Diana Lund Andersen
TILMELD NYHEDSBREV

Diana Lund Andersen

diana-lund-andersenDiana Lund Andersen, podcaster og blogger på jobeksperten.dk - Hun hjælper jobsøgende med gode råd til at komme videre og finde deres drømmejob. Diana's mission er at hjælpe med at gøre jobsøgningsprocessen til en positiv oplevelse for den enkelte. Uddannet Cand.merc. i brand and communications management.
www.jobeksperten.dk 

 

 

 

 


 

 

Why it’s tough looking for a new job!

Skrevet af Diana Lund Andersen     26. Oktober 2016     4553   0

People who have not themselves tried to be unemployed, or searching for a new job, often point out how nice it must be with so much spare time, and how the jobseeker has lots of time to do other things besides looking for a new job.

Stil spørgsmål til jobsamtalen

Skrevet af Diana Lund Andersen     13. November 2016     6946   0

En af de ting som er rigtig vigtige for at vise interesse for stillingen, når man er til en jobsamtale, er spørgsmål. Man skal helst have så mange af dem at man næsten løber tør for tid, for det signalerer interesse i virksomheden og jobbet.

Bliv en mere effektiv jobsøger med planlægning

Skrevet af Diana Lund Andersen     02. Oktober 2016     4238   0

Jeg har lyttet til et afsnit af podcasten Start-up snakken med Martin Bengaard og Anders Thue Pedersen, hvor de taler om det at arbejde I og PÅ sin forretning. Her havde de en tese som hedder man får det bedste ud af sin forretning hvis man arbejder efter et 60-30-10 princip.

6 gode råd (+1) til at holde motivationen som jobsøgende.

Skrevet af Diana Lund Andersen     29. Juli 2015     7007   0

Kender du det, der er både op og nedture i den proces du befinder dig i som jobsøgende.
Nogle gange går det rigtig godt, de helt rigtige stillinger dukker op, og du er bare super motiveret for at skrive ansøgningerne.

Hvad bekymrer du dig om som jobsøgende og hvordan stopper du med det?

Skrevet af Diana Lund Andersen     06. Juli 2015     10252   0

Rigtig mange mennesker bekymrer sig om alt for mange ting, det gælder også når man er jobsøgende. Jeg vil her give nogle bud på, hvordan du som jobsøgende kan blive mindre bekymret og mere fokuseret.

Diana hjælper jobsøgende med gode råd til at komme videre og finde deres drømmejob. Diana's mission er at hjælpe med at gøre jobsøgningsprocessen til en positiv oplevelse for den enkelte.