Gæsteblogger
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Gæsteblogger

Jobfisk.dk vil løbende invitere interessante personer til dele deres mening om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv, arbejdsmarked, karriere eller noget helt andet.

Herunder finder du deres indlæg.

Du må gerne deltage i debatten, give dem et ord med på vejen. På forhånd tak for din deltagelse.

 


Jobsøgning kræver en kop kaffe

Skrevet af Gæsteblogger     16. Oktober 2018     212   0

- og det kan næsten ikke siges for ofte

Drik en kop kaffe og læs korrektur med dine kritiske briller, inden du sender din søgning på de sociale medier.

Brug for mere personlighed i din ansøgning? Brug feedforward!

Skrevet af Gæsteblogger     11. Oktober 2018     361   0

Med feedforward vil du på en ny og mere effektiv måde kunne få din personlighed frem og i højere grad have mulighed for at skille dig ud og blive husket blandt andre ansøgere.

 

Har du kompetencer som ledig til din jobsøgning?

Skrevet af Gæsteblogger     11. September 2018     669   0

Ja, hvor lærer man egentlig at være ledig? Hvilke kompetencer mener jeg med det, og hvad skal der til? Nej, det lærer vi jo netop ikke noget om. Vi lærer, når vi søger vores første job uden uddannelse eller efter endt uddannelse.

5 gode råd til jobsamtalen, der sikrer dig dit drømmejob

Skrevet af Gæsteblogger     14. August 2018     1151   0

Du har landet en jobsamtale, og det må vel betyde, at du næsten har fået jobbet. Eller hvad? Mange begår den fejl at tænke, at jobbet næsten allerede er deres, inden de har været til jobsamtale. Hvis du også har tendens til at tænke sådan, synes du måske ikke, at det er nødvendigt for dig at forberede dig grundigt til den kommende samtale. Desværre er det ikke sådan, det hænger sammen.

Gør noget unyttigt

Skrevet af Gæsteblogger     08. August 2018     537   0

- som dronningen opfordrede til i Nytårstalen - budskabet gælder også for jobsøgere. 

Humor & leg er en styrke, så brug fantasien, humor & leg til at få flere muligheder i spil.

Når ledigheden rammer dobbelt - skal boksen tænkes ud

Skrevet af Gæsteblogger     05. Juli 2018     929   0

En ulykke kommer sjældent alene. Det gælder også når man bliver ledig, også kan det være nødvendig at tænke ud af boksen for at godt komme videre.

Om at finde et job der passer til din personlighed

Skrevet af Gæsteblogger     24. Juni 2018     1512   0

Jeg giver dig værktøjet, så du bliver klar til at åbne op for at opdage hvilken muligheder der ligger for dine fødder på jobmarkedet. Så her får du min lille guide – til at finde ud af hvilken virksomhed du skal søge et job i.

Når man er udfordret udover ledighed

Skrevet af Gæsteblogger     12. Juni 2018     1634   0

Når man er udfordret udover ledighed, er det en kunst for de fleste at holde fokus på arbejdsglæde. I jobsøgningsprocessen skal der nemlig også være trivsel for dig som ledig. Her er du din egen lykkesmed til at skabe god arbejdslyst & arbejdsglæde. Jo højere energi du skaber her, jo større chance for jobgevinst.

Vi er ikke kun vores job(søgnings)titel

Skrevet af Gæsteblogger     05. Juni 2018     1287   0

Der er et stigende fokus på at vores nuværende, og måske lidt gammeldags og forældede samfundssyn på, at arbejde er det vigtigste i livet, faktisk ikke er tidssvarende mere. Jeg mener ikke at vi ikke skal arbejde eller at arbejde og karriere er noget pjat, men mere, at vi også skal sætte fokus på andre ting i livet.

Hvad er du god til?

Skrevet af Gæsteblogger     22. Januar 2018     2514   0

Hvis du står og søger job, kan du få rigtig mange gode råd! Det er ikke sikkert du altid beder om dem, og ofte kan det være lidt overfladiske råd. Måske har du fået nogen af dem her?

Tiltræk ønskejobbet via LinkedIn - Sådan skiller du dig ud

Skrevet af Gæsteblogger     14. Marts 2018     4807   0

På LinkedIn har du sandsynligvis allerede en profil. Sammen med de mange andre jobsøgende konkurrerer du nu om opmærksomheden fra din kommende chef. Men hvordan skal han opdage, at det lige netop er DIG, der vil være et aktiv for virksomheden ? Hvordan skiller du dig ud ?

(Ikke) at ønske sig et job

Skrevet af Gæsteblogger     04. April 2018     1739   0

Samfundet har en holdning til, at man som ledig skal ønske sig et job og hurtigst muligt finde et og bidrage til samfundet igen. Men for nogle ledige kan ønsket eller drømmen om et job være fjern.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.