Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

22. December 2017 - Overvejelser og forhandlinger

22. decemberNervøsiteten var kommet snigende i løbet af natten, men Henrik var alligevel optimistisk. Han og konen havde fået snakket fordele og ulemper godt igennem i går, og konen var pudsigt nok ikke begejstret for at det kun var en deltidsstilling, men på den anden side havde hun heller ikke været afvisende for, at det nok skulle kunne hænge sammen alligevel, hvis det var det Henrik ville.

Men på trods af deres lange snak i går, var Henrik alligevel nervøs. Hvad nu hvis det ikke gik alligevel? Hans seneste jobsamtale var jo gået godt, også havde de alligevel mailet dagen efter med et afslag!

Artiklen fortsætter efter billedet

22. december 2017 lille 

Hvad kunne han egentlig forlange i løn, hvis de spurgte? Også var der jo også lige alle de praktiske ting! Fik han frokost, eller skulle han selv have med? Hvad med arbejdstøj og sko? Og hvilken jobtitel skulle der egentlig stå på kontrakten? Guide? Arrgh, det lød alligevel ikke så pænt i forhold til han også skulle stå for marketing og planlægning... Hmm... Han besluttede sig for at skrive en seddel med alle spørgsmålene, så var han da sikker på, at han huskede at spørge til samtalen.

Han parkerede bilen, og gik ind i den lille bygning. Her blev han mødt af 3 herrer. Hr. Uldsweater Kurt, han havde snakket i telefon med, en i jakkesæt, og en anden ung mand. "Goddag igen Henrik! Dejligt du ville komme igen"...

 

Hvad er vigtigst for dig?

Hvis man spørger hvad der er vigtigt i forhold til et job, er lønnen den vigtigste motivationsfaktor. Men lønnen kan også være svær at forhandle om. I podcasten "Lønforhandling med Helene Rafn" får du gode råd til din næste lønforhandling.
Har du tænkt over, at der er mange andre ting end løn at forhandle om? Læs mere i artiklen "6 ting du bør forhandle om udover din løn"

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her  

 

 

 

Fik han frokost, eller skulle han selv have med? Hvad med arbejdstøj og sko? Og hvilken jobtitel skulle der egentlig stå på kontrakten?