Nyt fra Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

De 6 mest populære blogindlæg og artikler på Jobfisk.dk i 2017

De 6 mest populre blogindlg og artikler p Jobfisk.dk i 2017 lilleNytår er markeringen af det nye års kommen, og markeres i mange lande og kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar. Her på Jobfisk.dk har vi haft stor glæde af at kunne dele en hel masse skønne, finurlige og hjælpsomme blogindlæg og artikler gennem året 2017. I denne artikel har vi derfor valgt at samle de 6 mest populære blogindlæg og artikler, der blev delt på Jobfisk.dk i 2017.

 

hvem kommer frst1. Du er for forsigtig. BASTA! af Steen Kræmer Rasmussen: 

Næsten uanset hvilke råd andre deler dukker forbeholdende op. Steen Kræmer Rasmussen ruskede op i os og forsikrede os om at den overdrevne forsigtighed gjorde mere skade end gavn i jobsøgningen. 

 

 

 

 

SGER DU EGENTLIG JOB I DE 246.162 SM PRIVATE VIRKSOMHEDER-2. Søger du egentlig job i de 246.162 små private virksomheder? af Morten Ballisager: 

Morten huskede os på at søge i de små private virksomheder, og gav os 7 råd plus det løse til hvad vi skulle være opmærksomme på når vi søger job i de små private virksomheder. 

 

 

 

Hvad skal jeg skrive i min jobansgning-3. Hvad skal jeg skrive i min jobansøgning? af Suzann Rye:

Suzann gav os svaret på de helt store spørgsmål om jobansøgning, og en masse gode råd til hvad arbejdsgiveren egentlig gerne vil høre om i din ansøgning, og hvad de absolut ikke gider høre om. 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 enkle men elementre tips til dit CV 14. 4 enkle men elementære tips til dit CV af Henrik G. Qvottrup:

Ifølge Henrik behøver et CV ikke nødvendigsvis indeholde sang, dans eller video for at fange arbejdsgiverens opmærksomhed, men derimod være så overskuelig og tilgængeligt som muligt, og derfor delte han sine 4 CV tips med os

 

 

 

 

 

Ledige og systemet taler to forskellige sprog5. Ledige og systemet taler to forskellige sprog af gæsteblogger Anita V. Køldal:

Mange har som jobsøgende oplevet kommunikationsproblemer med systemet, og Anita gav os en bedre forståelse hvorfor, og hvordan vi håndterer det bedst.

 

 

 

 

 

13 teknikker til god jobsgning

6. 13 teknikker til gode jobsøgningsvaner af Henrik Rygaard:

Gode jobsøgningsvaner er svære at få, og Henrik delte de 13 teknikker til gode jobsøgningsvaner  i starten af år 2017 så vi kunne starte jobsøgningen på en god måde.

 

 

 

 

 

 

 

Her på Jobfisk.dk har vi haft stor glæde af at kunne dele en hel masse skønne, finurlige og hjælpsomme blogindlæg og artikler gennem året 2017.