Giovanni Niese
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Jobsøgning Giovanni Niese Personlig branding på LinkedIn

Personlig branding på LinkedIn Populær

Skrevet af Giovanni Niese     29. Januar 2019     1729  

Giovanni Udklip lilleGiovanni Niese giver i denne video sine bedste råd til den personlige branding på LinkedIn, og hvordan det kan hjælpe dig igennem nåleøjet til et job.

 

 

Giovanni sætter fokus på hvordan din LinkedIn profil ser ud, og hvordan du kan bruge den bedst muligt i vejen til et job. Har du fx husket at skrive hvordan du kan skabe værdi for en arbejdsgiver? Fortæller du dit netværk, hvad du kan bidrage med og gør du det?

Giovanni giver dig redskaberne til at skabe relationer og bruge din faglige viden til at skabe værdi for dit netværk, så du i sidste ende får et arbejde du bliver glad for - et arbejde du har kæmpet for – også behøver det ikke tage mere end 30 min om dagen!

 

Find ud af hvor god din LinkedIn profil egentlig er - kickstart din personlige branding med en GRATIS analyse - Læs mere her 

 

Se flere spændende jobsøgnings videoer fra Giovanni Niese

 

 

Du kan også besøge interviewhjørnet, der byder på spændende podcasts og interviews med gode råd til din jobsøgning, karriere, og arbejdsliv  

 

 

Giovanni Niese giver i denne video sine bedste råd til den personlige branding på LinkedIn, og hvordan det kan hjælpe dig igennem nåleøjet til et job.