Artikler om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Brug Facebooks mange jobgrupper, når du søger job

facebook-1905890 640Facebook kan nemt bruges effektivt i din jobsøgning. Facebooks mange jobgrupper giver dig mulighed for at skabe og ikke mindst finde nye spændende jobmuligheder. I grupperne er det ofte også muligt for virksomhederne at slå deres jobannonce op og med Facebooks nye jobfunktion, kan du nemt søge jobbet med et enkelt klik. Det er også muligt for de jobsøgende at dele jobannoncer eller sågar lægge en uopfordret jobansøgning op. Der er grupper for enhver smag, branche, og landsdel – der er helt sikkert også en jobgruppe for dig.

 

Jobgrupper på Facebook efter branche

Du kan også finde jobgrupper opdelt efter geografi lige her

 

IT

 

Mad

 • Bager og Konditor jobside: 970 medlemmer, her kan du søge et job som bager eller konditor - enten som svend eller lærling. Hvis du er en virksomhed, kan du bruge siden til at fortælle om ledige stillinger i din virksomhed - enten som svend, mestersvend, lærling eller lignende.  
 • Kokke og tjenere: 16.000 medlemmer, gruppen for kokke og tjenere, der søger job, information, og andet inden for kokkefaget 
 • JOB FOR KOKKE I DK: 3100 medlemmer, en jobgruppe kun for jobsøgning og jobformidling i kokkebranchen 

 

Industri og Håndværk

Artiklen fortsætter efter billedet  

facebook-1905890 640

 

Transport

 • Chauffør job: 19.000 medlemmer, kun til Jobannoncer, som søger en chauffør. Ledige stillinger, fra diverse jobportaler og vognmænd.  
 • Chauffør job: 3800 medlemmer, annoncer for ledige stillinger indenfor transport og lager.   
 • Chaufførjob søges/ vognmænd søger chauffør: 7300 medlemmer, her kan chauffør samt vognmænd ligge jobopslag op 
 • Lastbilchauffør: 35.000 medlemmer, stedet hvor chauffører, og Vognmænd, samt disponenter (speditører) kan mødes, som ønsker at holde sig opdateret med transportbranchen. Her er man også meget velkommen til at bruge gruppen til jobsøgning, + Vognmænd kan søge Chauffører, eller Disponenter, osv.  

 

Undervisning

 

Landbrug

 • Job i landbruget: 4000 medlemmer, en side for folk som søger job i landbruget eller praktik/elevplads - både for jobsøger og arbejdsgiver  
 • Hestejobs: 9500 medlemmer, gruppe til at søge eller tilbyde job i hestebranchen  
 • Praktikplads/Job i landbruget: 8100 medlemmer, søger du praktikplads, job eller medarbejdere i landbruget, så kan der slåes jobannoncer op her
 • Jobs med dyr: 5200 medlemmer, denne gruppe er i samarbejde med Zoocentral.dk oprettet med henblik på at opslå alle lønnede stillinger til både faglærte og elever fra alle tre dyrepasserspecialer, dyrepasserassistenter, veterinærsygeplejersker m.m. 

 

Event og underholdning

 

Service

 

Jobgrupper for fleksjobber

 • Ledige fleksjob i hele Danmark: 3500 medlemmer, Denne jobgruppe er oprettet med det formål, at skabe gode relationer, arbejdsgiver og fleksjobber imellem.  
 • Fleksjobber og arbejdsgiver: 4200 medlemmer, Lukket gruppe for fleksjobbere 
 • Flexjobber: 8600 medlemmer, Sidder du og skal til at skrive en jobansøgning, og gerne vil have hjælp? kender du nogen der søger et job, eller nogen der søger nogle medarbejder? så er den her gruppe der perfekte sted at søge i. 

 

Du finder jobgrupper opdelt efter geografi lige her

 

Hvilken jobgruppe skal jeg melde mig ind i?

Det kan være noget af en udfordring at finde rundt i Facebooks job univers. Der findes utallige grupper og netværk på facebook, der kan hjælpe dig videre i din jobsøgning, og det kan være svært at finde ud af hvilke grupper der kan hjælpe dig videre.

Vores bedste råd til dig der overvejer at melde dig ind i en jobgruppe på facebook.

Meld dig både ind i en jobgruppe i nærheden af dig i en eller flere jobgrupper indenfor din branche. Det er den bedste måde at øge dine jobmuligheder, så du ikke går glip af drømmejobbet.

Sådan bruger du bruger facebook i din jobsøgning.  Læs mere her.. 

 

Mangler der en?

Hvis du synes, der mangler en gruppe, så tilføj den i kommentarfeltet herunder.

 

 

Facebook kan nemt bruges effektivt i din jobsøgning. Facebooks mange jobgrupper giver dig mulighed for at skabe og ikke mindst finde nye spændende jobmuligheder.