Erik Back | Ekspert i blogging
TILMELD NYHEDSBREV

Erik Back | ekspert i blogging

erik-back-ekspert-i-bloggingErik Back er ekspert i blogging. Han hjælper dig og små virksomheder med at blive set online. Det handler om personlig branding gennem blogging og sociale medier. Erik er cand.merc suppleret med filosofi og digital markedsføring. Han tager gerne ud til virksomheder for at undervise eller give oplæg. Du er velkommen til at hente mere inspiration på erikback.com. Følg også Erik på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

 


 

Sådan får du job med en blog

Skrevet af Erik Back | Ekspert i blogging     10. August 2017     3584   0

Hvis du har prøvet at blogge, så ved du at en blog er en god måde at dele dine synspunkter. Du kan inspirere. Lægge op til debat. Og komme i kontakt med mennesker der tænker ligesom dig.

Men vidste du at en blog også kan skaffe dig det job du drømmer om? Dit livs karriere? Det skete for mig og det kan også ske for dig.

Advarsel: En grim e-mailadresse kan koste dig jobbet

Skrevet af Erik Back | Ekspert i blogging     12. December 2016     6835   0

Din e-mailadresse er en del af din skriftlige identitet online. Dit valg af e-mailadresse kan have stor indflydelse på din karriere og mulighed for at få job.

Hvilket signal sender det hvis din e-mailadresse starter med fx “fedeabe”?

Dét må du aldrig skrive i din ansøgning (... men næsten alle gør det)

Skrevet af Erik Back | Ekspert i blogging     06. September 2016     58634   0

Det er en udbredt misforståelse at du skal skrive om dig selv i din ansøgning.
Du skal skrive om noget helt andet. Men først skal du forstå ansøgningens funktion. Ok, du får den direkte i fjæset: Ansøgninger handler ikke om dig. Tro det eller lad være. Du må ikke skrive om dig selv i ansøgningen.

7 nye skrivetips til ansøgningen, du ikke har tænkt på

Skrevet af Erik Back | Ekspert i blogging     01. September 2015     49518   0

Nå, så du sidder og skriver ansøgninger? Jeg måtte skrive flere hundrede ansøgninger før jeg lærte spillets regler. Her får du et stort forspring når jeg deler mine mest værdifulde erfaringer med at skrive ansøgninger.

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.