Giovanni Niese
TILMELD NYHEDSBREV

Giovanni Niese

giovanni-nieseGiovanni Niese har mere end 20 års erfaring indenfor salg, heraf mange år som leder. Han har mange uddannelser indenfor ledelse og digital marketing.

Det centrale i hans tilgang til arbejdslivet har altid været centreret omkring én læresætning – mennesker først!

Han er stor LinkedIn entusiast og har gennem de sidste mange år rådgivet såvel jobsøgende, som folk der ønsker en skarpere LinkedIn profil. Han har stor indsigt i moderne jobsøgning gennem de sociale medier, primært LinkedIn, hvor hans fokus er på den personlige branding og networking.

Han vil primært bruge video som formidlingsform for, at vise sin tilgang til jobsøgningsprocessen.
"Det er gennem den værdi du bringer for dit netværk, at du vinder momentum. Når du kan inspirere, motivere og udfordre, skaber du værdi og styrker dit personlige brand."

Heldigvis er Giovanni ikke nærig med sin viden om personlig branding og LinkedIn, og i podcasten "Spinnaker Nordic - Personlig branding med Giovanni Niese" deler han glædeligt sine erfaringer med at brande sig selv. 

 

Følg hans blog her.


 

 

Personlig branding på LinkedIn

Skrevet af Giovanni Niese     29. Januar 2019     2380   0

Giovanni Niese giver i denne video sine bedste råd til den personlige branding på LinkedIn, og hvordan det kan hjælpe dig igennem nåleøjet til et job.

Jobsøgning gennem de sociale medier, primært LinkedIn

Skrevet af Giovanni Niese     21. September 2017     3115   0

Giovanni fik job gennem hans netværk kun 10 dage efter han lagde en video op på LinkedIn. I denne video fortæller Giovanni om værdiskabelse for netværket og branchen, og hvordan du kan gøre det samme, og på den måde få job.

Jobsøgning gennem LinkedIn og de sociale medier

Skrevet af Giovanni Niese     30. Juni 2017     3887   0

Det er min første video ud af en række videoer, som jeg kommer til at lave omkring min egen jobsøgning. Ideen er at tage dig med på min rejse, hvor du kan se hvordan jeg bruger LinkedIn og de sociale medier i jagten på mit næste arbejde.
Jeg vil blotte mig og krænke min sjæl ud, så du får et realistisk billede omkring hele processen - på godt og ondt.

Giovanni Niese videoblogger om sin personlige jobsøgning