Virksomhedsprofiler
TILMELD NYHEDSBREV

6 ugers Microsoft specialist kurser hos Itucation

kursus header 04

Find dit 6 ugers selvvalgt IT specialist kursus her 

Itucation tilbyder 6 ugers kursus for ledige indenfor IT og Microsoft. 

Markedsundersøgelser viser, at der er behov for it-specialister nu og i fremtiden,

og undersøgelsen understreger samtidig behovet for Microsoft produkter og teknologier på specialistniveau.
Se hele vores kursuskalender på vores hjemmeside

Microsoft Server 2012 MCTS 70-410

Til IT specialister, administratorer og konsulenter
Microsoft Server 2012 samt tidligere versioner er den foretrukne server?teknologi hos mange virksomheder - store som små. Kompetencer indenfor dette felt er derfor en fremragende mulighed for at komme i arbejde igen.
Læs mere og se datoer her

Windows 8, Office 2013 og Office 365

Bliv fremtidens IT superbruger og Office specialist
Dette kursus i Windows 8, Office 2013 og Office 365 giver kompetencer indenfor tre af Microsofts mest innovative applikationer. De er alle skybaserede, tilbyder strømlinede work-flows og repræsenterer de nyeste trends indenfor IT og kommunikation.
Kursister opnår specialist viden, som vil være absolut uundværlig på danske arbejdspladser. Derfor åbner dette 6 ugers kursus muligheder på jobmarkedet for Office specialisten og IT superbrugeren.
Læs mere og se datoer her

.Net framework 4 (MCTS 70-515

Web applikationsudvikling med .NET
Dette .Net kursus udbydes i både København og Aarhus. En undersøgelse viser at op imod 40 % af de systemkonsulenter, der arbejder med kodesprog benytter Visual Basic.net. Dette kursus vil derfor åbne op for gode jobmuligheder. Der er mulighed for at supplere kurset med certificering 70-515, som kan tages direkte hos Itucation..
Læs mere og se datoer her

SharePoint Udvikler (MCTS 70-573)

Bliv SharePoint developer og specialist
SharePoint er i dag det mest solgte Microsoft produkt nogensinde. Danske virksomheder anvender SharePoint i et større og større omfang, og mange efterspørger medarbejdere med SharePoint kompetencer - især indenfor SharePoint udvikling. Dette 6 ugers kursus i SharePoint udvikling er derfor en god mulighed for at komme i arbejde. Certificering 70-573 er inkl. Testen kan tages direkte hos Itucation.
Læs mere og se datoer her

SharePoint Administrator 2010/2013(MCTS 70-573)

Bliv SharePoint administrator: Dynamisk Web og kommunikation
SharePoint 2010/2013 er stærke platforme til samarbejde og vidensdeling, og er overordnet et frame work, der kan hjælpe virksomheder med opbygning internet-sites, intranet og ekstranet. Netop disse krav er efterspurgte hos virksomheder, og derfor er SharePoint meget udbredt og virksomhederne efterspørger medarbejdere med SharePoint kompetencer hele tiden.
Læs mere og se datoer her

E-conomic

Bliv ekspert i Danmarks mest fleksible regnskabssystem.
Dette kursus i e-conomic er til folk med interesse for regnskab og bogføring, og der satser på job i denne branche. På kurset lærer du bogføring helt fra det mest grundlæggende niveau. Du gennemgår regnskabets opbygning, øver dig i at bogføre bilag, afstemme løn, bank og moms. Hver deltager bliver rustet til at forstå og mestre de forskellige funktioner i et bogholderi. E-conomic bruges i dag af tusindvis af virksomheder samt revisorer i hele verden. Både store og små virksomheder samt flere kæmpe revisionsfirmaer i Danmark. Derfor er kompetencer indenfor bogføring i E-conomic i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.
Læs mere og se datoer her

 

 

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.