Artikler om jobsøgning
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Sådan markedsfører du dig selv på internettet

Med den digitale alder hængende over os, er det ikke længere nok bare at ansøge et job og vente et par dage på svar.

I takt med, at jobmarkedet bliver mere og mere konkurrencepræget, begynder ansættelser at omhandle både teknik og hvad man kan finde frem til på sociale medier og ved hjælp af diverse søgeværktøjer. Med det i baghovedet, er det vigtigt for arbejdssøgere, at deres online profiler får dem til at fremstå så godt som muligt, og det er der mange måder at gøre på.

 

Henvend dig til de rette

Ofte vil de, der søger efter et nyt arbejde, lægge deres detaljer frem på internettet med uddannelse og tidligere arbejde, eksempelvis journalister eller fotografer. Det er vigtigt, at du henvender dig mod de søgende arbejdsgivere, i stedet for at vente på at de tilbyder dig et job. Men send ikke endeløse kopier ud med jobansøgninger til arbejdspladser, som du måske alligevel ikke har interesse i – det kan opfattes som spam og vil bare være spild af kræfter for dig. Undersøg dit marked, spørg dig selv, om du egentlig kan forestille dig en rolle på den arbejdsplads, hvor du søger arbejde.

 

Skab et netværk – online

LinkedInMeget har ændret sig på arbejdsmarkedet det seneste stykke tid. De gamle måder at netværke på eksisterer ikke længere, men i stedet er folk begyndt at bruge nyere teknologi. Dagene hvor man delte visitkort ud er passé, i stedet netværker folk på sider som LinkedIn – det må du acceptere og derfor bør du indrette dig efter det. Det vil også sende et klart signal til arbejdsgiverne om, at du ved hvordan man skal agere på arbejdsmarkedet, og det vil åbne helt nye døre for dig, hvor du kan netværke med store virksomheder og velkendte navne.

 

Hold din hjemmeside opdateret

Det er altid fornuftigt at sende ansøgninger og CV ud til relevante arbejdsgivere, men hvis dit CV er forældet, så vil det have en dårlig indflydelse på modtageren. Tænk din egen hjemmeside som enhver anden du besøger – den skal være opdateret. Virksomheder skal altid være med på det nyeste nye for at sikre en sund vækst – eksempelvis er hjemmesider såsom Online-Casino.dk et sted, der ofte tilbyder nye spil til deres besøgende. Det samme skal du gøre på din online profil. Du bør følge disse skridt, og opdatere folk om din karriere jævnligt, så ingen er i tvivl om, hvor du står henne i dit arbejdsliv.

 

 

 

Denne artikel er leveret af Superserp

 

 

 

 

Jobsøgning: artikler med tips og inspiration til den gode, effektive jobsøgning