Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

24. December 2017 - Glædelig Jul

24. decemberKonen lod Henrik sove længe. Hun lavede kaffe og bagte boller, mens ungerne så fjernsyn. De var spændte, og det var hun også. På morgenbordet stod nemlig en ekstra pakke. Klokken 9:30 kunne ungerne ikke vente længere, og de sneg sig ind og vækkede ham.

"Far, Far, du skal op! Det er jul! Kom nu Far, Vi er sultne!" Henrik åbnede øjnene, strakte sig og gabte "Ja ja, nu kommer jeg," Børnene trak ham nærmest ind i stuen, og satte ham på pladsen med pakken foran sig. Konen kom ind og skænkede kaffe i koppen. "Godmorgen" smilede hun. "Pak nu gaven op far," sagde børnene ivrigt i munden på hinanden. "Jamen det er jo ikke aften endnu!" sagde Henrik med et smil på læben helt forbavset over hele situationen. "Hvem siger det er en julegave? Læs nu kortet!" Han åbnede kortet.

"Stort tillykke med jobbet og glædelig jul! Vi elsker dig far!"

Artiklen fortsætter efter billedet 

24. december 2017 lille

Bagefter åbnede han pakken. Ny hue, vanter og halstørklæde med teksten "Verdens bedste Far." Han smilede og kunne næsten ikke forstå hvor heldig han var. Fantastiske børn, den dejligste kone og nyt job, hvad mere kunne man ønske sig til jul?

"Se! Det sner!" jublede den yngste af børnene. Og sørme om det ikke var sandt, at sneen dalede ned fra himlen.

Her forlader vi Henrik, og lader ham nyde julen med sin kone og børn.

 

At være jobsøgende er en hård kamp og det kan være svært at finde den rigtige vej gennem jobsøgningen. Selvom vejen var snoet, og Henrik gang på gang fik afslag. Og det var en udfordring for ham, at holde motivationen oppe, fandt Henrik vejen til et nyt job. Det er langt fra sikkert at Henriks vej mod jobbet, er den samme vej som din, men vi håber Henriks historie har været en inspiration for din jobsøgning her i december.

 

Rigtig Glædelig Jul fra Jobfisk.dk

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

 

 

At være jobsøgende er en hård kamp, og det kan være svært at finde den rigtige vej gennem jobsøgningen i december