Julekalender 2017
TILMELD NYHEDSBREV

1. December 2017 - Fyret! Hvad så nu?

1. decemberI dag har Henrik været ledig i et halvt år. Et halvt år med jobsøgning, jobsamtaler, opture og nedture. Tålmodigheden har længe været på prøve, og håbet er heller ikke ligefrem lysegrønt længere. Men lige i dag er nedturen på sit højeste.

For lige præcis et halvt år siden kom chefen valsende ind af døren på kontoret med fyresedlen og beskeden om at han godt kunne pakke sine ting og forsvinde fra kontoret inden ugen var omme. "Nedskæringer!" Tak for kaffe! Og så lige op til jul! Og ja, han havde været sur, vred og skuffet, men mest fordi han tydeligvis var den eneste, der var blevet ramt af "nedskæringerne"! Det var han ikke længere. Nu var han bare træt. Træt og frustreret.

Artiklen forsætter efter billedet 

1. december 2017 lille

Frustreret over livet og den lave indtægt. Han ville jo virkelig gerne give børnene den der kæmpe store æske, de ønskede sig fra LEGO, men 1000,- kr. til dem hver i julegave, plus gave til konen og resten af familien, det var mere end en halv måneds indtægt! Og med den der regning på bilen, der også skulle betales, ja han blev helt frustreret ved tanken!

Frustreret over hverdagen. Han savnede sit job. At stå op hver dag, og tage af sted. At drikke en kop kaffe med kollegaerne inden man startede på dagens opgaver. At være glad. Lige nu ville ALT være bedre end at sætte sig ved computeren ALENE hver morgen og bagefter tage en snak med potteplanterne, inden han hentede ungerne fra skole. Samme kedelige rutine. Mad, afleverer børn, søge job, hente børn, mad, sove. Hver evig eneste dag.

Han ville bare virkelig gerne have et job, men mon han når det inden jul?

Han hedder Henrik. Han er 44, gift og far til 2 børn på 7 og 10 år. Han arbejdede som kommunikationsrådgiver, men nu er han jobsøgende og har været det længe syntes han selv. Gennem hele december kan du følge hans historie, og kampen for at få et job.

 

At blive fyret kan være det bedste for dig

Er du blevet fyret? Vidste du at blive fyret kan være det bedste for dig? Du har fået en ny chance. En chance for at udleve alle de drømme, du altid har gået og drømt om. Læs mere i artiklen "At blive fyret kan være det bedste for dig" af Kathrine Gilberg og bliv klogere på dine muligheder som jobsøgende.

  

 

Tålmodigheden har længe været på prøve, og håbet er heller ikke ligefrem lysegrønt længere.