Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

5. december 2017 - Hvordan skriver man et CV?

5. decemberAt skrive et CV. Hvordan gør man? Og hvordan skal det se ud? Hvordan skulle han få kortet hele sin karriere ned til max 3 sider? Lige nu fyldte hans CV 4 sider, der skulle jo nødig mangle noget, men nu havde han læst et sted, at CV'et altså max måtte være 3 sider og helst kortere, men hvad skulle han lige undlade?

Måske skulle han undlade at have været avisdreng som 14årig, det var nok alligevel ikke så relevant mere, men det var jo slet ikke nok til at slette en hel side.

"Hvad kræver jobbet, du søger, svar på?"

Tænke.. tænke.. tænke.. Det krævede for det første, at han havde et job at søge, eller i hvert fald en idé om hvilket slags job han søgte. Det krævede for det andet, at han målrettede sit CV til hver enkelt virksomhed og stilling! Det gik op for ham, at det måske var en af de ting han havde gjort forkert. Han havde sendt den samme ansøgning og CV hver evig eneste gang, han havde søgt en ny stilling.

Artiklen fortsætter efter billedet 

5. december 2017lille

Lige der følte han sig en smule dum. Han vidste godt, han måske ikke havde lagt vanvittig mange kræfter i jobsøgningen de sidste par måneder. Han måtte indrømme, han nok havde mistet modet, og at han ikke havde forventet at få så mange afslag. Han havde slet ikke regnet med, det ville blive så svært at få et nyt job, og han havde da slet ikke regnet med, der ville være så meget arbejde i at søge job.

Efter at have bakset rundt, og slettet hist og pist, måtte han indrømme, at hans CV måske ikke var det mest overskuelige. Måske skulle han bare starte fuldstændig forfra?

 

Hvordan skriver jeg det perfekte CV?

Er du også i tvivl om dit CV er godt nok? I artiklen "Hvordan skriver jeg det perfekte CV?" kan du få hjælp til hvad CV'et skal indeholde, og downloade en GRATIS CV-skabelon.

Er du i tvivl om dit CV er klar til at sende ud? Få et CV tjek nu!

 

Nåede du ikke at læse forrige afsnit? Læs dem her 

 

 

 

At skrive et CV. Hvordan gør man? Og hvordan skal det se ud?