Nyt fra Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Har du noget på hjertet om job og karriere?

Har du noget p hjerte om job og karriere-lilleJobfisk.dk er i dag en af de største uafhængige medier inden for områderne job, karriere, arbejdsliv, jobsøgning og rekruttering. Hver måned har vi op til 20.000 læsere. Denne succes har vi ikke opnået alene.

Det skyldes bl.a. de mange vidt forskellige bloggere, som har valgt at dele deres viden med jer på Jobfisk.dk. Mange er faste bloggere, der kommer med en række indlæg om året – andre igen er personer, der har et enkelt emne på hjertet, som de gerne vil dele deres holdning til.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Har du noget p hjerte om job og karriere-

Og selvom det går godt, så er der altid plads til mere.

Så har du viden og erfaring inden for Jobfisks emneområder, og har du lyst til at dele den med læserne af sitet, så hører vi gerne fra dig.
Du kan være professionel inden for området. Eller du kan være en jobsøgende eller rekrutteringsansvarlig, der gerne vil dele sine oplevelser.

 

Vil du høre mere, så skriv til Henrik på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jobfisk består ud over sitet af

  • En LinkedIn-gruppe med mere end 9.600 medlemmer
  • En Facebokside med 3400 følgere
  • Et nyhedsbrev med over 3.700 modtagere
  • Over 1.000 følgere på Twitter

Alle disse steder bliver indlæg og artikler også offentliggjort.

Jobfisk.dk er i dag en af de største uafhængige medier inden for områderne job, karriere, arbejdsliv, jobsøgning og rekruttering. Hver måned har vi op til 20.000 læsere. Denne succes har vi ikke opnået alene.