Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Jobsøgning Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor Nytårshilsen og stor respekt til alle aktive jobsøgere

Nytårshilsen og stor respekt til alle aktive jobsøgere Populær

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     30. December 2014     3246  

Respekt - gult skilt 22014 synger på sidste vers – og det har på mange måder været et berigende år.

Hos Receptor har vi været privilegeret med tillid fra mange mennesker, som har valgt at bruge os som sparringspartner i forhold til deres arbejde med at finde den næste rigtige udfordring.

De fleste kandidater har været i rene én til én forløb og det er også i den forbindelse, at vores succesrate er højest. Det til trods for, at over 50 % på det seneste POWER Team forløb er kommet i arbejde – eller har kontrakten på deres nye job liggende.

Én af årets kandidater, Mads – en skarp, erfaren og behagelig ingeniør med 14 måneders ledighed bag sig, sagde noget i retning af, at "bare fordi man er superskarp til sit job - kan man jo godt være en dårlig jobsøger – især hvis man aldrig tidligere har været ledig".

Respekt - gult skilt 2Mads har så evig ret og han udstiller et stort dilemma. For, naturligvis anvender alle jobsøgere deres sunde fornuft, men hvordan kan man vide hvad den optimale jobsøgningsproces er – hvis man ikke tidligere har været jobsøgende? Og hvis endelig man er blevet ekspert i jobsøgning, er det formentlig fordi man har været jobsøgende for længe – og uden held. Og hvor meget ekspert er man så?

Som de fleste andre kandidater hos Receptor, var Mads indstillet på, at lære for at komme videre. Og ganske få uger efter vores første møde, fik han faktisk drømmejobbet. Men selvom han nu har fået nogle teknikker der kan hjælpe en anden gang – så bliver Mads forhåbentlig aldrig ekspert i jobsøgning.

Når hele Danmarks Dronning holder sin nytårstale, vil det være velfortjent om der blev sendt en særlig hilsen til de mange aktive, energiske og arbejdsivrige mennesker, som hver dag kæmper en kamp for at komme i arbejde. Som hver dag forsøger det lille ekstra for at blive set, som hver dag skal stå på mål for fordomme om, at de ikke gider at arbejde – om at de hellere vil gå derhjemme og dandere den – om at de alle er som "dovne Robert".

Fra undertegnede skal lyde stor tak til alle Receptors kandidater – og en KÆMPE RESPEKT til alle de jobsøgende som hver dag prøver at finde det rigtige job.

Godt nytår til alle.

 

 

Om Receptor
Receptor tilbyder rekruttering og outplacement til virksomheder, samt karriererådgivning til folk der vil videre. Ledige eller ej.
Du kan læse mere om Receptor her
Læs mere om Receptor POWER Team her

 

 

Nytårshilsen fra Finn Larsen fra Receptor