Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

17. December 2017 - Skift retning

17. decemberDagen i går havde givet ham et kick! Det havde næsten gjort ham til et helt nyt menneske! De havde gået og gået gennem skoven, op og ned af bakkerne, og ungerne havde hygget sig. Måske lige bortset fra da de havde gået i så lang tid, at de næsten ikke var til at trække de sidste par kilometer hjem.

Konen og ham havde fået snakket, og han havde fortalt hende hvor dødssygt det var at søge job. "Men hvorfor ikke prøve at tænke i helt andre retninger? Hvorfor vil du overhovedet tilbage i samme branche, når du hadede de lange dage på kontoret? Og det der lederkursus, er det virkelig dig?"

Hun havde ret! Han hadede virkelig de lange dage på kontoret, hvor der ikke var tid til at komme ud og nyde den friske luft. Det havde heller aldrig været hans drøm, at skulle være fuldtids kontornusser, det havde bare været så praktisk dengang konen var blevet gravid. Og nu var der snart gået 10 år, og han var ikke kommet videre. Han havde nok bare stillet sig tilfreds med, at det var sådan det var, alligevel havde han altid siddet med følelsen af at være skabt til noget helt andet, men hvad?

Artiklen fortsætter efter billedet 

17. december 2017 lille

Han var i tvivl. Et eller andet sted gemt langt væk havde han altid haft en skjult drøm, om at arbejde i den lille lokale naturforening, som guide for de mange vandrere, der dagligt kom i området. Det at kommet ud i naturen hver dag, og fortælle alle de gamle røverhistorier han havde hørt som dreng. At se fuglene baske rundt nede ved søen, og naturen der forandrede sig hver dag. Han havde altid elsket det, og det havde længe været hans inderste ønske at få tid til de daglige vandreture igen. Men var han klar til det? At springe ud i noget helt andet? Og hvad ville konen ikke sige? Det var jo ikke sikkert det kunne blive et fuldtidsjob ud af det, men alt kunne vel være bedre end at blive på dagpenge. Men jo mere han tænkte, jo mere opvejede ulemperne, de fordele der var. Og han blev mere og mere motiveret og klar blev han på at det var den retning han skulle...

 

Ønsker du også at skifte retning?

I dag arbejder vi og lever så længe at vi kan nå at have mange forskellige karriere. I blogindlægget "Klar til en ny retning i arbejdslivet – sådan genskaber du dig selv i en ny karriere" får du gode råd og inspiration til at genskabe styrken og arbejdsglæden.
Mange mennesker får i løbet af deres karriere brug for at skifte branche. Og det kan der være mange årsager til. Med artiklen "Brancheskift: 3 måder at gøre det på" bliver du klædt godt på til dit brancheskift

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

 

 

Han havde altid siddet med følelsen af at være skabt til at arbejde med noget helt andet, men hvad?