Arkiv
TILMELD NYHEDSBREV

Her kan du finde indlæg fra tidligere bloggere på Jobfisk.dk.

Selvom indlægget ikke er helt nyt, kan der stadig være megen hjælp og inspiration at hente.

 

 


 

Anja Olesen

 

Ole Nielsen

 

Underkategorier

 • Ole Nielsen

  silhouette

   


 • Anja Olesen

  silhouette

   


 • Bjørn Johansen

  bjoern-johansen.jpgJeg hedder Bjørn Johansen og er 44 år. Udover at skrive her på Jobfisk, har jeg et fuldtidsarbejde som jobsøgende. Jeg leder efter en spændende marketingstilling, hvor jeg kan udnytte og udbygge mine erfaringer og kompetencer.

  Frem for at sætte mig hjem og vente aggressivt på, at nogen ringer til mig med jobbet, gør jeg mit bedste til at være synlig og forblive skarp. Derfor er jeg medlem af Powerjobsøgerne, involveret i et hav af grupper på LinkedIn, har min egen blog på www.bjoernjohansen.dk/blog/, skriver satiriske nyheder på www.andeposten.dk og meget mere.

  Mine indlæg vil bære præg af, at jeg har kompetencer inden for både marketing, coaching og it. For mig at se, skal vi - hver især - markedsføre os som var vi vaskepulver eller noget i den dur. Når vi gør det tydeligt for vores potentielle arbejdsgivere, hvordan de forbedrer deres resultater ved at ansætte os, så gør vi det nemmere for dem at ansætte os. Og derved nemmere for os selv at blive ansat.

  Følg min blog her nedenunder.

   


 • Klaus Hansen
 • Dorthe Holm-Sørensen

  silhouette

   


 • Antoinette Kordic

  silhouette

   


 • Michaela Krigsager

  silhouette

   


Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.