Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

13. December 2017 - Afslag

13. decemberHenrik nærmest sprang ud af sengen den morgen. Han vågnede tidligt og lavede morgenkaffe til konen, og morgenmad til ungerne. Han nynnede endda med på julesangene i radioen, da han kørte ungerne i skole. Da han kom hjem ramte stilheden, og rastløsheden kom snigende. Han kiggede på telefonen hvert andet minut og klokken var kun kvart over 8

Han beroligede sig med, at det jo var tidligt, og det var jo slet ikke sikkert de ringede i dag, men Direktøren havde jo sagt, at han ville få svar hurtigst muligt. Henrik besluttede sig for at gå en lang tur. Han smed musik i ørerne, og nynnede med på melodien.

Klokken var 10 inden han nåede hjem. Hvad så nu? Han stirrede på uret, og satte sig i sofaen. Han tændte fjernsynet, blot for at konstatere at der ikke var noget han ville se. Han støvsugede, og vaskede gulvet. Mon ikke konen ville blive glad når hun kom hjem? Han kørte bilen i vaskehallen, og ringede til sin gamle mor, for at høre om hun var klar til jul. Men der var ingen der ringede til ham.

Efter aftensmaden havde han stadig intet hørt. Han besluttede at tænde for computeren.

Artiklen fortsætter efter billedet 

13. december 2017 lille

"Hej Henrik. Tak for samtalen i går. Vi beklager at måtte meddele, at du desværre ikke er kommet i betragtning til jobbet. Mvh Direktøren"

Hvad? Nej!!!! Det kan da ikke passe! Henrik gned øjnene og rystede på hovedet. Han kneb sig selv i armen, og blinkede mindst 400 gange med øjnene. Det kunne ikke passe! Det måtte være en fejl! De må have da have taget fejl. Jobsamtalen var jo gået så godt! P** og en masse andre bandeord! Også kunne de ikke engang tag telefonen og ringe! Ja de kunne da i det mindste have skrevet hvorfor! Nu havde han brugt 1½ time derude i går, også tillod de sig fa**** bare at sende en mail! Hvad var det for noget?!

"Hvad så? Er du ok?" mumlede konen ovre fra sofaen. Han gjorde alt for at skjule sin frustration, og mumlede "bare endnu et afslag"

 

Til arbejdsgiverne – Giv nu et ordentligt afslag!

Syntes du det er okay at Henrik får afslag på mail efter en samtale? I blogindlægget "Til arbejdsgiverne – Giv nu et ordentligt afslag!" opfordrer Jakob Kaae, markedsdirektør for Garuda til at give jobsøgerne et ordentligt afslag.

Der stilles utrolig mange krav til de jobsøgende, men ville det også være okay at stille flere krav til virksomhederne? I blogindlægget "Jobsøgning/rekrutteringsproces: krav til jobsøgere vs krav til virksomheder" stiller gæsteblogger Malene Kirk spørgsmålstegn ved rekrutteringsprocessen.

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

 

 

Han kneb sig selv i armen, og blinkede mindst 400 gange med øjnene. Det måtte være en fejl! Henrik havde fået afslag!