disse 4 enkle måder at spare penge i hverdagen, et blogindlæg af Halfdan Timm