Virksomhedsprofiler
TILMELD NYHEDSBREV

RM Academy – kurser for ledige i København, Aarhus samt udvalgte byer på Sjælland (2)

Er du ledig - og vil du gerne styrke dine kompetencer og øge dine muligheder for at komme i job? Så kan vi hjælpe dig! Har du været ledig i mindst 4 mdr., er du over 25 år og medlem af en a-kasse, har du ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse - uden egenbetaling.

 

Styrk dit CV med internationale anerkendte certificeringer

På flere af vores kurser er der mulighed for at opnå internationale anerkendte certificeringer. Det gælder for PRINCE2®, NLP Business Practitioner og ITIL®. Nu tilbyder vi også som de første og eneste i Danmark APMGs anerkendte certificeringer i Change Management, MoP®, M_o_R® til ledige. Læs mere om certificeringsmulighederne under de enkelte kursusbeskrivelser.

 

Få 2 kurser på 6 uger

Alle vores kurser er godkendt til 6 ugers selvvalgt uddannelse og har en varighed på 3 uger. På den måde kan du få 2 kurser i løbet af dine 6 ugers periode og få kendskab til flere områder samt sætte dine kompetencer ind i en relevant kontekst - og komme hurtigere i job.

 

 

 

Vi får dig tættere på erhvervslivet

Alle vores kurser er udarbejdet på baggrund af vores tætte samarbejde med erhvervslivet. På denne måde kan du være sikker på, at udvikle redskaber, som både efterspørges i det private og offentlige. Og alle vores undervisere har flere års erfaring indenfor netop deres felt. Du er derfor sikker på at få den nyeste viden og konkrete værktøjer, du kan bruge effektivt i dit næste job.


De fleste kurser afholdes både i Købehavn og Aarhus. Vi afholder som noget nyt også kurser i udvalgte Sjællandske byer. Tjek vores kursuskalendere på www.rma.dk for startdatoer og stedsangivelse.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 3630 4454 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

find dit 6 ugers kursus med rm academy i dag 

 

RM Academy – kurser for ledige i København, Aarhus samt udvalgte byer på Sjælland