Gæsteblogger
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Gæsteblogger

Jobfisk.dk vil løbende invitere interessante personer til dele deres mening om jobsøgning, rekruttering, arbejdsliv, arbejdsmarked, karriere eller noget helt andet.

Herunder finder du deres indlæg.

Du må gerne deltage i debatten, give dem et ord med på vejen. På forhånd tak for din deltagelse.

 


8 tips til at lande dit drømmejob

Skrevet af Gæsteblogger     26. August 2019     5870   0

At vente er kedeligt. Har du nogensinde taget til lufthavnen og glædet dig til at vente ved security? Hvad så med, at stå i kø til billetkontoret ved forlystelsesparken? Hvorefter der er endnu en kø til, at prøve forlystelserne. Ingen kan lide at vente...

Modetække står over faglige kvalifikationer

Skrevet af Gæsteblogger     24. Maj 2019     2412   0

En persons evne til at sammensætte sin beklædning forud for en jobsamtale højner den persons chancer for at få jobbet.

For nyligt bragte den danske blog, Modevidenskab, en vældigt interessant artikel hvori to rekrutteringseksperter slår dette fast.

Kan du tegne dig til et nyt job?

Skrevet af Gæsteblogger     10. April 2019     3362   0

Det korte svar er måske – men et er sikkert – du kan få rigtig meget inspiration ved at bruge tegning i din jobsøgning. Dine tegninger sætter gang i nye tanker og kan hjælpe dig til at vende jobsøgningen på hovedet og gøre dig skarpere i forhold til, hvad du kan byde ind med hos en kommende virksomhed.

5 gode råd til din jobansøgning som webudvikler eller grafisk designer

Skrevet af Gæsteblogger     27. November 2018     7788   0

Gennem de seneste par år har jeg holdt en masse jobsamtaler qua min rolle i et vækstende webbureau ved navn Grafikr ApS. Vi har typisk været på udkig efter webudviklere og grafiske designere, hvilket denne artikel også vil være målrettet i morgen.

Brug for mere personlighed i din ansøgning? Brug feedforward!

Skrevet af Gæsteblogger     11. Oktober 2018     4111   0

Med feedforward vil du på en ny og mere effektiv måde kunne få din personlighed frem og i højere grad have mulighed for at skille dig ud og blive husket blandt andre ansøgere.

 

5 gode råd til jobsamtalen, der sikrer dig dit drømmejob

Skrevet af Gæsteblogger     14. August 2018     3995   0

Du har landet en jobsamtale, og det må vel betyde, at du næsten har fået jobbet. Eller hvad? Mange begår den fejl at tænke, at jobbet næsten allerede er deres, inden de har været til jobsamtale. Hvis du også har tendens til at tænke sådan, synes du måske ikke, at det er nødvendigt for dig at forberede dig grundigt til den kommende jobsamtale. Desværre er det ikke sådan, det hænger sammen.

Om at finde et job der passer til din personlighed

Skrevet af Gæsteblogger     24. Juni 2018     3801   0

Jeg giver dig værktøjet, så du bliver klar til at åbne op for at opdage hvilken muligheder der ligger for dine fødder på jobmarkedet. Så her får du min lille guide – til at finde ud af hvilken virksomhed du skal søge et job i.

Vi er ikke kun vores job(søgnings)titel

Skrevet af Gæsteblogger     05. Juni 2018     3104   0

Der er et stigende fokus på at vores nuværende, og måske lidt gammeldags og forældede samfundssyn på, at arbejde er det vigtigste i livet, faktisk ikke er tidssvarende mere. Jeg mener ikke at vi ikke skal arbejde eller at arbejde og karriere er noget pjat, men mere, at vi også skal sætte fokus på andre ting i livet.

Hvad er du god til?

Skrevet af Gæsteblogger     22. Januar 2018     6192   0

Hvis du står og søger job, kan du få rigtig mange gode råd! Det er ikke sikkert du altid beder om dem, og ofte kan det være lidt overfladiske råd. Måske har du fået nogen af dem her?

Den gode ledighed - når vi helt selv bestemmer

Skrevet af Gæsteblogger     15. Januar 2018     3657   0

Hvad drømmer du om, at din ledighedsperiode skal indeholde? Hvis du kunne drømme frit og helt selv bestemme?

Det har ledige fra et frivilligt netværk for ledige ved navn Ledige med Drive i Roskilde været med til at svare på

(Ikke) at ønske sig et job

Skrevet af Gæsteblogger     04. April 2018     4010   0

Samfundet har en holdning til, at man som ledig skal ønske sig et job og hurtigst muligt finde et og bidrage til samfundet igen. Men for nogle ledige kan ønsket eller drømmen om et job være fjern.

Ledige og systemet taler to forskellige sprog

Skrevet af Gæsteblogger     14. December 2017     4809   0

Har du oplevet, at du og din sagsbehandler taler forbi hinanden, at du ikke føler, de lytter til dig, eller at du har svært ved at argumentere for din side af sagen overfor jobcentret?

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.