Nyt fra Jobfisk.dk
TILMELD NYHEDSBREV

Jobfisk udenpayoff 2013-R 340x60

Nyt fra jobfisk.dk

Få det sidste nye internt fra jobfisk.dk.

Jobsøgnings Challenge Marts 2019

start-line-2019 lilleEr du med på en udfordring i din jobsøgning?
Er du med på at prøve en anden tilgang – bare resten af marts?

Sådan ser de jobsøgende på virksomhedernes rekrutteringer

Jobfisk rekrutteringsanalyse250Rekrutteringsanalysen 2017

Virksomhederne fortæller at de mangler arbejdskraft. De fortæller, at de jobsøgende ikke altid gør sig umage, når de søger.
Men hvordan ser de jobsøgende på virksomhedernes rekrutteringer. Det får vi svaret på her.

Vi har spurgt de jobsøgende. Hvordan de ser på forskellige dele af virksomhedernes rekrutteringsproces. Mange virksomheder gør det godt, med der er stadig en del, der kan gøre det bedre.

De 6 mest populære blogindlæg og artikler på Jobfisk.dk i 2017

De 6 mest populre blogindlg og artikler p Jobfisk.dk i 2017 lilleNytår er markeringen af det nye års kommen, og markeres i mange lande og kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar. Her på Jobfisk.dk har vi haft stor glæde af at kunne dele en hel masse skønne, finurlige og hjælpsomme blogindlæg og artikler gennem året 2017. I denne artikel har vi derfor valgt at samle de 6 mest populære blogindlæg og artikler, der blev delt på Jobfisk.dk i 2017.

Har du noget på hjertet om job og karriere?

Har du noget p hjerte om job og karriere-lilleJobfisk.dk er i dag en af de største uafhængige medier inden for områderne job, karriere, arbejdsliv, jobsøgning og rekruttering. Hver måned har vi op til 20.000 læsere. Denne succes har vi ikke opnået alene.

Jobsøgende: fortæl os hvordan du oplever rekrutteringen

huligennem mur lilleVirksomhedernes rekruttering kan blive bedre. Det synes mange jobsøgende. Og mange virksomheder har faktisk samme opfattelse. Men for at blive bedre, skal de vide hvor problemerne er.

Det kan du nu hjælpe med. Og det håber jeg, at du vil.

De 36 bedste karriereråd

Jubilums magasin - endeligt2Her får du 36 karriereråd til inspiration til din karriere og jobsøgning.

36 danske personligheder, bl.a. Martin Thorborg, Soulaima Gourani, Alfred Josefsen, Anne Skare Nielsen og mange flere, giver deres bedste råd i forhold til din karriere. Magasinet er 83 sider fyldt med inspiration og motivaton.

Jobsøgende: sådan oplever vi virksomhedernes rekruttering

Forside lilleVi har spurgt de jobsøgende, om hvordan virksomhedernes rekrutteringsproces opleves af dem. Det er viden som virksomheder og rekrutteringsbureauer kan bruge i den løbende vurdering af deres egne rekrutteringsprocesser. Læs hvordan jobsøgende oplever jobannoncerne, dele af rekrutteringsprocessen og hvor de mener, næste job kommer fra.

Sidste nyt om jobfisk.dk