Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

18. December 2017 - Headhuntet?

18. december 2Han havde besluttet sig! Han ville skifte retning i karrieren, men nu var spørgsmålet bare, hvilken var han skulle gå, og hvor han skulle søge, med det han gerne ville. Han havde aldrig besøgt et rekrutteringsbureau før. Han havde tænkt på det, men der var bare så mange at vælge imellem.

Men man måtte vel starte fra en ende af og bevæge sig gennem rækken. Han måtte åbne samtlige rekrutteringsbureauer, for at finde dem som passede ham bedst. Han oprettede sit CV hos et par stykker, og fortsatte ellers søgningen, indtil telefonen ringede.

"Hej, det er Mads fra rekrutteringsbureauet, jeg så lige du havde oprettet et CV, kunne du ikke tænke dig at komme ind til en snak. Jeg tror vi har et par stillinger, der måske kunne være relevant"

Og sådan blev det. Henrik startede bilen og kørte af sted. Da han svingede bilen ind på parkeringspladsen var han skeptisk. Han blev mødt med smil, og da han forklarede om sin drøm om et karriereskifte, blev han kun mødt med endnu mere hjælpsomhed.

Artiklen fortsætter efter billedet 

18. december 2017 lille

"Jeg tænker vi kunne sende dit CV til disse 2 stillinger, hvis det kunne have din interesse, men jeg tænker ikke vi hører fra dem før efter jul" Det lød jo rigtig fint, så måtte de jo se. Henrik var næsten på vej ud af døren, da en hånd tog fat i hans arm. "Undskyld, jeg kunne ikke undgå at høre, hvad I snakkede om i forhold til dit karriereskifte. Jeg syntes, det er en brandgod idé, og jeg kender faktisk chefen for naturfredningsforeningen. Jeg tænkte, om du havde tid at vente 3 min, så kunne jeg lige give ham et kald, og høre hvornår han er på kontoret". Henrik var helt befippet, men fik fremstammet et "selvfølgelig" og tusind tak!

"Han er desværre ikke på kontoret før på onsdag, men du kunne bare svinge et smut forbi. Han kunne ikke love noget, men det ville da være et forsøg værd!" Og det ville Henrik give manden ret i.

 

Bliv opdaget af en headhunter

Vidste du at udover muligheden for at blive skrevet op i rekrutteringsbureauernes CV-database, har hovedparten af rekrutteringsbureauerne deres egen jobdatabase med ledige stillinger? Se listen over rekrutteringsbureauer i Danmark her

Hvordan kommer man bedst igennem til en headhunter? Med blogindlægget "Sådan kommer du igennem til en headhunter – 8 råd til dig" får du 8 gode råd til hvordan du bliver interessant for en headhunter

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

Han havde aldrig besøgt et rekrutteringsbureau før. Han havde tænkt på det, men der var bare så mange at vælge imellem.