Halfdan Timm
TILMELD NYHEDSBREV

Halfdan Timm

halfdan timmHalfdan Timm er partner i bureauet Obsidian Digital. Samlet har han ansat et tocifret antal mennesker i nærværende og tidligere virksomheder og modtaget mange hundrede ansøgninger. Halfdan blogger bl.a. om tips til jobsamtale og jobansøgning samt om, hvordan internettet bliver en hjælp og ikke en hindring, når du søger efter arbejde.

Følg hans blog her.

 


 

 

4 måder at få mere ud af din løn

Skrevet af Halfdan Timm     09. Maj 2017     3062   0

Det kan nogle gange være svært at få lønnen til at række hele måneden ud. Derudover kan ekstra fornøjelser ligeledes være svære at få plads til i ens budget. Derfor kan det være relevant at kigge på, hvordan du får mere ud af dine penge på sigt, og hvordan du kan spare penge hver måned. Der er nogle helt basale områder, hvor det kan være gavnligt at gå på sparejagt, da der her hurtigt kan falde nogle ekstra penge af om måneden.

Nyuddannet: 4 Jobsøgningsfejl du ikke skal begå som nyuddannet

Skrevet af Halfdan Timm     28. Februar 2017     5644   0

At gå fra et liv som studerende til arbejdsløs er en mærkelig situation at stå i. Dette bliver særligt svært fordi, at man ligesom med meget andet, skal 'lære' at søge job – og det er noget, kun få uddannelsesinstitutioner i Danmark hjælper med. At skulle finde sit første fuldtidsjobs er noget helt andet end et lande et studiejob.

LinkedInguide: 4 tips til at bruge LinkedIn i din jobsøgning

Skrevet af Halfdan Timm     13. Oktober 2016     2472   0

Det sociale medie LinkedIn sætter et stadigt større præg på det danske såvel som det internationale arbejdsmarked, og med over 450 millioner oprettede profiler anno 2016 forstår man godt hvorfor. Og det er ikke kun virksomheder og iværksættere som jeg selv, der har stort gavn af LinkedIn – det har mellem jobs også.

Alt det rundt om jobsamtalen

Skrevet af Halfdan Timm     25. November 2016     3047   0

Yes, du gjorde det – du fik skrevet en ansøgning, som fik dig til en jobsamtale! Det er første skridt i den rigtige retning.
Når du sidder som jobsøgende, kan det være en et lys i mørket, når du bliver kaldt til samtale på en ansøgning, du har sendt.

Sådan præsterer du bedst til jobsamtalen

Skrevet af Halfdan Timm     14. Oktober 2016     5845   0

Det kan være en angstprovokerende følelse, der går gennem kroppen, når man bliver kaldt til en jobsamtale. Dette er specielt tilfældet, hvis det handler om et job, man brændende ønsker at blive ansat i.

9 jobsamtaler og 1 ansættelse senere

Skrevet af Halfdan Timm     22. August 2016     13516   0

Her er hvad, vi kiggede efter

Vi har for nyligt haft fornøjelsen af 9 jobsamtaler i Obsidian Digital-regi.
Og jeg mener det er en fornøjelse. Det er spændende at sige hej til nye mennesker, der har valgt at tage turen til vores kontor for en snak.

7 (kvindelige) arbejdsgivere: Det kigger vi efter (Runde 2!)

Skrevet af Halfdan Timm     18. Maj 2016     5297   0

For knap en måned siden skrev jeg et indlæg om, hvad arbejdsgivere kiggede efter, når de læste jobansøgninger.

Mere end 4000 har nu læst indlægget og flere har skrevet nogle spændende kommentarer – herunder en om hvorfor alle de adspurgte var mænd.

Det havde jeg ikke et godt svar til! Derfor vender jeg her tilbage med version 2.

5 arbejdsgivere afslører: Dét kigger vi efter i din jobansøgning

Skrevet af Halfdan Timm     26. April 2016     37597   0

En arbejdsgiver til et attraktivt job kan sagtens modtage flere hundrede ansøgninger.

Og lad det være sagt med det samme:
Han eller hun læser ikke dem alle sammen igennem. Det er der ikke tid til.

Halfdan Timm blogger om tips til jobansøgning samt om, hvordan internettet bliver en hjælp og ikke en hindring, når du søger efter arbejde.