Bente Nørgaard | Nørgaard Coaching
TILMELD NYHEDSBREV
Blog Jobsøgning Bente Nørgaard | Nørgaard Coaching Når ledigheden rammer dobbelt - skal boksen tænkes ud

Når ledigheden rammer dobbelt - skal boksen tænkes ud Populær

Skrevet af Bente Nørgaard | Nørgaard Coaching     05. Juli 2018     2718  

Nr ledigheden rammer dobbelt - lilleEn ulykke kommer sjældent alene. Det gælder også når man bliver ledig, også kan det være nødvendig at tænke ud af boksen for at godt komme videre.

Du kan være dobbelt ramt af eksempelvis:

  • Ægtefællen har også mistet job
  • Sygdom og ledighed
  • Kompetencer og erfaring i en nedadgående branche
  • Økonomien driller og stiller krav til dig 

Det vigtigste er at få talt ud om det, der nager.

 Det kan føles som en sorg, og sorg skal bearbejdes. Giv dig og jer en periode til at vænne jer til den nye situation, som sagtens kan se håbløst ud – men kun for en stund. De færreste ting varer ved, og heldigvis for det. Livet går videre – og du og I skal også videre. Måske er der noget, som skal tages hånd om og løses først. Det er ikke nok kun at tænke over det. Sæt udfordringen på dagsordenen; din to-do-liste og registrer den på din kalender med en pop-up, når du er klar til at tage fat. Prøv at se på udfordringen, som var det en arbejdsopgave i dit tidligere job – og forsøg at løse efter bedste evne.

Tiden hjælper mange igennem - og hjælper også dig og jer igennem, når tiden bruges til noget nyttigt. Derfor skal der ske noget nyttigt; boksen skal tænkes ud.

 

Tnk boksen ud

Det første skridt er vigtigt – også selvom det er et lille skridt. "De små skridts klub eksisterer stadigvæk" – husker du måske, at jeg er tilhænger af..

Som chef i min egen virksomhed kender jeg godt følelsen, når mine planer ikke går som planlagt.

Udfordringer har vi hele livet. Håndteringen er afgørende. Her må jeg tage min egen medicin med at skabe trivsel og arbejdsglæde for mig selv. Gøre noget nyttigt og tænke boksen ud til ny inspiration.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Nr ledigheden rammer dobbelt - skal boksen tnkes ud

 

KOM GODT I GANG

  • Gå en tur eller dyrk motion min. ½ time hver dag
  • Sørg for at få din søvn 7-8 timer
  • Bed om hjælp, som hjælper dig videre
  • Skriv Taknemmelighedsdagbog; 3-5 ting (modvirker stress og pres)
  • Beslut dig for at tænke en ny tanke, når problemerne tager dit fokus

Dit mindset bliver afgørende for at komme videre.

I år vandrer jeg Gendarmerstien fra Padborg til Skovby på Als. Det er en strækning på ca. 90 km. Jeg bor på camping i de 5 dage, som jeg har valgt at gå turen. Jeg deler dette på Jobfisk, fordi det er faktisk muligt at holde ferie også for små midler, når viljen er til stede. Kreativitet og naturoplevelser er andre måder at tænke boksen ud. Jo mere vi træner, jo heldigere vi bli'r.

Har du tid og lyst til at læse mere om mig, er du velkommen til at kigge med; Noergaard-Coaching.dk  eller på Facebook, hvor jeg deler nyt – også af mine vandreoplevelser ;-)

 

bente tour de thySidste år fra Tour de Thy:

Agger - Bulbjerg ca. 130 km

 

Husk at gøre mindst 3 gode ting for dig selv hver dag. God sommer og frisk gå-på-mod ;-)

 

 

 

 

 

Bente Nrgaard - gstebloggerAf gæsteblogger Bente Nørgaard, økonomi - og erhvervscoach, Nørgaard-Coaching

Bente Nørgaard hjælper andre med at få ro og tryghed omkring økonomien og de økonomiske overvejelser, og hjælper som uvildig sparringspartner, coach eller vejleder med at sætte handling bag via adfærd, kommunikation & økonomi.

 

 

 

 

 

 

Udfordringer har vi hele livet. Håndteringen er afgørende. Skab trivsel og arbejdsglæde for dig selv. Gøre noget nyttigt og tænke boksen ud til ny inspiration.