Artikler om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Forbered dig på arbejdsmarkedet i en post COVID-19 verden

Search 3Den seneste bølge af friske og ivrige nyuddannede kandidater vil snart starte på deres rejse for at komme ind på arbejdsmarkedet, men med en ustabil global økonomi, og mange på udkig efter beskæftigelse på samme tid. Hvordan kan nyuddannede kandidater forberede sig på at komme ind i arbejdsmarkedet efter den igangværende COVID -19 pandemi?

 

Denne artikel er sponsoreret

 

I betragtning af min rolle som Career Services and Internship Coordinator ved Canadian University Dubai, er her nogle af mine bedste tips til, hvordan kandidater kan bruge den tid, de bruger derhjemme, til at forfine deres færdigheder som forberedelse til at sikre det vigtige første job:

 

1. Brug den her tid til at lære dig selv bedre at kende

Mange studerende søger ofte råd om, hvilken karriere de skal gå efter fra deres familier, som normalt tilbyder følelsesmæssig og traditionelt drevet rådgivning på grund af sociale tilpasninger og forventninger. Nogle opmuntrer deres børn til at søge et erhverv inden for medicin, ingeniørvidenskab og jura, men der er en overflod af andre erhverv derude at udforske, der er mere efterspurgte.

Hvis du arbejder med noget, du kan lide, vil du naturligvis få succes, men når du laver noget, du ikke kan lide, kan det have en negativ indvirkning og du kan ende med at blive uproduktiv. Det er nu en god tid til at lære dig selv bedre at kende, finde ud af, hvad du nyder, og tænke over, hvilken karriere du kan se dig selv gå videre med efter eksamen.

 

2. Forstå markedet

Når du er klar over den karriereretning, du vil følge, skal du undersøge, hvilke jobs der er tilgængelige, og hvad kravene er. Læs jobbeskrivelserne omhyggeligt for at finde ud af, hvilke færdigheder der kræves til det specifikke job. Se derefter på måder, du kan udvikle og finpudse disse færdigheder, så du kan tale om dem med tillid i interviews.

Saml så meget erfaring som muligt. Accepter praktikophold og frivilligt arbejde. Få en fornemmelse af den branche, som du vil arbejde i, det hjælper med tillid og viden og giver dig bedre indsigt i det professionelle marked.

Forbered et CV, og skræddersy det ud fra den jobbeskrivelse, du ansøger om (check https://www.cvmaker.dk/  for at oprette et CV). Sørg for at oprette forbindelse til rekrutteringsfolk inden for det felt, du ønskr at komme ind, da de kan hjælpe dig med at forstå, hvilke færdigheder du har brug for til bestemte roller, opdage virksomheder, der ansætter, og så få dig selv foran i køen til ansættelse for arbejdsgivere.

 

Search 2

 

3. Finpuds dine arbejdsplads færdigheder

De tre bedste færdigheder, som rekrutterende leder efter i øjeblikket, er tilpasningsevne, kommunikationsevner og demonstrerede holdspillere.

Kommunikationsevner dækker mundtlige og skrivefærdigheder, men de inkluderer også adfærd. Hvordan en person henvender sig til medlemmer af deres team, og hvordan de sætter opgaver, er utrolig vigtig for arbejdsgivere, især da hold får fat i at arbejde eksternt.

Da størstedelen af arbejdsstyrken arbejder eksternt, skal vi nøje overveje de ord og kanaler, vi bruger, når vi taler med kolleger. At have regelmæssige videomøder er en fantastisk måde for teamet at oprette forbindelse på, såvel som via apps som WhatsApp. Det er vigtigt at tænke grundigt over stemme tonen for de meddelelser, du sender, og overveje, hvornår du sender beskeder og e-mails. Selvom alle arbejder efter deres tidsplaner, anbefales det ikke at sende ikke-presserende meddelelser til kolleger uden for arbejdstiden.

Nøglen til enhver, der leder efter beskæftigelsesmuligheder i disse udfordrende tider, er at være positiv, ivrig efter at lære og være tilpasselig til forskellige miljøer og situationer. Med situationer der skifter dagligt, og virksomheder skal navigere igennem hidtil usete tider samt at fejre opmærksomme og støttende kolleger.

 

 

 

Hvordan kan nyuddannede kandidater forberede sig på at komme ind i arbejdsmarkedet efter den igangværende COVID -19 pandemi?