Virksomhedsprofiler
TILMELD NYHEDSBREV

Pointshare Recruitment Specialist

Pointshare Recruitment Specialist

 

Pointshare London

Pointshare Logo

Pointshare Recruitment Specialist blev grundlagt i 2011 og er baseret på mere end 15 års erfaring inden for rekrutteringsbranchen. Pointshare Recruitment Specialist udfører sine tjenester lokalt såvel som internationalt. På vores referenceliste finder du en lang række Top 500 danske virksomheder som vi servicerer i Danmark og internationalt. Udvalgte jobportaler er også at finde på vores referenceliste. Pointshare indgår i Sylvester United Gruppen som også ejer Sylvester & co – Recruit smarter samt Makeover Services International (LinkedIn profile makeovers).

 

Pointshare Recruitment adskiller sig ved at fokusere på sourcing af kandidater og leverance af longlist og shortlist til alle brancher og alle organisatoriske niveauer. Pointshares mission er at levere relevante og interesserede kandidater til samtale uanset hvor i verden de befinder sig til maksimalt 25.000 kr. ex. moms. Herudover tilbyder vi leje af researchers på fleksible vilkår samt uddannelse af HR organisationer, så de selv kan varetage search opgaver.

 

Vores sourcing koncept
– Sådan løser vi din rekrutteringsopgave

Få kvalificerede og interesserede kandidater til samtale for maksimalt 25.000,- kr. ex. moms. Prisen er uafhængig af om det er i Danmark, i Europa eller globalt vi skal finde din næste medarbejder. Processen er opdelt i 2 faser hvoraf den ene er no cure no pay baseret.

I fase 1 udarbejder vi longlist baseret jeres faglige need2have krav. Ud fra dette katalog over potentielle emner udvælges relevante profiler som de facto dermed bliver vores shortlist. I fase 2 kontakter vi shortlistede emner og konverterer disse til interesserede kandidater som ønsker indgå en dialog med jer om det konkrete job. Fase 2 er resultatbaseret.

 

Lej eller ansæt en researcher på fleksible vilkår

  • Få jeres egen researcher med speciale inden for jeres fagfelt på deltid eller fuldtid
  • Researcher kan arbejde på distancen eller med udgangspunkt i jeres kontor
  • En fleksibel og fokuseret rekrutteringsløsning som giver resultater og reducerer rekrutteringsbudgettet væsentligt

 

Vil I selv udføre search opgaver – Lær hvordan via online uddannelse

  • Giv jeres egen HR afdeling de rette search kompetencer via Pointshare Researcher Academy. Uddannelsen er online og kan gennemføres på 14 timer på alle ugens dage året rundt
  • Uddannelsen består af 6 moduler med relevante pensum, videos, opgaver og afsluttende eksamen
  • Ved afslutning af kursus udleveres Pointshares Search Guide og rapport til ordregiver på kursistens opnåede resultater undervejs. Certifikat udstedes ved bestået eksamen
  • Moduler kan gennemføres når det passer ind i kalenderen. Det kræver blot adgang til en webbrowser og e-mail

 

Læs mere om Pointshare Recruitment Specialist på www.pointshare.dk

 


 

 

Kontakt Pointshare Recruitment Specialist

Pointshare LogoAdresse

Søtorvet 5, 1. sal

1371 København K

 

Telefon

2750 9078

 

Mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

 

 Pointshare London

 

Fordi dit job og din karriere betyder noget. Jobfisk.dk er onlinemagasinet, der vil inspirere dig i dit job, din karriere og din jobsøgning. Jobfisk.dk er sitet, der motiverer og til tider måske venligt provokerer dig. På sitet får du ny viden, gode historier, et kærligt spark og til tider et godt grin.