Artikler om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Få tjekket dit CV

 

  • CVEr du i tvivl om dit CV og ansøgning er klart til at sende ud?
  • Er det klart og tydeligt, hvad du tilbyder?
  • Er layoutet, så det er nemt at finde de relevante oplysninger?
  • Er du i tvivl om, om du har for mange oplysninger med?
  • Eller noget helt andet?

 

Så få et CV-tjek

Jeg læser dit CV og/eller ansøgning igennem og giver dig efterfølgende en brugbar, konstruktiv feedback på det over telefon eller ved et personligt møde. Du får konkrete forbedringsforslag, der sikrer dig et skarpere og mere målrettet CV / jobansøgning.

 

Pris

Få et CV-tjek med personlig tilbagemelding for kun 498,- kr.
Efterfølgende tjek af samme CV kan fås for 165,- kr.
Køb dem sammen til kun 575,- kr. 

Priserne er inkl. moms.

 

 

Modtag i stedet en skriftlig rapport på dit CV eller ansøgning for kun kr. 395,- 

Du sender dit CV og modtager en skriftlig gennemgang tilbage. Nemt og hurtigt. Stadig med konkrete forbedringsforslag der sikrer dig et godt og skarpt målrettet CV.

 

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Få dit CV og ansøgning tjekket af Henrik Rygaard Jensen

 

Henrik Rygaard Jensen - Jobfisk dk200Jeg er stifter og indehaver af Jobfisk.dk gennem mere end 10 år. I gennem de 10 år har jeg både gennem Jobfisk, som karrierekonsulent og hos virksomheder læst og givet feedback på flere tusinde CV'er. Se min LinkedIn-profil her...

 Det er min erfaring, at man efter nogen tid bliver blind på sit eget CV, og derfor ikke opdager helt klare forbedringsmuligheder.

Det er også min erfaring, at familie, venner og andre som har personlig interesse i dig, ikke altid går så kritisk til værk, som du kunne ønske. Derfor er det en god ide at få friske og kvalificerede øjne på både CV og ansøgning.

Kontakt mig allerede i dag for en gennemgang af dit CV.

Husk på at CV'et er ofte det første arbejdsgiveren læser, og her den første (fra)sortering begynder.

 

 

 

Praktisk


Du sender dit CV til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriver CV-tjek i emnefeltet.
I mailen beskriver du kort hvilken type jobs, du bruger CV'et til. Og har du helt konkrete spørgsmål til dit CV, så sender du også dem med.

Herefter modtager du en faktura, og når den er betalt aftaler vi dato og tidspunkt for feedbacken.

 

 

Referencer

At skrive en god jobansøgning og et godt CV er en disciplin i sig selv og går man alene igennem processen kommer man ofte til at savne kompetent sparring. Det var netop den situation jeg stod i, da en ny jobmulighed som ingeniør inden for det offentlige bød sig. Da ansøgning og CV var skrevet, tog jeg derfor kontakt til Henrik/Jobfisk, hvor jeg vidste, at jeg kunne få hjælp til at gøre min ansøgning helt skarp. Henrik/Jobfisk var også klar med gode råd til selve ansøgningsprocessen, så jeg var godt hjulpet på vej da ansøgningen blev sendt. Og ja, jeg fik selvfølgelig jobbet.

Karsten

 

 

Jeg bookede et møde hos Henrik - Jobfisk.dk, da jeg havde fået ham anbefalet af en bekendt, som var yderst tilfreds med hans service, så jeg var meget spændt på hvad han egentlig kunne.

 Jeg sendte ham mit CV, og få dage efter var jeg til møde hos ham.

 Jeg er positivt overrasket over, hvor stort et indblik han havde i, hvad et godt CV kræver. Han kom med mange små "twist" til mit CV, og samt at han kunne relatere og kommentere uddybende omkring det jobområde, hvor jeg søgte.

 Jeg gik fra at være okay med mit CV, til at være positivt imponeret over, hvordan layoutet og formuleringerne var på mit CV, efter jeg lavede de ændringer, som Henrik foreslog.

 Efter at have lavet ændringer i mit CV, sendte jeg det til ham igen, og fik yderligere kommenterer til CV'et. Små ændringer, som gjorde CV'et endnu bedre.

 Jeg har anbefalet ham både til venner og familie - både pga. den kvalitet han giver, men også fordi prisen er billig i forhold til, hvad jeg modtog af feedback fra ham.

 Camilla Damborg

 

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Garanti

Modtager jeg et CV, som er "perfekt", og som jeg dermed ikke har feedbakc til, så fortæller jeg det med det samme. Du skal ikke spilde tid og penge, hvis der ikke er noget at komme efter.

Jeg ønsker ikke nogen utilfredse kunder.
Så hvis du føler, at feed-backen har været spild af din tid, så har du mulighed for at få pengene tilbage.

Det kræver kun, at du skriver inden for 48 timer efter CV-feedbacken er givet, og fortæller hvorfor du ikke har fået noget ud af det. 

 

 

 

Få tjekket dit CV inden du sender det - Et godt CV åbner døren til jobsamtalen