Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor
TILMELD NYHEDSBREV

Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor

finn-larsen-ejer-coach-konsulent-receptorFinn Larsen er indehaver af Receptor, der primært arbejder med karriererådgivning/outplacement og rekruttering/search.
Finn har erfaring med en bred vifte af brancher og funktioner. Eksempelvis som sælger, forretningsudvikler, skolelærer, marketingchef og coach. Udover et stort og bredt netværk, så giver den brede baggrund en god forståelse for de udfordringer, som man møder i såvel offentlige som private virksomheder – og på stort set alle niveauer. Receptors tre nøgleord er: Energi, struktur,motivation

 

Besøg Finn på LinkedIn, hvis du vil vide mere.

 

På Receptor.dk kan du læse mere om, hvordan selskabet arbejder. Følg også Receptor på linkedin eller facebook, så bliver du opdateret med gode råd, tilbud og ledige stillinger.

 

 


 

 

YES - gik fra ansættelsessamtale med kontrakten i tasken

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     10. Februar 2015     5861   0

Da Pernille Mogensen fra Silkeborg tilbage i oktober 2013 lukkede Cleanhouse, der var hendes egen virksomhed, havde hun ikke i sin vildeste fantasi drømt om, at der skulle gå 16 lange måneder førend hun havde fundet og fået sit nye job med de gode kolleger hun havde savnet som selvstændig.
Men nu er det ganske vist.

Nytårshilsen og stor respekt til alle aktive jobsøgere

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     30. December 2014     3941   0

2014 synger på sidste vers – og det har på mange måder været et berigende år.

Hos Receptor har vi været privilegeret med tillid fra mange mennesker, som har valgt at bruge os som sparringspartner i forhold til deres arbejde med at finde den næste rigtige udfordring.

Sortseer, blind eller på vej i job? Hvem er du?

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     20. November 2014     14227   0

Hvilken type jobsøger er du?

Der var 18.670 stillingsannoncer på nettet i oktober. Ifølge Dansk Jobindex svarer det til ca. 28.000 annoncerede stillinger. Hvordan griber du dem an? Tag "testen" og se hvilken type jobsøger du er.

Sommerferie, ledige stillinger og den svære uopfordrede kontakt

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     21. Juli 2014     10423   0

Nye tal fra arbejdsmarkedsstyrelsen viser, at der i juni måned var mere end 26.000 ledige stillinger på Jobnet. Bortset fra maj i år er dette det højeste antal ledige stillinger på jobnet siden 2008.
Gode tegn for dig som gerne vil videre.

Soldaten der kom ind fra kulden...

Skrevet af Finn Larsen | Ejer, coach & konsulent, Receptor     19. Februar 2014     5290   0

En fortælling om, hvor vigtigt det er at forberede sig til jobsamtalen.

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.