Gæsteblogger
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Gæsteblogger

Jobfisk.dk vil løbende invitere interessante personer til dele deres mening om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv, arbejdsmarked, karriere eller noget helt andet.

Herunder finder du deres indlæg.

Du må gerne deltage i debatten, give dem et ord med på vejen. På forhånd tak for din deltagelse.

 


5 gode råd til jobsamtalen, der sikrer dig dit drømmejob

Skrevet af Gæsteblogger     14. August 2018     482   0

Du har landet en jobsamtale, og det må vel betyde, at du næsten har fået jobbet. Eller hvad? Mange begår den fejl at tænke, at jobbet næsten allerede er deres, inden de har været til jobsamtale. Hvis du også har tendens til at tænke sådan, synes du måske ikke, at det er nødvendigt for dig at forberede dig grundigt til den kommende samtale. Desværre er det ikke sådan, det hænger sammen.

Gør noget unyttigt

Skrevet af Gæsteblogger     08. August 2018     279   0

- som dronningen opfordrede til i Nytårstalen - budskabet gælder også for jobsøgere. 

Humor & leg er en styrke, så brug fantasien, humor & leg til at få flere muligheder i spil.

Når ledigheden rammer dobbelt - skal boksen tænkes ud

Skrevet af Gæsteblogger     05. Juli 2018     701   0

En ulykke kommer sjældent alene. Det gælder også når man bliver ledig, også kan det være nødvendig at tænke ud af boksen for at godt komme videre.

Om at finde et job der passer til din personlighed

Skrevet af Gæsteblogger     24. Juni 2018     1198   0

Jeg giver dig værktøjet, så du bliver klar til at åbne op for at opdage hvilken muligheder der ligger for dine fødder på jobmarkedet. Så her får du min lille guide – til at finde ud af hvilken virksomhed du skal søge et job i.

Når man er udfordret udover ledighed

Skrevet af Gæsteblogger     12. Juni 2018     1340   0

Når man er udfordret udover ledighed, er det en kunst for de fleste at holde fokus på arbejdsglæde. I jobsøgningsprocessen skal der nemlig også være trivsel for dig som ledig. Her er du din egen lykkesmed til at skabe god arbejdslyst & arbejdsglæde. Jo højere energi du skaber her, jo større chance for jobgevinst.

Vi er ikke kun vores job(søgnings)titel

Skrevet af Gæsteblogger     05. Juni 2018     1124   0

Der er et stigende fokus på at vores nuværende, og måske lidt gammeldags og forældede samfundssyn på, at arbejde er det vigtigste i livet, faktisk ikke er tidssvarende mere. Jeg mener ikke at vi ikke skal arbejde eller at arbejde og karriere er noget pjat, men mere, at vi også skal sætte fokus på andre ting i livet.

Tiltræk ønskejobbet via LinkedIn - Sådan skiller du dig ud

Skrevet af Gæsteblogger     14. Marts 2018     4511   0

På LinkedIn har du sandsynligvis allerede en profil. Sammen med de mange andre jobsøgende konkurrerer du nu om opmærksomheden fra din kommende chef. Men hvordan skal han opdage, at det lige netop er DIG, der vil være et aktiv for virksomheden ? Hvordan skiller du dig ud ?

Hvad er du god til?

Skrevet af Gæsteblogger     22. Januar 2018     2302   0

Hvis du står og søger job, kan du få rigtig mange gode råd! Det er ikke sikkert du altid beder om dem, og ofte kan det være lidt overfladiske råd. Måske har du fået nogen af dem her?

(Ikke) at ønske sig et job

Skrevet af Gæsteblogger     04. April 2018     1546   0

Samfundet har en holdning til, at man som ledig skal ønske sig et job og hurtigst muligt finde et og bidrage til samfundet igen. Men for nogle ledige kan ønsket eller drømmen om et job være fjern.

Ledige og systemet taler to forskellige sprog

Skrevet af Gæsteblogger     14. December 2017     3303   0

Har du oplevet, at du og din sagsbehandler taler forbi hinanden, at du ikke føler, de lytter til dig, eller at du har svært ved at argumentere for din side af sagen overfor jobcentret?

Den gode ledighed - når vi helt selv bestemmer

Skrevet af Gæsteblogger     15. Januar 2018     1657   0

Hvad drømmer du om, at din ledighedsperiode skal indeholde? Hvis du kunne drømme frit og helt selv bestemme?

Det har ledige fra et frivilligt netværk for ledige ved navn Ledige med Drive i Roskilde været med til at svare på

Hjælp den næste generation af akademikere ind på arbejdsmarkedet

Skrevet af Gæsteblogger     07. December 2017     1235   0

På en eller anden måde er der nogle mekanismer på arbejdsmarkedet, der forandrer sig. Det, der tidligere var integreret, glider fra hinanden og skal samle sig på ny.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.