Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

23. December 2017 - Ansat, meen...

23. decemberYes! Han havde klaret det! Henrik var gået fra samtalen med ansættelseskontrakten i hånden med opstart til januar. Han kunne ikke være mere glad! Det var jo næsten helt perfekt. En okay løn, ikke så god som det han kom fra, men så havde han til gengæld fået lovning på nyt arbejdstøj i form af nye vandresko, bukser, trøje og en jakke. Plus der var en god frugtordning og fri kaffe. Jo det var slet ikke så ringe.

Men hvad nu hvis han ikke var god nok til sit nye arbejde? Hvad nu hvis han var fuldstændig uduelig og klokkede i det? Hvad nu hvis alle hans idéer røg direkte tilbage i skraldespanden, fordi de alligevel ikke var gode nok og han så bare blev fyret igen? Han magtede knap nok at tænke tanken. Han havde været så sikker dengang han var taget afsted med ansøgningerne under armen, men nu var ikke så sikker på sig selv længere. Det var som om, der sad et spøgelse på hans skuldre og sagde "Du er uduelig, dum og værdiløs"

Artiklen fortsætter efter billedet

23. december 2017 lille

Nej nu måtte det være slut, han måtte have tankerne over på noget andet. Det hele skulle nok gå, de havde jo trods alt ansat ham, fordi de troede på at han kunne klare opgaven. Og han var virkelig klar til det nye job. Klar til det nye år, og klar til julen. Klar til julen?! Lige der gik det op for Henrik, at han havde glemt alt om julen. Han var jo slet ikke klar! Han havde hverken fået købt juletræ eller gave til konen og ungerne!!!

Af sted det gik! Ud og stå i kø med 500 andre mennesker, der også købte julegaver sidste øjeblik, og så ellers fluks videre ud og købe juletræ!

Da han over 5 timer senere trådte ind i entréen med juletræ i den ene hånd, og favnen fuld af poser, blev han mødt af 2 glade unger og et smil fra konen. Lige der følte han sig som den heldigste mand på jorden og fuldstændig klar. Klar til det nye job, og klar til julen.

 

Klæd uduelighedsspøgelset pænt på

Har du, mens du var ledig, følt dig uduelig, dum og værdiløs, skal der ikke meget usikkerhed omkring opgaveløsninger til før uduelighedsspøgelset kigger dig over skulderen. I artiklen "Tag dine spøgelser med på dit nye arbejde" får du gode råd til at klæde dine spøgelser pænt på, når du starter på dit nye job.

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

 

 

Hvad nu hvis han ikke var god nok til sit nye arbejde? Hvad nu hvis han blev fyret igen?