Artikler om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Jobsøgende vs. Mulighedssøgende

jobsgnignsbog jobsgende vs mulighedssgendeHvordan bevarer du som jobsøgende gejsten og ser mulighederne? At være mellem job kan være opslidende og for nogle føles det pinligt. Du skal se mulighederne, bevare troen på jobbet og blive 'Heldig med vilje'.


Bogomtale


Carina Heckscher giver i hendes nye bog Jobsøgende vs. Mulighedssøgende hendes bud på hvordan du skifter din rolle som ledig. Hvordan du i stedet for at se dig selv som ledig/arbejdsløs i stedet skal se på sig selv som mulighedssøgende.
Carina Heckscher giver i bogen en lang række gode råd til den mulighedssøgende. Med udgangspunkt i sig selv giver hun mange brugbare råd. Ofte er disse illustreret med personlige historier og eksempler. Eksempler der gør rådene nærværende og håndgribelige.
Som læser får man en klar fornemmelse for Carina Heckschers engagement og oprigtige interesse i at jobsøgende kommer godt videre, og bruger en ledighedsperiode til at se på verden som et stort tag-selv-bord. Selvfølgelig er det ikke sjovt for nogen at være ledig, men Carina Heckschers tilgang er også, at man selv har et ansvar for hvordan man griber sin situation an. Og ikke mindst at man selv har mange muligheder for at påvirke den i den retning, man ønsker.


Overskrifterne i bogen er:

 

  • unikhed-icheck-carina-heckscher-heidiartTro på det! – Skab jobbet
  • Vær dig – alle andre er taget
  • Du er unik
  • 'Sælg dig selv' ... men hvordan?
  • Hvordan benytter du dit Netværk?
  • Brug de sociale medier aktivt i din jobsøgning
  • Strukturér din hverdag og skab din arbejdsdag
  • JANTELOVEN so last season
  • Forberedelse til samtale
  • Hvor kan du få gratis inspiration?

 

Bogen er på den måde en god blanding af helt konkrete råd, der kan hjælpe dig i din jobsøgning. Råd som du kan bruge med det samme eller fx næste gang du skal til en jobsamtale.
På den anden side får du hjælp og inspiration til den svære mentale del af det at være jobsøgende. Inspiration der guider dig på vejen til i stedet for jobsøgende at blive mulighedssøgende.

 

 

Som læser på Jobfisk.dk kan du købe bogen med 50 kr i rabat ved at følge dette link:
Køb bogen Jobsøgende vs. Mulighedssøgende med rabat ved at klikke her...

 

 

jobsgnignsbog jobsgende vs mulighedssgendeLæs mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk

 

Bogen udkom d. 23. september 2014
Antal sider: 140

 

 

 

Hvis du har læst bogen, så fortæl gerne hvad du synes om den...

 

 

 

Hvordan bevarer du som jobsøgende gejsten og ser mulighederne? At være mellem job kan være opslidende og for nogle føles det pinligt. Du skal se mulighederne, bevare troen på jobbet og blive 'Heldig med vilje'. Få svarene i Carina Heckshers bog.