Antoinette Kordic
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Antoinette Kordic

Jobbet kommer ikke af sig selv

Skrevet af Antoinette Kordic     10. December 2009     6101   0

Det er ved at være meget lang tid siden, jeg har skrevet, men jeg har ikke følt, at jeg kunne bidrage med noget nyt. Jeg synes, tingene var gået lidt i stå, så der var ikke noget relevant at skrive om. Alligevel vil jeg gerne dele nogle erfaringer og oplevelser, jeg har haft på jobfronten siden sensommeren.

 

Nyt cv – nyt job?

Skrevet af Antoinette Kordic     13. August 2009     17638   0

Jeg har i løbet af sommeren taget kontakt til rekrutteringsbureauet Jobcard, der hjælper jobsøgende på vej i deres karriere. Jeg syntes egentlig, at jeg havde arbejdet meget med mit cv, men efter en ny gennemarbejdning hos dem, er mit cv blevet langt mere målrettet til en stilling inden for kommunikation.

Et afslag er og bliver et afslag

Skrevet af Antoinette Kordic     18. Juli 2009     8119   0

”Hvordan tackler man det? Og hvordan bliver man ved at bevare håbet?”, sådan spurgte min gode veninde, da jeg i søndags fik afslag på det job, jeg havde været til samtale på en lille uge forinden. Og ja, det er et godt spørgsmål … jeg måtte faktisk være hende svar skyldig, for jeg kan ikke sætte ord på, hvordan jeg håndterer det. Slet ikke denne gang, hvor jeg faktisk selv troede lidt på det.

Uopfordrede ansøgninger - det virker

Skrevet af Antoinette Kordic     03. Juli 2009     13782   0

Så er nedtællingen i gang ... Nedtællingen til en samtale, jeg for en gangs skyld selv tror på. En samtale, der løber af stablen på mandag, og som kom i stand, da jeg et måneds tid siden hevendte mig til direktøren for et hotel, der snart skal åbne. Fra forskellige personer i mit netværk fik jeg et tip om, at han måske kunne bruge en person med min profil, og det gav pote!

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.